andzia28 11.08.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Mój kochany tata kończy w przyszłym tygodniu 60 lat. Chcę to uczcić jakoś bardzo wyjątkowo. Podrzućcie proszę pomysły - może super upominek, fajna imprezka? Czym go zaskoczyć, żeby było inaczej niż co roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazepa 11.08.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Urodziny seniora, to bardzo spec-okazja! Upominek, imprezka - trzeba człowieka dobrze znać, aby mu takie niespodzianki robić. Ale może jakaś wycieczka zgodna z hobby jubilata. Np. jeśli wędkuje - połów dorsza w Szwecji, jeśli miłośnik przyrody - wypad do jakiegoś rezerwatu, foto-safari, albo po prostu weekend w kurorcie.Podaj coś więcej o szanownym rodzicu, to coś dobierzemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 12.08.2007 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 No właśnie... Zapracowany-mocno, lubi bardzo czytać, interesuje się niestety polityką, ciekawostkami - nowościami, fizyką,chemią. Wędkuje - "nalotami" czyli od czasu do czasu. Bardzo lubi podróżować, zwiedzać, więc mazepo pomysł z wycieczką naprawdę dobry (dlaczego mi to nie przyszło do głowy??) Czekam na pomysły i ewentuanie namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 12.08.2007 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 No i jeszcze pytanie sam ma jechać, czy z żoną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazepa 12.08.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 A żona podziela jakieś hobby z jubilatem? Może jakaś wystawa w Muzeum Techniki? A może włóczęga po górach? Lub...połącz wycieczkę z polityką: zorganizuj zwiedzanie Sejmu, Belwederu, Ratusza. Chyba, że to zbyt... perwersyjne To oczywiście żart, chociaż wielu bywa tam w celach czysto turystycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olenka717 13.08.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Dołączam się do prośby mój kochany tato też w kończy 60 - te urodziny w sobotę. I też myślimy nad niebanalnym prezentem jakoś nie wypada dać kolejnej koszuli czy coś w tym stylu, tym bardziej że tato tyle dla nas pomógł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts