dominikams 10.02.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Popatrz, Kochana: http://images21.fotosik.pl/335/295b95a1d48adc4dmed.jpg ładnie luksfery wyglądają, prawda? To ty będziesz mieć tak samo Słuchaj, nasz tynk to Kabe (akryl), nr moge sprawdzić (ale chyba ci się nie przyda, w razie czego to mnie molestuj ) No i wreszcie ściany się wykańczają, a domek nabiera wyrazu, oj, jakie to miłe - pamiętam, jak mnie to cieszyło Tak trzymaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.02.2008 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Tak, wiem, bo dobrze obserwowalam Twoj domek U nas te luksfery wyszly dopiero jak zamontowali drzwi i juz sa wmurowane. My bierzemy tynk z webera silikatowy, kolorek mi sie podoba jak Twoj. Kable w domu to juz sie czuje bezpieczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 11.02.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Tak, wiem, bo dobrze obserwowalam Twoj domek U nas te luksfery wyszly dopiero jak zamontowali drzwi i juz sa wmurowane. My bierzemy tynk z webera silikatowy, kolorek mi sie podoba jak Twoj. Kable w domu to juz sie czuje bezpieczniej tak, tak, widziałam, że już są, tylko zdjęcie było z daleka. Pamiętaj, niech ci tez otynkują fugi między luksferami.To bardzo zmienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 18.02.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Dopiero zauważyłam - ale macie piękny widok z okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.02.2008 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Dopiero zauważyłam - ale macie piękny widok z okna. Tez sie ciesze Ale stad dylemat ktora sypialnie wybrac na nasza, z widokiem wyjsciem na balkon czy wieksza z garderoba i wodokiem na sasiadow i daleko slupy energet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 22.02.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 łał! dom zmienia się w tak błyskawicznym tempie, że wymiękłam!! i coraz piękniej się prezentuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.02.2008 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 witam pisałem do was wcześniej o ile mi wiadomo to do wentylacji zakłada się rury okrągłe i ocieplone szczególnie te które będą ci wdmuchiwały powietrze będą się skraplać rury okrągłe mniej hałasują i stwarzają mniejszy opór powietrza czyli na mniejszym biegu wentylatora będzie działać mniejsze zużycie prądu i mniejszy hałas widziałem wiele rekuperatorów nigdzie nie widziałem rur z PCV powodzenia pozdrawiam leszek Rekuperatory pomorze zakladaja przewody o przekroju prostokatnym, tyle ze metalowe. Zaufalam, u znajomych to dziala dobrze,wiec mam nadzieje ze u nas tez bedzie. A te kanaly beda cieplejsze niz sciana i w welnie, wiec nie bedzie sie nic skraplac.A na poddaszu beda spiro ocieplone 5cmwelna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 07.03.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 dorbie, ależ się zaniedbałem! Zaglądam i oczom nie wierzę- dom prawie wykończony!Nooo... droga koleżanko, tempo macie wprost niewiarygodne! Wybacz, że tak długo nie zaglądałem do Ciebie ale od kiedy przeprowadziłem się do siebie - brak mi netu. TP obiecuje, że w kwietniu ruszą z podciągnięciem kabelka i żal mi było zawierać umowę na blue connect na tych klika miesięcy. Dorbie- gratuluję, szczerze Wam życze szybkiej przeprowadzki. Własny dom daje wielką radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.03.2008 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Dzieki wielkie. Wykonczylo mnie psychicznie i fizycznie to tempo. W tej chwili robia jeszcze elektryke, hydraulika skonczona. 17.03 zaczynaja tynki. Pompa ciepla zamowiona. Boje sie ze nie starczy kasy aby sie wprowadzic, az mnie w dolku sciska jak licze kase, tez to mieliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 08.03.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 NO, NO TEMPO SUPER!! dom wyglądada już na dom pełna gębą ściskanie w dołku mówisz ? skąd ja to znam- czasem wraca do mnie nawet po wprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 11.03.