marze-nas 11.08.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Załozyłabym b. chetnie. Tylko mam malutkie 4-miesieczne dziecko i nie mam na razie czasu na takie przedsiewzięcie Ale jak tylko sie u mnie uspokoi to założę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 11.08.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Gratuluję adresu. Ładnie brzmi. A.... i łazienka wyśmienita....świetnie pomyślana, też gratulki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.08.2008 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Załozyłabym b. chetnie. Tylko mam malutkie 4-miesieczne dziecko i nie mam na razie czasu na takie przedsiewzięcie Ale jak tylko sie u mnie uspokoi to założę Trzymam za slowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.08.2008 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Gratuluję adresu. Ładnie brzmi. A.... i łazienka wyśmienita....świetnie pomyślana, też gratulki. Pozdrawiam Dzieki Edytko, mam nadzieje ze jak zainstauja bialy montaz i luksfery w lazience to nie bedzie az taka pomaranczowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dorbie, postępy, ze hohoooo Fajnie już masz I ten adres, zazdraszczam Nie robili żadnych kwasów, że nie masz odbioru domu?? Bo u mnie to się czepiali, że jak już budynek to musi być najpierw odbiór A tak by mi pasowało, żeby już się móc zameldować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.08.2008 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Zameldowac sie u nas mozna bez odbioru, placi sie wtedy podatek od domu a nie od dzialki. A do Energii potrzeba jeszcze zgody kierownika budowy do zamieszkania ( u nas jeszcze balustrady i schody!) i protokol instal elektr i mozna juz wejsc na normalna taryfe z budowlanej.A adres mozna dostac wczesniej, pojechalam do Gminy do Ref Rolnictwa i tam mi powiedzieli adres i nawet pismo inform dostalam, bo geodeta chcial do pomiaru powykonawczego inf pisemna o adresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.08.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 O taka farba mi sie podoba na jedna ze scian klatki schodowej - na ta widziana z salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.08.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Dorbie, postępy, ze hohoooo Fajnie już masz I ten adres, zazdraszczam Nie robili żadnych kwasów, że nie masz odbioru domu?? Bo u mnie to się czepiali, że jak już budynek to musi być najpierw odbiór A tak by mi pasowało, żeby już się móc zameldować hej - Kasia przepisy nic nie mówią o posiadaniu odbioru - możesz zameldować się na czasowo lub na stałe bez odbioru. W przeciwnym razie nikt by nie zamieszkiwał swoich domów bo powinni jeździć i wywalać - bo nielegalnie Nr domu dostajesz drogą decyzji ( najpier wklepują go jako tymczasowy a po odbiorze przechodzi na stały.....sama jednak musisz złożyć pisemko ....wniosek o nadanie nr twojwj posesji) I tenże nr jest do zameldowania potrzebny.( u nas chcą jeszcze akt własności działki i rachunki, że media są opłacane) Myśmy numer mieli nadany jak dachu jeszcze nie było ( a że dotarła decyzja do mnie pół roku później to już inna historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.08.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Mowisz ze tempo dobre, a nam sie ciagle wydaje ze sa przestoje, to tak jak ktos jest zniecierpliwiony Tyle jeszcze do zrobienia drobnych prac...mamy plany do rychlej przeprowadzki ale tyle jeszcze roboty ze nie wiem jak to nam wyjdzie to tak jak u nas - trzymam mocno kciuki bo już duuuuuużo dobrego u Was widać, oj się dzieje kobieto- dywany już ścielesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 20.08.2008 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 O, dzieki, juz myslalam ze nikt tu nie zaglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 20.08.2008 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Hmm, chyba zanudzam w moim dzienniku, wyswietlen dziennika25tys a komentarzy 7tys wyswitlen. No , trudno. Pozdrawiam stalych bywalcow!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.08.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 ja zaglądam często, ale nie zawsze piszę ładnie ulica się nazywa poetycko.. i wogóle coraz ładniej u Ciebie, tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 20.08.2008 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Tak mysle ze mam stalych bywalcow Dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2008 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Masz, masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.08.2008 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 21.08.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Dorbie - będziesz miała jakiś próg przy prysznicu? Jeśli nie planujesz, to przeprowadź test czy woda dobrze odpływa. U nas mieliśmy oba prysznice z murowanym brodzikiem i bez progu - teraz w obu mamy progi (w jednym w sumie tylko taką malutką listwę, ale musiała być), bo woda przy kąpieli wypływała na środek łazienki i nie dało się tak na dłuższą metę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.08.2008 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Wlasnie maz mnie straszy, podobno jest odpowiedni spadek, przynajmniej robili. W weekend bedziemy testowac, mam nadzieje, bo takie sa plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.08.2008 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 izi7 a pokaz zdjecia jak teraz wyglada.Widzialas ze poszalalam z plytkami wykanczajacymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 25.08.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Dorbie, a jak to jest z tymi płytkami ściennymi w kuchni, że kuchnia będzie na pewno pasować? blat zachodzi na kafelki czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.08.2008 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Tak chcialam zeby blat zachodzil na kafelki, zeby mi sie zmiescila moja kompozycja z dekorami do parapetu. Blat mam na wys.90cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts