Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Dorbie

dorbie

Recommended Posts

Śliczny ten Twój domek, Dorbie. Na razie tak tylko zajrzałam, ale obiecuję wszystko przeczytać dziś czy jutro. Ach, gdyby człowiek miał czas posiedzieć sobie przy kompie kiedy tylko ma ochotę............ Piękna okolica. Piękne okna!!!

Dzieki i zapraszam

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dorbie,

Śliczna ta wasza Lukrecja. Bardzo fajnie wyglądają u Was te białe okna.

Podobają mi się też płytki do kuchni, bardzo lubię takie beżowe klimaty. :D

Pozdrawiam

Dzieki, zobaczymy jak poloza kafle :-)

A robia mi lazienke :lol: I mam zdjecia ale wieczorem zamieszcze, moze bede miec swieze. A i tak jakos nie ma zainteresowania od kilku dni cisza w komentarzach :cry:

Kuliżaneczko - otóż podoba mi się zabudowa okien dachowych - mam tak samo :D - dużo światła jest w pokoju. Też zamierzam sama cosik powykańczać, bo u mnie z kaską to od dawna już krucho......a podnoszenie cen przez wykonawców w trakcie roboty totalnie mnie rozwala :evil:. Ladna łazienka.

Co to za kolorowe regipsy mieliście ?

różowe regipsy sa ogniotrwale,

właśnie o nie mi chodziło, bo na niektórych zdjęciach też w inny odcień wpadały. Fajnie takie mieć bo już kolor od początku towarzyszy. :D A wykonawcy....daj spokój....silikonowanie coś tam, akrylowanie 3 zł za mb, przyklejenie listwy dziś 7 zł za mb a 2 tyg temu było 5 ( oczywiście nie dałam się wrobić , a kleić dalej będę sama, malować również, i akrylować parapety już zasilikonowałam......Wam dobrze płytki idą to i ja nad garażem pomyślę....itd 8) )............już zaczynam wierzyć, że za podniesienie młotka też sobie oddzielnie liczą. :x

Kladzenie kafli nie jest trudne, ktos musi pokazac, a w garazu mozna samemu sie uczyc. My zrobilismy pom.gosp, moj maz sie tam uczyl jak przycinac kafle, pewnie ze nie jest super, ale w takich pomieszczeniach moze byc. Garaz tez zrobimy sami. Ja fuguje :wink: A lazienke i podlogi na dole zrobia fachowcy za 1m2 55zl, a za karo i w kuchni przesuniecie <30stopni 65zl/m2. Sporo, ale wiem ze bedzie super rowniutko. Ale na gorze w korytarzu moze sami zrobimy

różowe regipsy sa ogniotrwale,

właśnie o nie mi chodziło, bo na niektórych zdjęciach też w inny odcień wpadały. Fajnie takie mieć bo już kolor od początku towarzyszy. :D A wykonawcy....daj spokój....silikonowanie coś tam, akrylowanie 3 zł za mb, przyklejenie listwy dziś 7 zł za mb a 2 tyg temu było 5 ( oczywiście nie dałam się wrobić , a kleić dalej będę sama, malować również, i akrylować parapety już zasilikonowałam......Wam dobrze płytki idą to i ja nad garażem pomyślę....itd 8) )............już zaczynam wierzyć, że za podniesienie młotka też sobie oddzielnie liczą. :x

normalnie czapki z głów 8)

ja to ino do robienia grafiku się nadaję :oops: :-?