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Gnacie jak burza, więc nawet do dziennika koleżanka nie robi wpisów, a tu lud ciekawy co słychać Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 11.03.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Naprawdę działacie w imponującym tempie Gratuluję postępów i już niedługo zapytam kiedy przeprowadzka U mnie zawierucha zacznie się w kwietniu, ale "ściskanie" nie opuszcza mnie od pierwszej wbitej łopaty Trzymam kciuki aby nasz szybko opuściło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.03.2008 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Dzieki Wam za doping. Sluchajcie, mam kryzys, nie mam ochoty nic robic w zwiazku z budowa, ale to tak na maxa, wierzcie mi. Czas goni moich elektrykow tzn moj ojciec ktory pracuje weekndowo, bo przyjezdza z Olsztyna na piatek sob, niedz i moj maz jako pomocnik- srednio sie sprawujacy bo nie skupia sie na elektryce tylko na wszystkim po trochu. POrzed nami ostatni weeken bo w pon zaczynamy tynki. Sprawa juz obgadana z gosciem - tynki gipsowe 27zl/m2.Caly czas czekamy na gasiory i dach nie wykonczony i okno dach nie wstawiione w pokoju nad garazem. Nie zrobione zbrojenie nad piwniczka, nie moge sie doprosic naszego budowlanca, teraz mu nie po drodze, musimy zawalic garaz dechami i styropianem ktory czeka na ulozenie na podlodze przed wyelwkami zeby zrobic porzadek do tynkow. Pracy full dla chlopa, czasu brak teraz. Wymuslilam inne kafelki do dolnej lazienki, wkleje w dzienniku.Pozdrawiam serdecznie wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 12.03.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 No jak przyjdą tynki to już prawie gotowe A tak poważnie to bardzo mi się podoba KUBA.też się nad nią zastanawiam. Podoba m sie też CALE z Tubądzina. Wybór jest ogromny, tyle rzeczy sie podoba, a wybrać trzeba jedno Serdecznie pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 17.03.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 dorbie Pyszne te Twoje kafelki. Coś czuję, że u Ciebie będzie slicznie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 17.03.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Dzieki Wam za doping. Sluchajcie, mam kryzys, nie mam ochoty nic robic w zwiazku z budowa, ale to tak na maxa, wierzcie mi. /quote] Oj to masz tak samo jak ja. A już myślałam, ze tylko mnie to przy końcówce dopada. Oj kryzysik jest poważny. Musiałam pojechać do sklepu i kupić sobie torebkę. Dorbie mi pomogło. Śmigaj Kochana na zakupy i to nie do Castoramy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.03.2008 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Dzieki Wam za doping. Sluchajcie, mam kryzys, nie mam ochoty nic robic w zwiazku z budowa, ale to tak na maxa, wierzcie mi. /quote] Oj to masz tak samo jak ja. A już myślałam, ze tylko mnie to przy końcówce dopada. Oj kryzysik jest poważny. Musiałam pojechać do sklepu i kupić sobie torebkę. Dorbie mi pomogło. Śmigaj Kochana na zakupy i to nie do Castoramy!!!! Bylam w Carry i troche sie zaopatrzylam w ciuszki, zalozylam sobie aparacik na zabki, obym byla piekna na starosc(teraz cierpie ) i poszlam na zebranie do szkoly. Oderwalam sie na maxa, dobrze robi. I wlasciwie nawet sie ciesze ze wyjezdzamy na swieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 21.03.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://images30.fotosik.pl/180/5bdbc32a3a5d2d8e.jpg Zdrowych i spokojnych świąt!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.03.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Niech Święta Wielkiej Nocy przysiosą odpocznienie i napełnią zapałem do dalszego konstruktywnego działania http://images25.fotosik.pl/179/65dda0c16728b8df.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.03.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://images32.fotosik.pl/187/1b855ab2c9cc6169.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts