kaśka maciej 21.03.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Z Okazji Świąt Wielkiej Nocy życzę Ci: uśmiechów bez liku przy wielkanocnym stoliku.. Przyjaciół wielu, dużo w portfelu, Dyngusa mokrego i czasu radosnego A przede wszystkim prawdziwych i uczciwych przyjaciół, szczęścia w miłości i spełnienia marzeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 22.03.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Spokojnych i radosnych Świąt Wielkanocnych ! http://kartki.onet.pl/_i/d/niebieski_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 22.03.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Jaj pomalowanych w najskrytsze marzenia. Bab smacznych i słodkich jak miód. Zajęcy hasających po ogródkach Waszej wyobraźni. Mokrego od wrażeń śmigusa dyngusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 22.03.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://www.polskiesadownictwo.pl/userimages/JAJKO.jpg Z okazji świąt Wielkiej Nocy życzę Ci: uśmiechów bez liku przy wielkanocnym stoliku. Przyjaciół wielu, dużo w portfelu, dyngusa mokrego i czasu radosnego, a przede wszystkim prawdziwych i uczciwych przyjaciół, szczęścia w miłości i spełnienia marzeń! OLA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.03.2008 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://www.samre.info/kartki/11w/wiel11/wielkanoc11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.03.2008 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dzieki wszystkim za wspaniale kartki i zyczenia i przepraszam ze ja troche zawiodlam, wyjezdzalismy i stad to moje gapiostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta76 26.03.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Ja mam dokładnie na dole też małą łazienkę,tylko kibelek i umywalka.też wybrałam Kubę .Bardzo mi sie podobaja.Dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 26.03.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Śliczne te Wasze tynki takie gładziutkie, równiutkie. Robi je ta sama ekipa co budowała dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 27.03.2008 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Nie ta sama, ale godna polecenia jak na razie. Polecona przez goscia ktory bedzie nam wykanczal. A sciany sa strasznie krzywe, takze problem z katami jest. Jeden pokoj juz gotowy, wyglada super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.03.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Dorbie, ale macie tempo! podziwiam normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hannah 06.04.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Witam. Dorbie mam pytanie: czy podnosiliście ściankę kolankową? Jak to wygląda w rzeczywistości potem? Warto podnieść o jeden pustak? Pozdrawiam i gratuluje b. b. b. szybkiego postępu prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 06.04.2008 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Nie podnieslismy, wyglada dobrze, jakbysmy podniesli to okno byloby na wys 140cm, a my mali ludzie jestesmy.Bylismy tydzien na urlopie na nartach w Dolomitach - cudownie... oprocz tego ze caly czas mialam wiadomosci ze alarm wyje, ze sciana krzywa i co maja zrobic itp. sasiadka miala klucze takze alarmem sie zajmowala. W tym czasie byli dekarze, oczywiscie wszystkiego nie zrobili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 07.04.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Zagladam do Twojego dziennika, a tam nie ma wpisów...juz sie martwiła, ze cos sie dzieje. Ale już wiem ...ze masz urlopik. Z moim urlopem było tak samo... ciagle telefony, ze cos, ze ktos, ze nie ma, ze przywieźli...oj. Kryzysem sie nie przejmuj - wiekszośc go ma.... ja Ci powiem ze na etapie malowania i gdy ma sie juz date wprowadzenia (tak konkrestnie ustaloną) wraca zapal, siła ...bo my kobitki sporo sily mamy. Pamietaj ze trzymam kciuki za Twoj domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 09.04.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Są rynny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 09.04.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Świetnie, że znowu możemy zajrzeć do Twojego domku Zmian wiele, ale chyba chodziło Ci o okno dachowe nad garażem . Jeżeli zgadłam, to jaka nagroda przewidziana? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.04.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Remis, bo sa rynny i okno dachowe. Wysyłam dużą buźke! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 09.04.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Remis w pełni mnie satysfakcjonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 18.04.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Cześć, zgrabny domek. Bardziej mi sie podoba Twój niz na wizualizacji. Fajny rozkład w środku. No i to tempo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.04.2008 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Cześć, zgrabny domek. Bardziej mi sie podoba Twój niz na wizualizacji. Fajny rozkład w środku. No i to tempo! Dzieki tez tak uwazam ze lepszy niz w wizualizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.04.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Hej, poogladalam sobie Twoj domek i widze, ze zaczynasz etap wykonczeniowki, wiec bede do Ciebie zagladac. To jest najwieksza mordega, ale satysfakcja najwieksza. Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts