Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Dorbie

dorbie

Recommended Posts

Dorbie, wpadłam popatrzeć na te wasze keramzyty :wink: :p

A tak naprawdę to te krokwie z podbitką (czy raczej nadbitką) mnie zachwyciły! Cały czas nie mogę odżałować, że nie zgłębiłam wcześniej tego tematu. Jak się zorientowałam że tak to można zrobić, było już za późno :cry:

W ogóle to wielka ta wasza chatka jest :o

Zima zimą, ale widze, że prace trwają w najlepsze :wink: I dobrze, trzeba wykorzystać, że nie ma wielkich mrozów. Trzymam kciuki za dalsze prace!

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dorbie,

Piękne słoneczka przy dachu. Jako amatorka słoneczek muszę przyklasnąć :D Cały domek też niczego sobie. Gratuluje koncepcji wykończeniowych!!! Ja mam totalna zapaśc jesli chodzi o wnętrza, mam nadzieję że przejdzie mi po tynkach :roll: Kafle na podłogę na parterze piekne, tylko nie mogę doszukać się jaka to firma i nazwa... Jakbys mogła powtórzyc to zapisze sobie w moim magicznym kapowniku, z którego kiedyś będe czerpała inspiracje...

Niech domek rośnie i piękniej w Nowym Roku!!!!

Pozdrawiam

NO proszę. Faktycznie ruszyło z kopyta. Jak tak dalej pójdzie to do lata zapomnisz co to budowa. A co przeciekania,to chyba jest tak jak piszesz, że to podwiewa na zakładkach. Dach będzie szczelny dopiero po dachówce, kiedy pojawią sie wszelkiego rodzaju obróbki przy kominach itp.

Pozdrawiam Dorota

dorbie, no chwilkę mnie tu nie było i co widzę?? :o

doganiasz mnie, doganiasz :roll:

a to oznacza, że ja stoję w miejscu :-?

ładnie to już wygląda :D

To tylko pozory :lol: Patrz na moj dach i na razie nie robia, chyba beda w przyszlym tyg stawiac dzialowki - mam nadzieje.

Jutro spotykam sie na dzialce z hydraulikiem, mam nadzieje ze sie uda, to drugie podejscie. Nie wiem na co patrzec przy wycenie, jak sie z nim rozmowie to bede konsultowac.

SLICZNY TEN DOMEK.poogladalam i poczytalam.jestem pod wrazeniem.

i mysle ze masz racje co do tych porodow.ja zle znosze upaly.bede sie trzymac chlodniejszych miesiacow jak bozia da.a latem juz z odchowanym na urlop!!!

bede do Was zagladac.pozdrawiam

Trzymam kciuki, powodzenia :D

Dorbie!

Masz taki sam gust jak ja. Te płytki ceglane są boskie , ja planuję takie same. Chcę nimi obudowac kominek i fragment jednej ze scian w salonie. Do tego dobre oświetlenie i będzie super. Trzymam kciuki. Powodzenia!!

Dzieki. Jeszcze w razie co stara cegla, wlasciwie to miala byc stara cegla, a jak jej nie znajdziemy to kupimy ten klinkier recznie formowany, drogi jest

Łał!!! Jak ładnie!!!! :D

W mgnieniu oka tyle zmian. Piękny dach, śliczne okna. Tylko tak dalej :wink: :wink:

Gonie Cie :lol: Dzieki

Wczoraj juz wstawili okna dachowe, podobno maja skonczyc dach do jutra. Bede w sobote na budowie to zrobie fotki. Scianki dzialowe na dole wczoraj zrobili, na gorze juz zbudowane przed dachem.