Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Dorbie

dorbie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o ja cię! Ale zmiany...też kupiliśmy stelaże grohe. A o parapetach na śmierć zapomniałam...mam ich w całym domu zaledwie 3 szt. do zrobienia i to pewnie dlatego. Twoje są bardzo ładne. Też bym już chciała mieć kotłownię...

okien chyba 14 :)

ale

sporo balkonowych

4 beda mialy zamiast parapetu blaty

przy niektórych nie zamierzam robić parapetu wcale. ewentualnie tylko taki szeroki na grubość sciany.

ale przesadziłam. bo o niektórych zapomniałam :) wyjdzie więcej niż 3 chyba 5

he, he, nie mamy na razie studni chlonnej, tylko wykopana dziure i patrzymy jak wsiaka :lol: A wsiaka.Mamy zamiar jeszcze porozprowadzac z innych rynien tymi rurami zolymi z dziurkami plus geowloknina, u szwagra tak wsiaka po drodze ze nic z tego nie wyplywa

Kasiu, sajgon, tzn ze wszystko na raz?

Ja sie smieje ze zaraz sie skonczy bo kasa sie konczy :lol: Wiesz, ja jestem dzis po drinkach, trzyma sie mnie czarny humor :lol:

Dokładnie tak :D

Eee tam, czarny humor :wink:

Kiedy w moich stronach będziecie??? :roll:

Bylismy 1,5 roku temu, oj, podoba mi sie Wasza Jura, niesamowita jest, a wZawierciu na pewno bedziemy bo mam tam dobra kolezanke, taka blisko serca, ale w tym roku... Budowa... Na pewno bedziemy za rok, nie popuscimy sobie wedrowek po Jurze. Jak bylismy tam ostatnio - 2 lata temu i jeszcze jak bylam w ciazy z Hubertem - 4lata temu to po prostu chlonelismy te ruiny i te okolice. Najfajniejsze jest to ze nie ma tam takich tlumow jak w Zakopanem

W srode kiedy montowali nam parapety i pompe ciepla - jechali z daleka, takze wchodzil w gre monitoring ich trasy - pracowalam od 8-19.00 a Krzysiek jak zwykle do 18.00 . I oczywisice jeszcze goscie od wykonczeniowki. Stresowalam sie koszmarnie, bo tel za tel. Ale juz weekend- czeka nas szlifowanie cegiel do obudowy komina, lakierowanie schodow dachowych, przesuwanie gniazdek w lazience itd... Mozemy juz zamontowac umywalke w garazu, przeciez jest ciepla woda! Dobrze ze to bawi, ze to jest dla nas odpoczynkiem

okien chyba 14 :)

ale

sporo balkonowych

4 beda mialy zamiast parapetu blaty

przy niektórych nie zamierzam robić parapetu wcale. ewentualnie tylko taki szeroki na grubość sciany.

ale przesadziłam. bo o niektórych zapomniałam :) wyjdzie więcej niż 3 chyba 5

trochę mycia będzie... :wink: