mocca 07.05.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 aha, zapomniałam! super są odkryte krokwie i nadbitka. Też bardzo to chciałam ale za późno wymyśliłam i juz sie nie dało przerabiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.05.2008 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Dzieki. Wlasnie bedziemy mieli instalowana pompe w przyszlym tygodniu, tzn wpierw podlogowke i kolektory ziemne i solar. A z tej cegly tej pieknej zrezygnowalismy bo koszty niezle a wlasciwie chcielismy stara cegle rozbiorkowa, troche jej juz mamy. Tak chciwym wzrokiem patrzylam na Twoje zdjecia jak robotnicy pchali ta scianke szczytowa z cegiel:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 07.05.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 A z tej cegly tej pieknej zrezygnowalismy bo koszty niezle a wlasciwie chcielismy stara cegle rozbiorkowa, troche jej juz mamy. Tak chciwym wzrokiem patrzylam na Twoje zdjecia jak robotnicy pchali ta scianke szczytowa z cegiel:-) ta piękna cegła rzeczywiście jest droga, ale ja juz miałam z niej ogrodzenie i bardzo chciałam, by kominy i inne elementy pasowały ze sobą... bo jestem antytalent artystyczny i z całą pewnością nie potrafiłabym dobrać cos innego co by ze sobą pasowało w ogóle to marzę jeszcze o innych elementach z tej cegiełki, np opaskę wokół domu i budynku, ścianę od klatki schodowej, jakies mniejsze rzuty wkomponowane w ścianę- ze niby obdrapana i ta cegla wystaje... ale chyba już sobie więcej na nią nie pozwolimy prócz tego co już mam i to wymuruję na zewnątrz na ściankę koło drzwi... co do cegły rozbiórkowej to faktycznie miałam jej baaardzo dużo i powiem Ci szczerze- sama byłam napalona i odzyskałam jej prawie 3 palety, np na brukowane cieżki w ogrodku czy krawężniki. Ale jak sie okazało ze cienkiego maxa mi brakło kazałam murowac z niej i poszło wszystko... tyle roboty a efekt już nie taki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.05.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Ale murarzy to macie super, taka robota a oni tacy chetni, bez obijania sie. Ja ze swoich wlasciwie bylam zadowolona tyle ze z wiezba musialam im sie przypominac bo przegieli, robili co innego i tyle. Zrob sobie te wstawki z tej cegly , bedziesz zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 07.05.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Z chęciami różnie to u moich bywa ale na pewno są odpowiedzialni i znają się na swojej robocie. Jak mają robić byle jak to mówią ze lepiej wcale nie robić... Szanujemy się wzajemnie, ja nie krzyczę i nie wymyślam, jak cos jest nie tak to po prostu rozmawiamy. Jak czegos nie rozumiem pytam i mi cierpliwie tłumaczą po czym razem wybieramy najlepsze rozwiązanie. Zresztą- w wiekszości się zgadzamy Chociaż wiem ze jest jeden byk, do ktorego mi się nie przyznali tylko mojemu męzowi hihi- mam przesuniety fundament w bud gospodarczym, musieli wylewac drugi obok... no ale ja nic nie wiem wstawek nie zrobię... chyba ze mi odbije zwrot Vat dorbie, proszę zajrzyj do mnie, wstawiłam foto planowanego witraza i zbieram opinie bo sama juz zgłupiałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 08.05.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Dorbie ..pracusuiu Ty jeden.... pięknieje domek w oczach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.05.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 .............jestem - raczej czytam niż odpisuję się nie gniewaj kuliżanko ale ok styro i w ogóle i czekam na wybór lampek - daleko już jesteś ja nie wiem co na klatke dam - tzn. wstępnie wiem - same żarówki A widok z tarasu masza..... z....nie mogę użyć brzydkiego słowa - zajefajny, z takim widokiem to już nic chyba w chacie bym nie zrobiła......tylko się "gapiła, gapiła, gapiła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.05.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 YreQ, dzieki. Widok jest super, dzis bylam tam o 15.00 i tak rewelacyjnie oswietlony salon... Juz chcialoby sie mieszkac. Zdjecia w dzienniku.A to nie piszesz u siebie w dzienniku? Bo gdzies mi umknac Twoj dziennik, czy nie piszesz? Jak u Ciebie prace sie posuwaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 14.05.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Dorbie, dzięki za pozdrowienia to między innymi ja czytam, ale się nie ujawniam bardzo fajny domek wam wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.05.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Dzieki Ja w sumie tez u wielu osob czytam i nic ponadto ale sama wiem ze milo jak ktos napisze swoja opinie i sama sie staram, bo to strasznie buduje A gdzie Twoj dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 14.05.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Dorbie, ja też będę miała w dolnej łazience zamiast brodzika w prysznicu - kafelki. Mąz zrobi tam odpowiedni spadek do odpływu i nie powinno byc kłopotów. Ładnie, coraz ładniej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.05.2008 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 wasiek a macie tez pod tym brodzikiem z kafli polozona podlogowke? Bo ci moi goscie powiedzieli ze bez to bedzie za zimny i polozyli podlogowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.05.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 ja też tak będę mieć. Podłogówkę pod brodzikiem z płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 15.05.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Dzieki Ja w sumie tez u wielu osob czytam i nic ponadto ale sama wiem ze milo jak ktos napisze swoja opinie i sama sie staram, bo to strasznie buduje A gdzie Twoj dziennik? a nie mam, nie założyłam, czasu brakuje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 15.05.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 moon123 ..... zakładaj, zakładaj dziennik...chetnie poczytamy i pokomnetujemy,a to racja z tym, ze komentarze buduja, szczegolnie w trudniejszych chwilach. A takich przy budowaniu nie brakuje. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.05.2008 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Dzieki dziewczyny.Irma, pocieszylas mnie bo myslalam ze to zle ta podlogowka pod plytkami w brodziku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fh8g 15.05.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Witam, Ja z tych "ujawniających się" Czytam, podziwiam i... pytam: z czego to opierzenie na balkonie ? Blacha ? Kto wykonywał ? Duuużo wytrwałości życzę ! --- marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.05.2008 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 tak, blachajak do obrobki dachu przy rynnach, dogieli mi ja dekarze, zamontowali panowie od wszystkiego, m.in robili mi ocieplenie i murowali czesc domu. Jeszcze beda zalozone listwy na narozniki na samym dole balkonow - taki plastikowy teownik pod tynk by nie sciekalo po balkonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hannah 15.05.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Dorbie, udało mi się- bedzie nadbitka Teraz chyba "spapuguję" ten tynk strukturalny- szalenie mi się podoba ten wzór. Pisz, skąd to cudo, po ile, jak i gdzie nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.05.2008 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Cos Ty, ja go zobaczylam w jakims artykule budowlanym, sama bym chciala zrobic, ale to sztukateria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts