Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Papier toaletowy pod kolor łazienki?  

72 użytkowników zagłosowało

1. 1. Papier toaletowy pod kolor łazienki?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 49
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kiedyś był papier z wizerunkiem urbana i napisem "ulżyj sobie". kurcze dziś też miałbym parę kandydatur.

za nic w zyciu nie podtarłabym sobie pupy Urbanem :)

A ja kupuję tylko szary, makulaturowy, bo do produkcji tych pięknych używa się chloru. I nie mam na myśli szkodliwoścj chloru dla użytkownika, tylko dla środowiska.

Chociaż faktem jest, że tu moje poczucie estetyki musi ustąpić (nie bez trudu) innej wrażliwości i nie raz spoglądałam na te kolorowe śliczności.

A ja kupuję tylko szary, makulaturowy, bo do produkcji tych pięknych używa się chloru. I nie mam na myśli szkodliwoścj chloru dla użytkownika, tylko dla środowiska.

Chociaż faktem jest, że tu moje poczucie estetyki musi ustąpić (nie bez trudu) innej wrażliwości i nie raz spoglądałam na te kolorowe śliczności.

nareszcie ktoś "ekologiczny"

Myślałam, ze jestem zboczona - bo dokładnie dobieram papier do 2 łazienek(oraz mydło,szampon i różne duperele),a jak brak odpowiedniego koloru, to biorę biały....w ostatecznosci. :lol:

Jak ja kupję to wybieram pod względem struktuty (odpowiedni stopień miękkości) i .. marka Velvet. Na cenę raczej nie patrzę, gdyż potrzebuję tej odrobiny luksusu.. :oops: :wink: . Na zapach wcale zwracam uwagi.

A jak kupuje Zona to widziałem, że .. też Velvet. Zobaczymy jak będzie we własnym domku... :wink:

o rany.... kupiłam ostatnio taki.... wyglądający bardziej ekologicznie :wink: :lol: (ciemnobiały 8) )

ale... przypominam sobie w związku z tym historyjkę: przyszły kiedyś moje sasiadeczki (lat ok 4-5) i... po skorzystaniu z łazienki, zimno stwierdziły:" MY to mamy papier w motylki 8) "

Nie, papier toaletowy dobieram do wrazlwosci (i rozbestwienia) swojego tyłka.

A potem receptorów wechowych

Czyli,upraszczajac - ma byc supermiekki i pachnacy rumiankiem!

To podstawa :roll:

Kolor- rzecz drugorzadna - bo i tak kupuje tylko i wylacznie biały - wiec pasuje do wszystkiego.

green-eyed, ale ten rumiankowy jest zwykle w obleśne rumianki .... więc ja kupuję po prostu bialy lub kremowy - ważne że jest miękki i bez wzorków.

Kiedyś widziałam w Danii papier w dolary ... śmieszny był bardzo - tak w komunizmie podcierać się zielonymi ....

Ostatnio doszłam do wniosku że nawet kostkę wc będę dobierać pod kolor,

ja tak robię http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif i papier też pod kolor, a co! http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif

dokładnie tak :oops:

no i wyszło szydło z worka... :wink:

No tak... zapachy, faktura, miękkość.

Przypomina mi się od razu pewna babcia na oko 70 parę lat, niska, zgarbiona góralka z chustką na głowie, która zapytana przez sklepikarza czy życzy sobie papier miękki czy zwykły, szary odpowiedziała na cały sklep: "Daj pan ten szorstki, bo ja to lubię jak mi porządnie przeczyszcza przedziałek". i zarechotała odsłaniając ostanie 2 zęby :D

A mój mąż jak typowy męski daltonista kupuje i tak zawsze RÓŻOWY!!! :wink: :evil:

No właśnie. Też mam z tym problem. Nigdy nie mogę zapamiętać jaki kolor pasuje wg mojej małżoneczki do naszej łazienki.

No i czasami niestety przynoszę do domu różowy i awantura gotowa :lol: