JoShi 20.08.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Ja to mam mieszane uczucia. W końcu to jakieś trucizny są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 21.08.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Ja to mam mieszane uczucia. W końcu to jakieś trucizny są. Możliwe, rano żona obudziła się z lekkim bólem głowy. Wczoraj włączyliśmy przed snem na 3 godz i wystarczyło. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.08.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 stosuję płynny wkład do kontaktu od lat i zero komarów w pobliżu . nie wydziaela to żadnego zapachu -przynajmniej nic co drażniłoby nozdrza , nie wiem czy jest to takie zdrowe - ale zawsze mam otwarte okno i lekki przeciąg ......przecież spokojny sen ma swoją cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.08.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Raid - i wszystko jasne juz nie chlają, nie ma też kleksów na scianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joani 22.08.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 polecem w domu do stosowania j.w., a dla Ciebie i rodziny 2 x dziennie witaminę B2. Witamina B2 wydalana jest z organizmu przez skórę, komary nie przepadaja za tym zapachem. Sprawdzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 23.08.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Dla nas na 100% skuteczne okazały się wtyczki do kontaktu np. raid, baygon. Cały sezon to stosuję - butelki jeszcze nie wymieniałam. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.08.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Joani wiem ze to podobno działa nawet łykam Lecytyne z Witaminami B i nic a małe dzicko nie powinno, żona w ciązy także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eltom 24.08.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Wtyczki do kontaktu - działają najlepiej. Ale chyba wygodniejsze są te z płynem - mniejsza szansa, że płytka z środkiem owadobójczym gdzieś wypadnie przy wkładaniu do kontaktu. Ale to nie w przypadku kobiet w ciąży i małych dzieci, a i zwierzęta też czasami chodzą jak pijane przy takich środkach. Wtedy pewnie tylko moskitiery w oknach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.07.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Odświeżam temat . Wstałam o 2 w nocy pokąsana w 4 miejscach ( jedno cholerze nie wystarczyło ) ... córcia rano też miała 2 bąble ....i tu gorzej, bo po ugryzieniach robią jej się wielkie odczyny . Myślałam własnie coby kupić taki przyrząd do kontaktu ze zbiorniczkiem (do sypialni swojej i dzieci) ... ale mam obawy o zdrowie córci (7 lat) , i o zdrowie psa i kota ...ma ktoś jakieś doświuadczenia bądź wiedzę czy to nie wpływa jakoś extra negatywnie? A może jakieś skuteczne inne metody nie wymienione wyżej bądź jakieś nowości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.07.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 u mnie dziala takie ustrojstwo do kontaktu - tyle ze chyba raid'a najlepsze - nie warto kupowac tanich no name albo moskitiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.07.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 dzięki ... chyba nie mam innego wyjścia ... kasia ma alergię na komary ....cięzko patrzeć kiedy na chudziutkiej dziecięcej rączce robi sie odczyn wielkości pięści jutro kupię - zobaczymy jak działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 22.07.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Tylko Raid w płynie do kontaktów. Nic nie czuć, dzieci zdrowe, kot też. Mam w każdym pokoju, w salonie. Daggulko - moje maluchy, szczególnie starszy syn (6 l)też reagują odczynowo na ugryzienia komarów, spuchnięcia nogi w kostce do szerokości łydki po ugryzieniu, i podobnie na reszcie ciała . Dzięki temu jest spokój, no chyba że wlezie na dworze w krzaczory, a nie posmarowałam wcześniej Offem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.07.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Dabell ... no to mamy ten sam problem z dzieciaczkami Kupiłam raid ze zbiorniczkiem z płynem do kontaktu - dałam do naszej sypialni i do pokoju Kasi ....użytkujemy już 3 noce i nie ma żadnych ugryzień ...polecam wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia138 28.07.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 hmm, wlasnie zamowilam takie niebieskie lampy - znajomi maja podobno dziala tez na muchy, meszki i cmy. Jak sprawdze to dam znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 31.07.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 hmm, wlasnie zamowilam takie niebieskie lampy - znajomi maja podobno dziala tez na muchy, meszki i cmy. Jak sprawdze to dam znac. Działa również na wiele innych owadów, które są naszymi sprzymierzeńcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 02.08.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Użytkuję Raid do kontaktu już trzeci rok i jest super. Komary tego nie lubią zdecydowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adema_de 03.08.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Ja od lat stosuję Raid do kontaktu.Wpłynie jest lepszy bo go nie czuć.Płytki wydzielają lekki zapach, którego w ciąży nie mogłam znieść.Nie martwcie się o dzieci.Używałam Raida od początku życia mojego synka,urodził się w sierpniu i żarły komary.Po prostu wkładałam go - oczywiście Raida,nie synka -do kontaktu oddalonego od łóżka a nie bezpośrednio przy nim. Jeśli komary nie pogryzą nas na budowie, to w domu już na pewno nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.08.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 podobno jest taki kanal radiowy , ktory oprocz muzyki dodatkowo emituje w tle specyfik na komary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 03.08.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Moskitiery mam. Ani komara, okna otwarte, światło zapalone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 11.08.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 raid + dowolny timer do włączania ustrojstwa z 2-3 razy w nocy po 30-40min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts