dorbie 03.09.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Kafle sie klada, jutro bedzie fugowanie Cokoły juz wszedzie sa.Zostanie tylko postawienie scianki wokol komina z cegiel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.09.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Brazowe w kuchni a tez bezowo - zielone w salonie. A oto dywanik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.09.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Zapomnialam jeszcze dodac ze rekuperator juz podlaczony, byli elektrycy od wiatraczka w sobote. O taki mamy regulator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 04.09.2008 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Wyfugowany gabinecikA tu zdjecia salonu i jadalni i kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.09.2008 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Oto nasza podloga z fugami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.09.2008 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Kafelkarz juz skonczyl! Łącznie z gornym korytarzem.Wczoraj zalozyli jeszcze jeden parapet - przy oknie z lukiem.Balustrady robi moj tato, ma urlop i przyjechal do nas.Teraz zaczelo sie malowanie na dole, jeszcze do nalozenia sa gladzie w salonie i klatce schodowej, szlifowanko i malowanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.09.2008 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Poczatki naszej scianki A to kilka zdjątek Ten kaloryfer to sie odbija w lustrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 16.09.2008 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Plytki na gorze, zakurzone jeszcze w fudze ale troche widac kolor. Sa z paradyza A tak wygladala dzisiaj salon. Koza robocza i pol muru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.09.2008 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Z nowosci u nas: Krzysiek sie zameldowal i zmienilismy taryfe na mieszkalna G12W czyli dwie taryfy i weekendowa. Wygrzewamy podlogowke.Gladzie sie klada i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 20.09.2008 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Nie wytrzymalam z tymi kolorami i kupilam Dziekie Wino Duluxa na przedpokoj - na dwie sciany, ta gdzie bedzie wieszak i ta z drzwiami wejsciowymi, pozostale dwie pozekaja na tynk strukturalny, na razie nie moge sie zdecydowac ktory, na pewno chce kolry piasek, zloty i wino. Zobaczymy, zostawiam to na pozniej, chyba ze mnie cos nagle zainsoiruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.09.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Oto skonczony komin. Nasz fachowiec powiedzial ze bedzie dzis pil, taki jest szczesliwy ze juz skonczyl. Dlugo go nie robil, ale chyba mu nie pasil. Oczywiscie nazwal to "sciana placzu" . Swiezutko dzis skonczony. I cos mi sie wydaje ze sie pokusze na kolory na dole. Na pewno oprocz wiatrolapu ktory w polowie bedzie malowany Duluxem Dziekie wino, przedpokoj bedzie piaskowy - podoba mi sie California Sand4 , ale jeszcze obejrze Fluggery, a salon moze lekko kawa z mlekiem, nad salonem sie zastanowimy.Poza tym plany na weekend- balustrady montaz i kladzenie paneli w naszej sypialni i garderobie. Ja w sobote szlifuje gladzie w salonie, dzis juz mi sie udalo jedna sciane. Ale sufity sa Krzyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 30.09.2008 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Sluchajcie, przeprowadzka zaplanowana na ten weekend. Co prawda duzo rzeczy jeszcze do zrobienia ale juz wywozimy najwazniejsze rzeczy i chcemy zamieszkac. Kuchnie bedziemy sobie powoli skladac.I mam mnostwo zdjec, m.in balustrady, podloga w naszej sypialni, garderoba ma polki, ale juz wczoraj nie chodzil mi net, nie wiem dlaczego, bo umowa konczy sie jutro, takze zdjecia musza poczekac. Zalozymy internet radiowy w nowym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 30.09.2008 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Garderoba Balustrady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 30.09.2008 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 I polozona podloga w naszej sypialni. Oczywiscie zrobil tu sie pokoj roboczy czysty. Oczywiscie nie bedzie tu tego zielonego pufa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.10.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Dzikie wino jest... czerwone i ciemne Bedzie skonczone to dam fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.10.2008 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Mam problem z frontami do kuchni. nexus brzoza bedzie dopiero w lutym, bo maja jakas przerwe. Moglabym poszukac w innych sklepach ale to na wlasna reke transport bo nie maja transferu pomiedzy sklepami. Zastanawiam sie nas Adel brzoza bo mialam je wziac na poczatku ale jak patrze w komputer to tez nie maja niektorych frontow, musze jeszcze spytac sie w Ikei co do tego Adela, bo sie nie pytalam.Ale mam juz przedpokoj , no, pol przedpokoju, zdjecia pokaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.10.2008 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.10.2008 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Oj, fajnie sie mieszka...Sorry za zwloke w zdjeciach Ato od gory podczas montazuSchody sa z buku i kosztowaly nas 9800zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.10.2008 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 A to moja kuchnia bez frontow ale za to ze swiezo zalozona firanka i swiezutkimi lamkami i karnisz tez dzis zalozyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.10.2008 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Wczoraj Hubi zasnal pierwszy raz u siebie w lozku w swoim pokoju! Oby tak dalej. Oczywisice w nocy bylo wolanie do mamy i zaraz znalazl sie u nas w lozku i koniec milego snu na rzecz scisku z mlodym. Ale i tak sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts