Hannah 28.04.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Dorbie, masz jakiś pomysł jak choć trochę zakryć to okno z łukiem? Co tam dać? Rolety? Jakieś zasłonki? Żaluzje? Myślałaś juz może o tym? Masz jakiś pomysł? Bo ono jest tak duże, ze z zewnątrz nic tylko stanąc i oglądać co się w domu dzieje... Zaczynam się tym martwić... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 28.04.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 No, wlasnie... Generalnie nie chce miec zadnych firanek w domu oprocz kuchni, gdzie sama zrobie na szydelku. Preferuje rolety i to takie w kolorze naturalnym. Ale jak rolete na okno z lukiem? U nas sa widoczne drzwi do pokoi na gorze, nic tam wiecej nie bedzie, ale jak swiatlo sie pali to wszystko widac jak ktos bedzie wchodzil po schodach tez. Chyba bedzie trzeba pomyslec o zaslonkach Ale swiatlo z tego okna jest piekne, szczegolnie u nas gdzie jest poludniowy zachod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.04.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Ja kiedyś widziałam takie okno jak Wasze zostawione "gołe" od góry, tzn nic nie było na tym łuku, na reszcie była roleta rzymska. Wyglądało ciekawie, ale czy słońce nie raziło za bardzo, to Wam nie powiem bo noc była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 28.04.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Dzieki za pomysl, wlasnie sie zastanawiam czy taki goly luk bedzie ladnie wygladal. Ale rolete bym chciala najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 29.04.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Witam serdecznie. Znajomi pokryli takie okno folia witrażową . U jednych była wzorzysta, a u drugich mleczna. Wyglądało to całkiem ciekawie, ale to zależy kto co lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 29.04.2008 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ale super macie pomysly, coraz wiecej. Dzieki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.04.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Witam serdecznie. Znajomi pokryli takie okno folia witrażową . U jednych była wzorzysta, a u drugich mleczna. Wyglądało to całkiem ciekawie, ale to zależy kto co lubi. ta folia witrażowa to dobry pomysł, musi super wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.05.2008 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Dziewczyny, macie moze link do sklepu internetowego z lampami? Kiedys gdzies mialam ale mi zginal i nie moge znalezc - glownie lampy Massive tam byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.05.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 http://www.swiatlamp.pl/tu jest duzy wybór, ale wrzuć w google "lampy" to wyskoczy Ci masa wyników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 04.05.2008 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Dzieki, ale ten jest najlepszy bo sa tam kinkiety ktore mi sie podobaja na klatke schodowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 05.05.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Ale fachowo położyłaś ten styropian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.05.2008 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 O, dzieki, chociaz Ty sie ulitowales Pozdrawiam A tak a propos to nie wiedzialam ze sledzisz moj dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 05.05.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Śledzę, śledzę. Powiem więcej: podoba mi się Lubię dzienniki z dużą ilością zdjęć bo można coś ciekawego zauważyć i pewne rozwiązania przenieść na własną budowę Pozdrawiam i dużo cierpliwości życzę, bo pewqnie teraz wiecej jej potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.05.2008 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Dzieki, ja tez korzystam wlasnie ze zdjec z roznych dziennikow, wole to niz czytac zawile opisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.05.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 nie chwalą, bo powyjeżdżali - ja właśnie wróciłam a jutro wyjeżdżam i chwalę dzisiaj! ależ pracowita z Ciebie dziewczyna Dorbie! serio serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 05.05.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Nikt nie chwalił bo wszystkim wiosna zapachniała i do komputerów nie zaglądali. Dzielna z ciebie kobieta Stropianik ekstra ułożony. Pozdrawiam Dotota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.05.2008 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Dzieki, dzieki za pochwaly. Naprawde kupe roboty zrobilismy, az jestem dumna znas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hannah 06.05.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Dorbie, u mnie akurat tarasy zrobili w cenie stanu surowego (płacimy 50 tys.) za całośc z dachem na gotowo ale u mojej koleżanki za podobny taras chcieli 3 tys. za robociznę. Miała wycenę z dwóch ekip i obie podały tą samą kwotę. Wydaje mi się to sporo, ciekawe jak Tobie wyjdzie. Ona zrezygnowałą, bo u niej już końcówka i brak kasy... zdecydowali ,ze jej mąż się tym sam zajmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 06.05.2008 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Wlasnie u mnie tez jest taka opcja. 3tys to sporo, ale nie wyobrazam sobie zostawic tego bez tarasu. Tu jeszcze trzeba doliczyc material, ktory pewnie tyle tez wyniesie. bez kostki. Tylko u nas bedzie trzeba wylac lawy bo teren kolo tarasu jest nizszy.50tys to dobra cena. My placilismy 46tys a byla to umowa z lutego 2007r.tez z dachem i oknami dachowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 07.05.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 dorbie, zerknęłam też do Ciebie i tak na szybko zauważyłam, ze cegła ktorą chcesz na komin w domu jest bardzo podobna albo nawet identyczna chyba jak moja. Mozesz ją dokładniej opisać- jaki to producent, kolor. Kupiłaś już ją? Myśmy też brali pod uwagę pompę ciepła, nawet miałam zrobioną konkretną wycenę ale jak policzyłam całkowity koszt to szybciutko temat zamknęliśmy... wyszło trójkrotnie więcej niż cała instalacja w 2 budynkach wraz z podłogówką w większości domu i 20 m ciepłociągiem. Firanki na szydełku- to jest to! jednak kuchenną to jestem w stanie zrobić ale pełnowymiarową to bym chyba do emerytury ciągnęła... Fajny domek, ładnie będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts