dorbie 02.05.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 A to zdjecia szybow wentylacyjnych Na poddaszu sa spiro ocieplane.Reku Mistral Duo 300 na poddaszuCalosc wentylacji ma kosztowac 12,8tys. z robocizna, kanalami, GWC rurowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.05.2008 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 styropian na gorze[rekuperator i rury na strychu A to lampy ktore mi sie podobaja na klatke schodowa, te dwuramienne niesymetryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.05.2008 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 A to wynik dzisiejszego dniai jeszcze wiatrolapZostala nam tylko mala lazienka na dole i garaz - tu czekamy na zbrojenie do sufitu piwniczki i teraz nie mozemy klasc styropianu bo mamy tam kupe rzeczy np. zbironik do pompy ciepla tzn bufor. bedzie wyniesiony tuz przed wylewkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.05.2008 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 No, tak tyle zdjec zamiescilam, a nawet mnie nikt nie pochwali jak polozylam ten cholerny styropian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 06.05.2008 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Kilka telefonow do fachowcow wykonalam i poumawiani jestesmy.Piatek - zbrojenie piwniczkiSobota - koparka, pan od wentylacji i gwc bedzie robil, przyjedzie kierbud i da wskazowki na wykonanie odwodnienia z dachuPoniedzialek - przyjezdza pan Kuraszyk z ekipa do wykonania podlogowki, zamontowania solara i zakopania kolektorow w ziemiwtorek - kopia pod kolektory,nasz budowlaniec robi opierzenie balkonow i pokrywa je papa termozgrzewalna, ma nam wycenic robocizna na wykonanie tarasu. Ciekawe ile to moze wyniesc - taras w ksztalce litery L 6m dluga czesc i szer 2,5m, a krotka 4,5m dluga i szer 2,5m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.05.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Jak na dzien dzisiejszy terminy sa aktualne.Problem mam wielki z kurierem z DHL - ma mi dostarczyc pompe ciepla i kolektory ziemne a nie moge sie z nim dogadac - dzis specjalnie rano nie zapakowal tych rzeczy, zlosliwie, jak do niego zadzwonilam to mnie ochrzanil ze za pozno i on je zostawil w magazynie. Dzwonilam do DHL ale nic nie wskoralam, tyle ze jutro mam zaznaczony przedzial czasowy 13-16.00 do odebrania i jak nie to bede musiala sama to odebrac, a to sa dwie palety! Zalatwilam z szefem , zalozyl mi blokady, zeby nie rejestrowali pacjentow, ale dopiero od 14.30, w kazdym razie od 14.00 moge jechac, tylko jakby tak zechcial ten gosc z DHL umowic sie ze mna, bo jak zlosliwie przyjedzie o 13.00 to bedzie problem. Chcialabym pokazac Wam projekt mojej malej lazienki, tylko ze mam kazda sciane osobno i w Corelu nie umiem tego sklecic. Czy mozecie mi zdradzic w jakim programie robicie takie super projekty z konkretnymi kafelkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.05.2008 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 I juz rano wykruszyli sie fachowcy od zbrojenia piwniczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.05.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Uff, na szczescie jakos udalo mi sie odebrac od kuriera pompe ciepla i kolktory i nawet pan mi bez niczego wstawil to do garazu, z czego jestem strasznie happy. I bylam w domku dzis o 15.00 Niesamowite oswietlenie w domku, popatrzcie. A jak tynki schna. Zdjeia beda jutro, bo dzis juz zasypiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.05.2008 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Dzis ruszyla koparka do wykopu na GWC i potem pod kolektory. Panowie od pana K. przyjechali o 12.00, z czego bylam bardzo zadowolona, jeszcze przed praca(moja) zdazylam im wytlumaczyc gdzie szafy itd. Generalnie ziemia przed domem przewrocona do gory nogami - humus- glina-piasek - glina ilasta. Zdjhecia bym zamiescila ale fototsik sie buntuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.05.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Wejscie GWC do domudalsza czesc kopie sie ok 12.30i fotosik znowu nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.05.2008 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 kolektory ziemne Nie da rady - bunt na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.05.2008 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 zaczynaja kopac pod kolektory przewody do podlogowki wiszace z pietra wejscie kolektorow w pom gospskrzyneczka do podlogwki na dolewejscie kolektorow do domupierwsza petla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.05.2008 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Dzis skonczyli klasc kolektory ziemne i podlogowke i ok 18.00 pojechali do domku. Szybko sprawnie, dobrze ich oceniam, jakby co. Zdjecia za momencik jak fotosik sie sprawi, bo cos ostatnio szwankuje. Dzis skonczyl pan od wentylacji klasc GWC, mam zdjecie pieknego grzybka - czerpni, ale tylko zdjecie, bo koparkowy przejechal grzybek W koncu doczekalam sie opierzenia balkonow i papy na nie, takze beda ladnie zalane przy okazji robienia wylewek. Wylewki 23-24.05 Jeszcze czekamy na zbrojenie piwniczki W przyszlym tyg musimy polozyc styropian w garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.05.2008 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Super nie powiedzialam jasno gdzie bedzie lodowka i w sumie mam podlogowke pod lodowka, wrr, ale jestem zla na siebie. Ladnie na wszystkie szafki w kuchni nie polozyli, tak samo w garderobie i pod wanna, a ta lodowka i jedna szafka w kuchni nie. Mam nadzieje ze nie bedzie bardzo zle. Fotosik nie chce chodzic, pewnie jutro zamieszcze zdjecia podlogowki. Polozyli mi rurki tez w kabinach, bo maja byc z plytek brodziki, mam nadzieje ze bedzie mozna tam zrobic spad, zastanawiam sie jak z wylewka w tych kabinach, moze tak ktos mial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.05.2008 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Opierzenie balkonowsalonkorytarzyk na gorzei garderoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.05.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Pozdrawiam wszystkich ktorzy czytaja a nie wpisuja sie, milo jest przeczytac opinie innych, ujawnijcie sie, bedzie mi milo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.05.2008 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 A tak wychodza kolektory w pom gosp, dziura zasypana, trzeba jakis chudziak nalac na to Mam ochote na sciane w przecierkach/farbie strukturalnej kolo schodow, tylko nie wiem czy na duzej powierzchni to nie ryzyko. Myslalam zeby to zrobic samemu, ale nie mam wprawy, jeszcze mala powierzchnia to ok ale duza to ryzykoStrasznie podoba mi sie to W sumie ma strukturalne liscie i na to przecierka, mala powierzchnie pewnie bym zrobila ale sciana przy schodach taka na parter i pietro, nawet waska jakis 1mszer to by bylo cos, ciekawa sprawa, jak myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 16.05.2008 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Wylewki za tydzien! i duzy krok do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 20.05.2008 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 W kocu mamy zbrojenie sufitu piwniczki. Zdjec nie zdazylam wczoraj wkleic, uwierzcie - porzadnie zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.05.2008 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Wczoraj o 18.00 zadzwonil gosc od wylewek ze moga wylewac dzisiaj a tu u nas nie rozlozony styropian w garazu i czesci pom gosp, istny burdel w garazu lacznie z pompa ciepla ktora trzeba bylo przewiezc do sasiadow (na taczce pojechala )I pracowalismy do 1.00 w nocy, ja dzis przed poludniem dokonczylam. Bylo troche polemik co do wykonania zbrojenia stropu piwniczki, ze uszy za krotkie, ale roztrzygnal kierbud mowiac ze jak to jest konstrukcja przestrzenna - zbrojenie na dole i na gorze i opiera sie na scianach piwniczki, nie ma szans by wpasc do srodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts