dominikams 14.01.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Dorbie, wpadłam popatrzeć na te wasze keramzyty A tak naprawdę to te krokwie z podbitką (czy raczej nadbitką) mnie zachwyciły! Cały czas nie mogę odżałować, że nie zgłębiłam wcześniej tego tematu. Jak się zorientowałam że tak to można zrobić, było już za późno W ogóle to wielka ta wasza chatka jest Zima zimą, ale widze, że prace trwają w najlepsze I dobrze, trzeba wykorzystać, że nie ma wielkich mrozów. Trzymam kciuki za dalsze prace! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.01.2008 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 O tak prace trwaja. Komin juz chyba wymurowali. Dzis robia kanalize ta podstawowa, mieli skonczyc scianki dzialowe na gorze i przerwa poltora tygodnia, potem od 21go - dachowka i chudziak i scianki dzialowe na dole.Okna i drzwi koniec stycznia pocz lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 17.01.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 witam i widze ze zaczynasz nowy etap prac...to prawie jak ja... powodzonka zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.01.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 ależ dzielnie brniecie do przodu Dorbie! powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 18.01.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Dorbie, Piękne słoneczka przy dachu. Jako amatorka słoneczek muszę przyklasnąć Cały domek też niczego sobie. Gratuluje koncepcji wykończeniowych!!! Ja mam totalna zapaśc jesli chodzi o wnętrza, mam nadzieję że przejdzie mi po tynkach Kafle na podłogę na parterze piekne, tylko nie mogę doszukać się jaka to firma i nazwa... Jakbys mogła powtórzyc to zapisze sobie w moim magicznym kapowniku, z którego kiedyś będe czerpała inspiracje... Niech domek rośnie i piękniej w Nowym Roku!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.01.2008 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Castorama! te kafle robi Ceramika Konskie ale tylko dla castoramy. Probowalismy znalezc w necie jakie maja dodatki itp ale nigdzie nie ma. W castoramie nam powiedzieli ze to produkcja dla nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.01.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Domek ma juz dach Jeszcze trochę i będzie skończony. Najważniejsze, że już się nie leje na głowę. Odrazu widać że to już dom !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 20.01.2008 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Wlasnie a propos lania sie na glowe. Czy polozona folia moze przeciekac? Sa zacieki na deskach, ale ona nie ma jeszcze lat i kontrlat, widzialam ze nie jest dobrze przyczepiona takerami i moze podwiewac deszcz na zakladkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 20.01.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 NO proszę. Faktycznie ruszyło z kopyta. Jak tak dalej pójdzie to do lata zapomnisz co to budowa. A co przeciekania,to chyba jest tak jak piszesz, że to podwiewa na zakładkach. Dach będzie szczelny dopiero po dachówce, kiedy pojawią sie wszelkiego rodzaju obróbki przy kominach itp.Pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 20.01.2008 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Dorota, ile styropianu dalas, tzn jaka grubosc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 20.01.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 14 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 22.01.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Dorbie! Masz taki sam gust jak ja. Te płytki ceglane są boskie , ja planuję takie same. Chcę nimi obudowac kominek i fragment jednej ze scian w salonie. Do tego dobre oświetlenie i będzie super. Trzymam kciuki. Powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.01.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 dorbie, no chwilkę mnie tu nie było i co widzę?? doganiasz mnie, doganiasz a to oznacza, że ja stoję w miejscu ładnie to już wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 22.01.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 SLICZNY TEN DOMEK.poogladalam i poczytalam.jestem pod wrazeniem.i mysle ze masz racje co do tych porodow.ja zle znosze upaly.bede sie trzymac chlodniejszych miesiacow jak bozia da.a latem juz z odchowanym na urlop!!!bede do Was zagladac.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 22.01.2008 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 dorbie, no chwilkę mnie tu nie było i co widzę?? doganiasz mnie, doganiasz a to oznacza, że ja stoję w miejscu ładnie to już wygląda To tylko pozory Patrz na moj dach i na razie nie robia, chyba beda w przyszlym tyg stawiac dzialowki - mam nadzieje. Jutro spotykam sie na dzialce z hydraulikiem, mam nadzieje ze sie uda, to drugie podejscie. Nie wiem na co patrzec przy wycenie, jak sie z nim rozmowie to bede konsultowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 22.01.2008 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 SLICZNY TEN DOMEK.poogladalam i poczytalam.jestem pod wrazeniem. i mysle ze masz racje co do tych porodow.ja zle znosze upaly.bede sie trzymac chlodniejszych miesiacow jak bozia da.a latem juz z odchowanym na urlop!!! bede do Was zagladac.pozdrawiam Trzymam kciuki, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 22.01.2008 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Dorbie! Masz taki sam gust jak ja. Te płytki ceglane są boskie , ja planuję takie same. Chcę nimi obudowac kominek i fragment jednej ze scian w salonie. Do tego dobre oświetlenie i będzie super. Trzymam kciuki. Powodzenia!! Dzieki. Jeszcze w razie co stara cegla, wlasciwie to miala byc stara cegla, a jak jej nie znajdziemy to kupimy ten klinkier recznie formowany, drogi jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 30.01.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 łał! ale fajnie! dom mruga oknem i uchyla dachówkowej czapeczki! pięknie Wam to poszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 30.01.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Łał!!! Jak ładnie!!!! W mgnieniu oka tyle zmian. Piękny dach, śliczne okna. Tylko tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 31.01.2008 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Łał!!! Jak ładnie!!!! W mgnieniu oka tyle zmian. Piękny dach, śliczne okna. Tylko tak dalej Gonie Cie Dzieki Wczoraj juz wstawili okna dachowe, podobno maja skonczyc dach do jutra. Bede w sobote na budowie to zrobie fotki. Scianki dzialowe na dole wczoraj zrobili, na gorze juz zbudowane przed dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts