dorbie 31.01.2008 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 łał! ale fajnie! dom mruga oknem i uchyla dachówkowej czapeczki! pięknie Wam to poszło! Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.02.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Ale dawno mnie u Ciebie nie było. Piękny daszek. Cieszę się , że u Was do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 02.02.2008 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Ale dawno mnie u Ciebie nie było. Piękny daszek. Cieszę się , że u Was do przodu. Dzis zaczynaja prad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 03.02.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 fajnie domek zaczyna wyglądać. a dałoby się jasniejsze zdjęcia wklejać ? włączajcie światło wtedy wiecej szczegłów widać http://images23.fotosik.pl/151/82919b7c87cdd3acmed.jpg http://images27.fotosik.pl/151/f7e139ce44abb23bmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.02.2008 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 He, he, bo to takie czarne pustaki keramzytowe Ale faktycznie super rozjasnione zdjecie, ja uzywam CorelPhotoPaint ale nigdy nie rozjasnialam. Jak beda tynki to bedzie jasniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.02.2008 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 04.02.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 dorbie...ale Ci się ślicznota zrobila z tego domku....fiu...fiu...fiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 04.02.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 No nie a kiedy wy to wszytsko zrobiliscie !!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest pieknie!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 05.02.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Widzę, że jestes w "transie" budowlanym i dom rośnie, fachowcy zamówieni. Tak trzymaj. Teraz czekaja cię przeprawy z róznymi ekipami. Życze ci abyś trafiała na samych dobrych i uczciwych fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.02.2008 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Dzieki dziewczyny. Tempo mnie przeraza, sa dni kiedy robia 3-4 ekipy, jutro tak bedzie - murarze wstawiaja luksfery i ocieplaja dom, bramy beda zakladac i alarm, w sobote moj ojciec prad. Dach na razie skonczyli, ostatnie okno dachowe jak przyjdzie bo dodatkowo zamowione i nic nie wiadomo kiedy bedzie, zabraklo im gasiora brzegowego. I przeraza mnie topnienie kasy Nastepna transza wzieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Dzieki dziewczyny. Tempo mnie przeraza, sa dni kiedy robia 3-4 ekipy, jutro tak bedzie - murarze wstawiaja luksfery i ocieplaja dom, bramy beda zakladac i alarm, w sobote moj ojciec prad. Dach na razie skonczyli, ostatnie okno dachowe jak przyjdzie bo dodatkowo zamowione i nic nie wiadomo kiedy bedzie, zabraklo im gasiora brzegowego. I przeraza mnie topnienie kasy Nastepna transza wzieta tempo zawrotne a to że kasa topnieje, to się trza przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.02.2008 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Dzieki dziewczyny. Tempo mnie przeraza, sa dni kiedy robia 3-4 ekipy, jutro tak bedzie - murarze wstawiaja luksfery i ocieplaja dom, bramy beda zakladac i alarm, w sobote moj ojciec prad. Dach na razie skonczyli, ostatnie okno dachowe jak przyjdzie bo dodatkowo zamowione i nic nie wiadomo kiedy bedzie, zabraklo im gasiora brzegowego. I przeraza mnie topnienie kasy Nastepna transza wzieta tempo zawrotne a to że kasa topnieje, to się trza przyzwyczaić Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 05.02.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ło Jezu! Dorbie, a coś ty tak popędziła? Aż nie wiem, co tu najpierw komentować Dach tak bardzo "wyelegancił" twój domek, okna, drzwi, no pięknie po prostu. teraz ocieplenie, nic dziwnego, ze kasa topnieje szybciej niż lód. Ale powiem ci, ze ja bardzo lubiłam taki ruch w interesie, bo wtedy czułam, że buduję. Takie grzebanie po kawałku juz nie robi na mnie wrażenia Porównanie wypada na korzyść waszego domku, bo kolor dachu mi bardziej odpowiada, w ogóle tam kolorystyka nie bardzo na tym obrazku (jako całość). A wy jakie kolorki dajecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.02.2008 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ło Jezu! Dorbie, a coś ty tak popędziła? Aż nie wiem, co tu najpierw komentować Dach tak bardzo "wyelegancił" twój domek, okna, drzwi, no pięknie po prostu. teraz ocieplenie, nic dziwnego, ze kasa topnieje szybciej niż lód. Ale powiem ci, ze ja bardzo lubiłam taki ruch w interesie, bo wtedy czułam, że buduję. Takie grzebanie po kawałku juz nie robi na mnie wrażenia Porównanie wypada na korzyść waszego domku, bo kolor dachu mi bardziej odpowiada, w ogóle tam kolorystyka nie bardzo na tym obrazku (jako całość). A wy jakie kolorki dajecie? Wlasnie intensywnie myslimy nad kolorami bo w kwietniu chyba beda tynk klasc. Myslalam o zoltym ale o piaskowym. Kolornik mam z Archonu ale ubogi w kolory i nie moge zapisac niczego. Naokolo okien chcemy Bonie biale lub ecru, zolcien ciemniejszy na calosc a jasniejszy na ta wystajaca czesc z oknem z łukiem. Podoba mi sie tez zestawienie ecru+kawa z mlekiem, ale u nas by musialo byc po calosci kawa z mlekiem i ecru ta czesc z oknem - za smutno. Chyba zolcien zostanie ale bardziej piaskowy zimniejszy. Wy macie taki piaskowy jak mi sie podoba tylko ja chce ciemniejszy. A jakiej firmy macie tynk i jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 07.02.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Ależ macie tempo! Widzę, że w Nowym Roku prace idą szybciej niż w poprzednim, chyba chcecie nas dogonić , albo przegonić . Wasz domek jest coraz ładniejszy. Widzę, że ocieplacie dom przed położeniam tynków wew. U nas w tej chwili wewnątrz robią tynki i moja połówka nie chce ocieplać z zewnątrz domu, bo jak twierdzi musi wszystko wyschnąć. Co o tym sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.02.2008 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Tynki gipsowe, musza miec cieplo, chyba lepsze wyjscie ocieplic sciany i zostawic dach nieocieplony i grzac koza, druga wersja byla odwrotna wpierw welna na dach, ale tak nam podpasowalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.02.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Dorbie, ale macie tempo. Miło popatrzeć jak praca wre. Powodzenia i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 08.02.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Dorbie, jeszcze niedawno ściany a tu juz prosze ocieplacie.... Dobrze jak uda sie trafic na dobrych fachowców i nie trzeba ich pilnować....robota pali im sie w rękach.... Wysłałam pytanko na PW, ...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 09.02.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Ale lecicie z robotami . Normalnie gratulacje za tempo Domek wygląda ślicznie. Lubię ten etap bo z gołych murów nagle wyłania się dom. Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.02.2008 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 dzieki wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts