dorbie 27.06.2008 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Chyba Cie zaskocze, mam takie same parapety. Bardzo sa sympatyczne. Niestety sa bardzo popularne, a nawet byly kilka lat temu, ale i tak mi sie podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.06.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Chyba Cie zaskocze, mam takie same parapety. Bardzo sa sympatyczne. Niestety sa bardzo popularne, a nawet byly kilka lat temu, ale i tak mi sie podobaja Ja nie wiedzialam, ze sa takie popularne, kiedy kupowalam, ale tez mi sie podobaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.06.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 pracowity tydzień przed Wami parapety też mam podobne, tylko aurorę, mała różnica w wyglądzie bardzo jestem z nich zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.07.2008 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 I jak? ogladaliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.07.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 no... parapeciki piękne, łazienka już tuż, tuż... i wogóle wszystko cacy domek mi się baaaardzo podoba szlifierz tak przy okazji... też fajny zapędy ma w dobrym, dobrze płatnym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.07.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 o ja cię! Ale zmiany...też kupiliśmy stelaże grohe. A o parapetach na śmierć zapomniałam...mam ich w całym domu zaledwie 3 szt. do zrobienia i to pewnie dlatego. Twoje są bardzo ładne. Też bym już chciała mieć kotłownię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.07.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 o ja cię! Ale zmiany...też kupiliśmy stelaże grohe. A o parapetach na śmierć zapomniałam...mam ich w całym domu zaledwie 3 szt. do zrobienia i to pewnie dlatego. Twoje są bardzo ładne. Też bym już chciała mieć kotłownię... tylko 3??? a okien ile?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.07.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 okien chyba 14 ale sporo balkonowych 4 beda mialy zamiast parapetu blaty przy niektórych nie zamierzam robić parapetu wcale. ewentualnie tylko taki szeroki na grubość sciany. ale przesadziłam. bo o niektórych zapomniałam wyjdzie więcej niż 3 chyba 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 04.07.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Dorbie, wiem, że te prace już za Wami, ale chciałabym spytać o odprowadzenie wody z rynien. Jak dużą robiliście studnię chłonną? I czy do tej jednej odprowadzacie wodę z wszystkich rynien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 04.07.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 he, he, nie mamy na razie studni chlonnej, tylko wykopana dziure i patrzymy jak wsiaka A wsiaka.Mamy zamiar jeszcze porozprowadzac z innych rynien tymi rurami zolymi z dziurkami plus geowloknina, u szwagra tak wsiaka po drodze ze nic z tego nie wyplywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.07.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 HEJ Przeglądałam teraz ostatnie wpisy w dzienniku i mój małż skwitował, że na całe szczęscie nie tylko my mamy taki sajgon z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 04.07.2008 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Kasiu, sajgon, tzn ze wszystko na raz? Ja sie smieje ze zaraz sie skonczy bo kasa sie konczy Wiesz, ja jestem dzis po drinkach, trzyma sie mnie czarny humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.07.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Kasiu, sajgon, tzn ze wszystko na raz? Ja sie smieje ze zaraz sie skonczy bo kasa sie konczy Wiesz, ja jestem dzis po drinkach, trzyma sie mnie czarny humor Dokładnie tak Eee tam, czarny humor Kiedy w moich stronach będziecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 04.07.2008 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Kasiu, sajgon, tzn ze wszystko na raz? Ja sie smieje ze zaraz sie skonczy bo kasa sie konczy Wiesz, ja jestem dzis po drinkach, trzyma sie mnie czarny humor Dokładnie tak Eee tam, czarny humor Kiedy w moich stronach będziecie??? Bylismy 1,5 roku temu, oj, podoba mi sie Wasza Jura, niesamowita jest, a wZawierciu na pewno bedziemy bo mam tam dobra kolezanke, taka blisko serca, ale w tym roku... Budowa... Na pewno bedziemy za rok, nie popuscimy sobie wedrowek po Jurze. Jak bylismy tam ostatnio - 2 lata temu i jeszcze jak bylam w ciazy z Hubertem - 4lata temu to po prostu chlonelismy te ruiny i te okolice. Najfajniejsze jest to ze nie ma tam takich tlumow jak w Zakopanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 04.07.2008 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 W srode kiedy montowali nam parapety i pompe ciepla - jechali z daleka, takze wchodzil w gre monitoring ich trasy - pracowalam od 8-19.00 a Krzysiek jak zwykle do 18.00 . I oczywisice jeszcze goscie od wykonczeniowki. Stresowalam sie koszmarnie, bo tel za tel. Ale juz weekend- czeka nas szlifowanie cegiel do obudowy komina, lakierowanie schodow dachowych, przesuwanie gniazdek w lazience itd... Mozemy juz zamontowac umywalke w garazu, przeciez jest ciepla woda! Dobrze ze to bawi, ze to jest dla nas odpoczynkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.07.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 okien chyba 14 ale sporo balkonowych 4 beda mialy zamiast parapetu blaty przy niektórych nie zamierzam robić parapetu wcale. ewentualnie tylko taki szeroki na grubość sciany. ale przesadziłam. bo o niektórych zapomniałam wyjdzie więcej niż 3 chyba 5 trochę mycia będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.07.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 ano będzie, ale nie zamierzam sama tego robic będę zatrudniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.07.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Po elewacji pomyłam okna. To było jakieś 2 tyg temu. Dzisiaj jak słońce zaświeciło i zobaczyłam te ślady na szybie to złapałam nerwa. Kurcze mozna myć naokraglo i będzie brudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.07.2008 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 He, a ja mam juz ekipe do wstepnego myscia okien na przeprowadzke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwona 06.07.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Śliczny ten Twój domek, Dorbie. Na razie tak tylko zajrzałam, ale obiecuję wszystko przeczytać dziś czy jutro. Ach, gdyby człowiek miał czas posiedzieć sobie przy kompie kiedy tylko ma ochotę............ Piękna okolica. Piękne okna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts