DPS 29.10.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 A2 Rh -. Służę w razie potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 29.10.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 A2B - Oddawalem w wojsku za urlop(jedyny urlop ,,za krew,, nie mogli ci za--brac) takie mialem,, dzikie ,, czasy. Moge teraz oddawac ale nikt nie chce. Jak to nie chce? Byłeś w stacji krwiodawstwa i powiedzieli Ci, że nikt nie chce? Bo ja ciągle słyszę w radio, w telewizji, w prasie - że krew jest potrzebna. To, że nie znamy nazwiska konkretnej potrzebującej osoby nie oznacza, że krew nie jest potrzebna! Pozdrawiam zielony_listek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 29.10.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 ja mam podobna sytuacje - tzn rodzice obydwoje + (0+ i B+) a ja : minuuus (0-) najprawdopodobniej ktores z dziadkow mialo - i "przeskoczylo " na mnie pomylka wykluczona bo juz 2 x sprawdzalam Aj, aj - to nie tak!!!!! Rh, czyli czynnik rezus [taka śliczna wąskonosa małpka] wyróżnia tych co pochodzą od małpy! [Rh+] Wszyscy pozostali [Rh-] pochodzą bezwzględnie od UFO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 29.10.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 ja mam podobna sytuacje - tzn rodzice obydwoje + (0+ i B+) a ja : minuuus (0-) najprawdopodobniej ktores z dziadkow mialo - i "przeskoczylo " na mnie pomylka wykluczona bo juz 2 x sprawdzalam Aj, aj - to nie tak!!!!! Rh, czyli czynnik rezus [taka śliczna wąskonosa małpka] wyróżnia tych co pochodzą od małpy! [Rh+] Wszyscy pozostali [Rh-] pochodzą bezwzględnie od UFO! no i tu się wszystko wyjaśniło, to dlatego jest zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 29.10.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 w takich przypadkach zawsze mi przychodzi myśl "żebyś kiedyś zamarł ze strachu, jak zabraknie chwilowo w szpitalu krwi dla twojego bliskiego" Miłość bliźniego ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.10.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 ja mam podobna sytuacje - tzn rodzice obydwoje + (0+ i B+) a ja : minuuus (0-) najprawdopodobniej ktores z dziadkow mialo - i "przeskoczylo " na mnie pomylka wykluczona bo juz 2 x sprawdzalam Aj, aj - to nie tak!!!!! Rh, czyli czynnik rezus [taka śliczna wąskonosa małpka] wyróżnia tych co pochodzą od małpy! [Rh+] Wszyscy pozostali [Rh-] pochodzą bezwzględnie od UFO! no i tu się wszystko wyjaśniło, to dlatego jest zielona No tak i czemu czasem czuje sie "wyobcowana" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 29.10.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 w takich przypadkach zawsze mi przychodzi myśl "żebyś kiedyś zamarł ze strachu, jak zabraknie chwilowo w szpitalu krwi dla twojego bliskiego" Miłość bliźniego ?... Każdemu wedle jego zasług... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 29.10.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 nie ma sensu reagować, łobuz prowokuje, lewą nóżką wszedł do domu (a może ciągle w robocie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 30.10.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Każdemu wedle jego zasług... Czyli uważasz, że jak ktoś nie jest dawcą, to nie ma prawa być biorcą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 30.10.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Każdemu wedle jego zasług... Czyli uważasz, że jak ktoś nie jest dawcą, to nie ma prawa być biorcą ? A jak Ci Tomku damy litra to dasz spokój? Pozdrawiam zielony_listek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Właśnie. Mógłbyś dać spokój. Mało Ci swarów i wzajemnego obrażania w innych wątkach i w sądach z firmami? Przyjemność Ci sprawia kłócenie się z ludźmi? Dziwne to, naprawdę. Masz swoje zdanie, my swoje, i skoro Ty nie masz zamiaru zmieniać zapatrywań, my także nie, to dalsza dyskusja jest tylko jałowym biciem piany i kłótnią dla kłótni. Bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.10.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 W tym, że oboje rodzice z grupą RH+ mają dziecko z Rh- nie ma nic dziwnego. Duża część ludzi jest heterozygotycznych, tzn są tak naprawdę +/- (mają oba tzw allele). Minus jest wtedy, kiedy ojciec i matka przekażą swojego "minusa" dziecku (człowiek z Rh- ma dwa minusy ) U nas jest taka sytuacja, że mąż ma Rh+ (ale jest heterozygotyczny, jego mama ma grupę Rh-), ja jestem Rh-. Trójka naszych dzieci ma Rh-, jedno Rh+. Czyli u nas wyszło klasyczne 25%, co łatwo wyliczyć Co prawda na odwyrtkę, ale jest Bo zwykle to ten minus/minus występuje rzadziej... Witam pozostałych z kosmosu nie od małpy. Papa G. miał rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.10.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Przypominam, co Leszek M. powiedział do Romana G.:"Pan to pewnie już chciałby pochodzić od jakiejś małpy, ale żadna teraz się nie chce do Pana przyznać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 30.10.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Każdemu wedle jego zasług... Czyli uważasz, że jak ktoś nie jest dawcą, to nie ma prawa być biorcą ? W przypadku takich osób jak Ty, zaczynam tak uważać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 30.10.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 W przypadku takich osób jak Ty, zaczynam tak uważać... No to życzę słodkiego życia w wyimaginowanym poczuciu własnej wyższości nad resztą ludzkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 30.10.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 brh+ oddane ponad 10 l i zapisalem sie w banku dawcow szpiku kostnego i powiem ze wole oddawac krew jak palic papierosy tak samo uzaleznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 30.10.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 W przypadku takich osób jak Ty, zaczynam tak uważać... No to życzę słodkiego życia w wyimaginowanym poczuciu własnej wyższości nad resztą ludzkości. hahahaha, tylko mnie utwierdzasz, że powinnam się uważać za kogoś lepszego niż Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.10.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Przypominam, co Leszek M. powiedział do Romana G.: "Pan to pewnie już chciałby pochodzić od jakiejś małpy, ale żadna teraz się nie chce do Pana przyznać" Czy to znaczy, że Rh- pochodzą od Macieja. Giertycha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 O żesz... To ja już wolę od małpy, chociaż jestem Rh - ! Tomek - ja się z Tobą za to policzę u Gagaty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts