pan Janek 12.08.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Wykonawca Oszust,Partacz,PIJAK,......... Potrzebuje pilnie druk zerwania umowy facet wszystko partaczy i nie wywiązuje sie z terminami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.08.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Wydaje mi sie ,że trzeba było o tym pomyslec wcześniej.Wnioskuje,że nie uwzgledniłeś tego o co pytasz w swojej umowie (jeżeli taką masz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan Janek 13.08.2007 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Umowa jest ,ale potrzebny jakiś wzór zerwania umowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.08.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Nie chcę byc czepialskim ale skoro masz umowe z wykonawca to dlaczego nie napisałeś w niej ,że w razie odstapienie od jakiegos punktu danej umowy wykonawca ponosi odpowiedzialność itd,itd.Madry Polak po szkodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan Janek 13.08.2007 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 I tak właśnie mam napisane w umowie,ale też mam napisane o pisemnym wypowiedzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.08.2007 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 O pisemnym wypowiedzeniu? No to mu wypowiedz warunki umowy pracy i płacy i na koniec,podziekuj za współprace.W czym problem?Poszukaj innego bardziej uczciwego i sprawdzonego a swoich racji o ewentualny zwrot poniesionych kosztow tytułem partactwa dochodź w sadzie.Np. w nadzorze budowlanym powiedzą Ci co zrobić z takim nierzetelnym wykonawcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan Janek 15.08.2007 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Myślisz że chodzenie po sądach przez najbliższe 3 lata to dobre rozwiązanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts