OnlyForYou 08.06.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 z tego co wyczytalem jestem uniwersalnym dawca bo mam grupę 0Rh-chcialem oddac ja znajomemy (ktory ma grupe A - ) i czeka na operacjie a nie ma w tej chwili tej grupy krwi w szpitalu od lekarza sie dowiedzialem że nie moge mu oddac krwi .Zastanawia mnie to czy to prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 08.06.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 0 Rh(-).Staram się w miarę na bieżąco oddawać krew bo to w moim przypadku krew "prawie dla wszystkich":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 09.06.2010 04:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 U mnie 0 Rh+ )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 09.06.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 A1Rh+, jestem też zarejstrowanym dawcą szpiku ( po badaniach). Ostatnio krew oddawałam razem z mężulkiem 30 maja . Podwójna ilość czekolady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.06.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 BRh+ może ktoś podpowie jak najłatwiej zostać dawcą szpiku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.06.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 BRh+ może ktoś podpowie jak najłatwiej zostać dawcą szpiku?? tu jest wszystko: http://www.szpik.info/index.php?option=com_content&task=view&id=38&Itemid=44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 09.06.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 (edytowane) Ja mam A Rh+ I również nigdy nie oddawałem ale jeśli trafi się konkretna osoba to mogę pomóc. niestety u nas w Polsce jest wielu takich jak ja....Ale zmienia się to wtedy gdy sami potrzebują krwi albo ich bliscy. Taka już nasza natura.... Edytowane 9 Czerwca 2010 przez Łukasz789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.06.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 dzieki Anetko jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.06.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 (edytowane) Ja mam 0Rh+Małżonek A1Rh+ PozdrawiamBeata Edytowane 9 Czerwca 2010 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sigma_si 10.06.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Ja mam 0 Rh+, ale oddać nie mogę nikomu - chorowałam na żółtaczkę zakaźną.. Ani szpiku, ani organów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 19.06.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 0 Rh - w szpitalu spotkałam się ze stwierdzeniem ..." ale se pani grupę wybrała.............." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 20.06.2010 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 U mnie rowniez 0 Rh -Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia.piotrek 20.06.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Moja grupa to A Rh-, po tacie, mama ma ARh+, moi dwaj bracia ARh+.Mój mąż O Rh+, synek odziedziczyl krew po tacie.Przyznaje sie bez bicia, ze nigdy nie oddawalam krwi, sama jakos nie mialam odwagi, a tak wyszło nigdy nie mialam okazji wziasc udzialu w grupie. Wiem to dosc slaba wymowka, ale obiecuje poprawe i jak tylko uda mi się namowic kogos kto pojdzie ze mna to oddam krew, wiem ze jest potrzebna. Kiedys dostalam smsa ze jakies dziecko pilnie potrzebuje takiej krwi jak mam, ale to chyba byl jakis zart, poniewaz zaden z numerow podanych tam się nie zglaszal, a szczerze chcialam pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewciak 08.10.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Witam serdecznie, być może jest tu jeszcze ktoś mianowicie potrzeban jest krew grupa B RH - lub O RH -.Jeżeli byłby ktoś chętny to proszę o wiadomość. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts