Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Dorbie

dorbie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzieki dziewczyny. Tempo mnie przeraza, sa dni kiedy robia 3-4 ekipy, jutro tak bedzie - murarze wstawiaja luksfery i ocieplaja dom, bramy beda zakladac i alarm, w sobote moj ojciec prad. Dach na razie skonczyli, ostatnie okno dachowe jak przyjdzie bo dodatkowo zamowione i nic nie wiadomo kiedy bedzie, zabraklo im gasiora brzegowego.

I przeraza mnie topnienie kasy :cry: Nastepna transza wzieta

Dzieki dziewczyny. Tempo mnie przeraza, sa dni kiedy robia 3-4 ekipy, jutro tak bedzie - murarze wstawiaja luksfery i ocieplaja dom, bramy beda zakladac i alarm, w sobote moj ojciec prad. Dach na razie skonczyli, ostatnie okno dachowe jak przyjdzie bo dodatkowo zamowione i nic nie wiadomo kiedy bedzie, zabraklo im gasiora brzegowego.

tempo zawrotne :)

a to że kasa topnieje, to się trza przyzwyczaić :wink:

tempo zawrotne :)

a to że kasa topnieje, to się trza przyzwyczaić :wink:

Niestety :cry:

Ło Jezu! :o

Dorbie, a coś ty tak popędziła? :o :lol: :lol: Aż nie wiem, co tu najpierw komentować :D

Dach tak bardzo "wyelegancił" twój domek, okna, drzwi, no pięknie po prostu. teraz ocieplenie, nic dziwnego, ze kasa topnieje szybciej niż lód.

Ale powiem ci, ze ja bardzo lubiłam taki ruch w interesie, bo wtedy czułam, że buduję. Takie grzebanie po kawałku juz nie robi na mnie wrażenia :wink:

Porównanie wypada na korzyść waszego domku, bo kolor dachu mi bardziej odpowiada, w ogóle tam kolorystyka nie bardzo na tym obrazku (jako całość).

A wy jakie kolorki dajecie?

Ło Jezu! :o

Dorbie, a coś ty tak popędziła? :o :lol: :lol: Aż nie wiem, co tu najpierw komentować :D

Dach tak bardzo "wyelegancił" twój domek, okna, drzwi, no pięknie po prostu. teraz ocieplenie, nic dziwnego, ze kasa topnieje szybciej niż lód.

Ale powiem ci, ze ja bardzo lubiłam taki ruch w interesie, bo wtedy czułam, że buduję. Takie grzebanie po kawałku juz nie robi na mnie wrażenia :wink:

Porównanie wypada na korzyść waszego domku, bo kolor dachu mi bardziej odpowiada, w ogóle tam kolorystyka nie bardzo na tym obrazku (jako całość).

A wy jakie kolorki dajecie?

Wlasnie intensywnie myslimy nad kolorami bo w kwietniu chyba beda tynk klasc. Myslalam o zoltym ale o piaskowym. Kolornik mam z Archonu ale ubogi w kolory i nie moge zapisac niczego. Naokolo okien chcemy Bonie biale lub ecru, zolcien ciemniejszy na calosc a jasniejszy na ta wystajaca czesc z oknem z łukiem. Podoba mi sie tez zestawienie ecru+kawa z mlekiem, ale u nas by musialo byc po calosci kawa z mlekiem i ecru ta czesc z oknem - za smutno. Chyba zolcien zostanie ale bardziej piaskowy zimniejszy. Wy macie taki piaskowy jak mi sie podoba tylko ja chce ciemniejszy. A jakiej firmy macie tynk i jaki?

Ależ macie tempo! Widzę, że w Nowym Roku prace idą szybciej niż w poprzednim, chyba chcecie nas dogonić :D , albo przegonić :D .

Wasz domek jest coraz ładniejszy.

Widzę, że ocieplacie dom przed położeniam tynków wew. U nas w tej chwili wewnątrz robią tynki i moja połówka nie chce ocieplać z zewnątrz domu, bo jak twierdzi musi wszystko wyschnąć. Co o tym sądzisz?