dorbie 06.07.2008 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Śliczny ten Twój domek, Dorbie. Na razie tak tylko zajrzałam, ale obiecuję wszystko przeczytać dziś czy jutro. Ach, gdyby człowiek miał czas posiedzieć sobie przy kompie kiedy tylko ma ochotę............ Piękna okolica. Piękne okna!!! Dzieki i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 08.07.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Dorbie, Śliczna ta wasza Lukrecja. Bardzo fajnie wyglądają u Was te białe okna. Podobają mi się też płytki do kuchni, bardzo lubię takie beżowe klimaty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.07.2008 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Dorbie, Śliczna ta wasza Lukrecja. Bardzo fajnie wyglądają u Was te białe okna. Podobają mi się też płytki do kuchni, bardzo lubię takie beżowe klimaty. Pozdrawiam Dzieki, zobaczymy jak poloza kafle A robia mi lazienke I mam zdjecia ale wieczorem zamieszcze, moze bede miec swieze. A i tak jakos nie ma zainteresowania od kilku dni cisza w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.07.2008 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 No, tak , narzekam a wcale nowosci nie opisywalam. Odrobie wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.07.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 czy to Ty przy tych płytkach?? Tylko nie mów że sama je kładłaś ... jestem pełna podziwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.07.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Sama nie ale z mezem On przycinal, ja pomagalam trzymac pion. Zaraz beda zdjecia w dzienniku, full zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.07.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 łazieneczka coraz ładniejsza zwłaszcza te dekorki urzekają nieładnie się panowie zachowali nic nie mówiac, trzeba im powiedzieć, że na drugi raz powinni uprzedzić, bo każdy może wówczas plany sobie ustawić inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 21.07.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Kuliżaneczko - otóż podoba mi się zabudowa okien dachowych - mam tak samo - dużo światła jest w pokoju. Też zamierzam sama cosik powykańczać, bo u mnie z kaską to od dawna już krucho......a podnoszenie cen przez wykonawców w trakcie roboty totalnie mnie rozwala . Ladna łazienka. Co to za kolorowe regipsy mieliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 22.07.2008 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 różowe regipsy sa ogniotrwale, zielone - wodnotrwale Oj, sami robimy tyle ile mozemy, kasa na wykonczeniu to trzeba sobie radzic, poza tym glowa boli od tych cen robocizny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.07.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 różowe regipsy sa ogniotrwale, właśnie o nie mi chodziło, bo na niektórych zdjęciach też w inny odcień wpadały. Fajnie takie mieć bo już kolor od początku towarzyszy. A wykonawcy....daj spokój....silikonowanie coś tam, akrylowanie 3 zł za mb, przyklejenie listwy dziś 7 zł za mb a 2 tyg temu było 5 ( oczywiście nie dałam się wrobić , a kleić dalej będę sama, malować również, i akrylować parapety już zasilikonowałam......Wam dobrze płytki idą to i ja nad garażem pomyślę....itd )............już zaczynam wierzyć, że za podniesienie młotka też sobie oddzielnie liczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 22.07.2008 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Kladzenie kafli nie jest trudne, ktos musi pokazac, a w garazu mozna samemu sie uczyc. My zrobilismy pom.gosp, moj maz sie tam uczyl jak przycinac kafle, pewnie ze nie jest super, ale w takich pomieszczeniach moze byc. Garaz tez zrobimy sami. Ja fuguje A lazienke i podlogi na dole zrobia fachowcy za 1m2 55zl, a za karo i w kuchni przesuniecie <30stopni 65zl/m2. Sporo, ale wiem ze bedzie super rowniutko. Ale na gorze w korytarzu moze sami zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 22.07.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Dorbie ja Cie podziwiam i Twoje męża też. No szok.... sami ?? kafle??? Toż to szok... Podziwiam, podziwiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 22.07.2008 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Dzieki, to buduje. Ale wiesz, tak to jest, jak sie nie ma kasy to trzeba samemu Ale sprawia to przyjemnosc, fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 22.07.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 A gadają, ze człowiek całe życie się uczy.... pomyśl że gdyby nie budowa to być nawet nie wiedziała że takie cuda potrafisz.... pełen szacunek z mojej strony. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 22.07.2008 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Pewnie, czlowiek operuje fachowymi okresleniami i mozna w towarzystwie zablysnac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.07.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 różowe regipsy sa ogniotrwale, właśnie o nie mi chodziło, bo na niektórych zdjęciach też w inny odcień wpadały. Fajnie takie mieć bo już kolor od początku towarzyszy. A wykonawcy....daj spokój....silikonowanie coś tam, akrylowanie 3 zł za mb, przyklejenie listwy dziś 7 zł za mb a 2 tyg temu było 5 ( oczywiście nie dałam się wrobić , a kleić dalej będę sama, malować również, i akrylować parapety już zasilikonowałam......Wam dobrze płytki idą to i ja nad garażem pomyślę....itd )............już zaczynam wierzyć, że za podniesienie młotka też sobie oddzielnie liczą. normalnie czapki z głów ja to ino do robienia grafiku się nadaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 już zaczynam wierzyć, że za podniesienie młotka też sobie oddzielnie liczą. Ja nawet mam pewnosc, ze tak jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.07.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 normalnie czapki z głów ja to ino do robienia grafiku się nadaję a i to nie każdy potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.07.2008 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 24.07.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 sliczny domek aby tak dalej a dach po prostu boski, czy mozesz mi napisac z czego jest zrobiona podbitka. czy sa to zwykle dechy czy na pioro i wpust.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts