dorbie 12.10.2013 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Żelcia, zobacz te zdjęcia, tylko nie wiem czy nie lepiej by było coś ciemniejszego na tej ścianie łososiowej - nie wiem czy na ścianę bordo obok wieszaka czy na tą łososiową - na pierwszych dwóch zdjęciach. Tam będzie ościeżnica, bo docelowo maja być drzwi i będzie to średni brąz. Z jedenj strony wolałabym na tej ścianie bordo, bo ona jest gładka i wtedy ta kobitka byłaby super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.10.2013 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Ten kolor łososiowy w rzeczywistości jest bardziej rózowy niż żołty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.10.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Dzięki, teraz sobie to dopiero wyobrażam. Na Twoim miejscu ja bym zrobiła szafeczkę w takim kolorze drewna ciemnego i z ta babką wtedy może być, bo jak zrobię cała w kolorze łososiowym, a Ty potem ścianę przemalujesz, to już szafeczka Ci nie będzie pasować. Ja bym raczej szafeczkę upodobniła do tych elementów stałych. Jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.10.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Albo z kolei jasną jak podłoga? Też może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 12.10.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Dorbie, przepiękny ogród. Za takie kolory kocham jesień. Tą październikową, bo listopadowej niecierpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.10.2013 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Żelcia, będzie dobrze jak mówisz, masz taki gust, że mi Twoje pomysły odpowiadają. Polegam na Tobie Dzięki, teraz sobie to dopiero wyobrażam. Na Twoim miejscu ja bym zrobiła szafeczkę w takim kolorze drewna ciemnego i z ta babką wtedy może być, bo jak zrobię cała w kolorze łososiowym, a Ty potem ścianę przemalujesz, to już szafeczka Ci nie będzie pasować. Ja bym raczej szafeczkę upodobniła do tych elementów stałych. Jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.10.2013 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Ja też wolę tą październikową, potem wszystko gnije Dorbie, przepiękny ogród. Za takie kolory kocham jesień. Tą październikową, bo listopadowej niecierpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.10.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Dorbie robię już, ale tej baby nie będzie bo.. Po przymierzeniu wychodzi zimno, a u ciebie takie ciepłe klimaty są, to raz a drugie jakoś mi tak taka baba odwrócona plecami na przywitanie do domu nie pasuje - nie chcę ściągnąć na Was jakąś nie dobrą energię, więc wybiorę coś ciepłego i zapraszającego w Twoich cieplutkich kolorach i nie wykluczone, że to będą kwiaty, bo Ty tak bardzo lubisz ogród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.10.2013 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Żelcia, Kochana jestes:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.10.2013 03:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Się lakieruje. Chyba będzie pasować. Na razie fotek nie mogę zrobić, bo M zabrał aparat a mój jest zepsuty. Jak chcesz ryzykować to mogę wysłać i bez zdjęć, przymierzysz sobie, zobaczysz, najwyżej oddasz i już. Tylko o adres proszę na pw, bo nie mam. Może w czwartek bym wysłała, zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 15.10.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 dorbie - fajosko u Ciebie, ale lampa to mnie wręcz zauroczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.10.2013 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Ansi, ta w przedpokoju? dorbie - fajosko u Ciebie, ale lampa to mnie wręcz zauroczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 15.10.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Tak, ta sama No fajna i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.10.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 dorbie, przypomniało mi się, ze mam aparat wtfl kom ale niestety za nic na świecie nie umiem tego wysłać na komputer, klikam i klikam i nic... poczekasz jeszcze tydzień, to w przyszłym tygodniu Ci wyślę, ok, tylko proszę o maila, bo do Ciebie nie mam. Jak tyle czekałaś to tydzień jeszcze wytrzymasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.10.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Jednak mam to zdjęcie, dziś po południu Stefcia rehabilitant mi pomógł z kom na laptopa dać, teraz już wiem jak to się robi. Podaj maila, to prześlę Fotkę. Nie jest najlepsza, bo wiadomo z telefonu, ale lepiej niż nic. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.10.2013 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Klucznik jest piękny i pasuje do mojego przedpokoju, jakbyś tam Żelcia była. Powieszę jutro ,to zdjęcie od razu zrobię. Dzięki!!!!! A ta lampa to z Leroy - jedna taka była juz chyba 5 lat mineło i daje znaczki na sufit, też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.10.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Fajnie dorbie, bardzo się cieszę. Zerknę potem jak już powiesisz. Dziękuję bardzo za cierpliwość i za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.12.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.12.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 http://files.myopera.com/Hrabina50/albums/13151232/Zdrowych-wesolych-Swiat-Bozego-Narodzenia-kartka-jola-001.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Na te Święta i nadchodzący Nowy Rok życzę Wam błogosławieństwa Bożego, zdrowia, pokoju w sercu, radości, cudowności.... Bądźcie szczęśliwi! http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/a074.gif Nelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts