Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Dorbie

dorbie

Recommended Posts

Żelcia, zobacz te zdjęcia, tylko nie wiem czy nie lepiej by było coś ciemniejszego na tej ścianie łososiowej - nie wiem czy na ścianę bordo obok wieszaka czy na tą łososiową - na pierwszych dwóch zdjęciach. Tam będzie ościeżnica, bo docelowo maja być drzwi i będzie to średni brąz. Z jedenj strony wolałabym na tej ścianie bordo, bo ona jest gładka i wtedy ta kobitka byłaby super.

DSCN9288.JPG

DSCN9289.JPG

DSCN9300.JPG

DSCN9301.JPG

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki, teraz sobie to dopiero wyobrażam. Na Twoim miejscu ja bym zrobiła szafeczkę w takim kolorze drewna ciemnego i z ta babką wtedy może być, bo jak zrobię cała w kolorze łososiowym, a Ty potem ścianę przemalujesz, to już szafeczka Ci nie będzie pasować. Ja bym raczej szafeczkę upodobniła do tych elementów stałych. Jak myślisz?

Żelcia, będzie dobrze jak mówisz, masz taki gust, że mi Twoje pomysły odpowiadają. Polegam na Tobie

Dzięki, teraz sobie to dopiero wyobrażam. Na Twoim miejscu ja bym zrobiła szafeczkę w takim kolorze drewna ciemnego i z ta babką wtedy może być, bo jak zrobię cała w kolorze łososiowym, a Ty potem ścianę przemalujesz, to już szafeczka Ci nie będzie pasować. Ja bym raczej szafeczkę upodobniła do tych elementów stałych. Jak myślisz?

Dorbie robię już, ale tej baby nie będzie bo.. Po przymierzeniu wychodzi zimno, a u ciebie takie ciepłe klimaty są, to raz a drugie jakoś mi tak taka baba odwrócona plecami na przywitanie do domu nie pasuje - nie chcę ściągnąć na Was jakąś nie dobrą energię, więc wybiorę coś ciepłego i zapraszającego w Twoich cieplutkich kolorach i nie wykluczone, że to będą kwiaty, bo Ty tak bardzo lubisz ogród. :wiggle:

Się lakieruje. Chyba będzie pasować. Na razie fotek nie mogę zrobić, bo M zabrał aparat a mój jest zepsuty. Jak chcesz ryzykować ;) to mogę wysłać i bez zdjęć, przymierzysz sobie, zobaczysz, najwyżej oddasz i już. Tylko o adres proszę na pw, bo nie mam. Może w czwartek bym wysłała, zobaczę.

dorbie, przypomniało mi się, ze mam aparat wtfl kom ale niestety za nic na świecie nie umiem tego wysłać na komputer, klikam i klikam i nic... poczekasz jeszcze tydzień, to w przyszłym tygodniu Ci wyślę, ok, tylko proszę o maila, bo do Ciebie nie mam. Jak tyle czekałaś to tydzień jeszcze wytrzymasz. :oops:

Jednak mam to zdjęcie, dziś po południu Stefcia rehabilitant mi pomógł z kom na laptopa dać, teraz już wiem jak to się robi. Podaj maila, to prześlę Fotkę. Nie jest najlepsza, bo wiadomo z telefonu, ale lepiej niż nic. .

• 2 months później...