dorbie 25.08.2008 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Bo ja mam okno na wys 110cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 25.08.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 dzięki! rozumiem, że szafki górne powiesisz tak, żeby dochodziły do płytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.08.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 25.08.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 dorbie... ładnie , ladnie... wyśmienicie wyglądają te kafle w kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VEN 25.08.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Witam jestem pracownikiem ogólnobudowlanym taki co nic nie potrafi jestem na etapie załatwiania pozwoleń na budowę mam nadzieje ze od wiosny 2009 zacznę chce sie podzielić moimi spostrzeżeniami wprowadzam zmiany w projekcie co zmniejszy koszty poniesione a jednocześnie ułatwi budowę przenoszę łazienkę nr 2 z poddasza na parter w miejsce pokoju nr5 na poddaszu w miejscu łazienki będzie garderoba .Do projektu wnoszę około 50 zmian gdyż rozwiązania w nim zawarte nie są zbyt przemyślane Sam Projekt jednak spodobał sie mojej rodzinie i pasuie do działki którą posiadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.08.2008 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 dzięki! rozumiem, że szafki górne powiesisz tak, żeby dochodziły do płytek? Bedzie jedna szafka gorna i do plytek. Po lewej chce powiesic dwie polki i szaflke taka pozioma z szufladkami - brzozowa tez z ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.08.2008 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Witam jestem pracownikiem ogólnobudowlanym taki co nic nie potrafi jestem na etapie załatwiania pozwoleń na budowę mam nadzieje ze od wiosny 2009 zacznę chce sie podzielić moimi spostrzeżeniami wprowadzam zmiany w projekcie co zmniejszy koszty poniesione a jednocześnie ułatwi budowę przenoszę łazienkę nr 2 z poddasza na parter w miejsce pokoju nr5 na poddaszu w miejscu łazienki będzie garderoba .Do projektu wnoszę około 50 zmian gdyż rozwiązania w nim zawarte nie są zbyt przemyślane Sam Projekt jednak spodobał sie mojej rodzinie i pasuie do działki którą posiadamy. I nie chcesz miec w ogole lazienki na gorze? Ja to bym predzej zrezygnowala z lazienki na dole, a na gorze przy sypialniach wg mnie jest wazniejsza, bo tak to biegasz w pizamie z sypialni na gorze na dol. Co to znaczy ze nic nie potrafi? Ze sam budujesz?czy ze nie znasz sie na niczym budowlanym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.08.2008 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Dzieki dziewczyny za komplementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 26.08.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Bardzo mnie zaintrygowała Twoja kabina prysznicowa wykonana z luksferów. Czy mogłabym się dowiedzieć ile Cię to wyniosło? I jak masz zamiar to wykończyć? Macie już może wybrane jakieś konkretne drzwi czy zastosujecie jakieś inne rozwiązanie? Kuchnia też zapowiada się ciekawie. Ja też będę mieć z Ikei, ale Fagerlanda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 26.08.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Śliczny zaczyna się robić Twój (Wasz oczywiście ) domek, taki już przytulny, domowy. Mam pytanie, bo niedawno robiłaś podobne prace, a niektóre są w trakcie. Jakie masz ceny na takie prace: bo u mnie taka oferta: sama robocizna: ocieplenie zewnętrzne, styro plus tynk baranek 1,5 - 45 zł/m2 parapety zewnętrzne z klinkieru - 50zł / szt opaski wokół okien - 100 zł/szt ocieplenie poddasza kompleksowo z malowaniem na kolor - 65 zł/m2 cekolowanie ścian po tynkach, gruntowanie, malowanie - 25 zł/m2 kafelkowanie - kafle duże 45x45 - 35zł/m2, potem ok. 40-50 zł za pozostałe. Mozaika - 80zł/m2. Obudowa wanny - 100 zł z montażem baterii i podłączeniem. I ciekawa jestem ile Ciebie kosztowało zrobienie tego blatu z umywalką w łazience. Ja planuję taki blat z dwoma umywalkami i jestem ciekawa ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 26.08.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Ocieplenie zewn podobnie - 43zl, tyle ze tynk mielismy miec polozony na jesieni, ale z tym poczekamy dluzej. Opaski byly chyba 8zl/mb. Parapety z klinkieru ale plytek byly w cenie, mamy polozone.U nas ocieplenie poddasza 75zl/m2 ale bez malowania, za to placilismy oddzielnie i obrobienie okien tez osobno. Takze cene masz dobra. Tylko kupcie dobra welne.Kafle my placilmy 55zl/m2 prosto, karo 65zl/m2Za cala lazienke 2600zl do takiego stanu jak zaraz pokaze na zdjeciach, pozostaje nam tylko zrobic sufit i podlaczyc oswietlenie. Jak dostane do reki jednostkowe rozliczenie to ci napisze ile za ten blat ile na kabine. A nie myslalas o blacie z kamienia? Ja chyba bym dala taki do dwoch umywalek.Wanny u nas nie bedzie, na gorze tak ale tamta lazienka pozniej.Gladzie robilismy sami ale liczyli nam 17-18zl/m2 plus 9zl za gruntowanie i malowanie 3x.Takze ceny macie bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 26.08.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Bardzo mnie zaintrygowała Twoja kabina prysznicowa wykonana z luksferów. Czy mogłabym się dowiedzieć ile Cię to wyniosło? I jak masz zamiar to wykończyć? Macie już może wybrane jakieś konkretne drzwi czy zastosujecie jakieś inne rozwiązanie? Kuchnia też zapowiada się ciekawie. Ja też będę mieć z Ikei, ale Fagerlanda. Pozdrawiam Kabina taka zostaje. Tzn nie bedzie miala drzwi. Mogla miec mniejsze wejscie, to fakt tzn mialaby wtedy po prawej stronie 3 luksfery a nie 2,5. I przede wszystkim moglby byc wiekszy spad bo jednak w trakcie kapania wylewa sie woda i nie splywa do brodzika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 26.08.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Dziękuję Ci bardzo za informacje - bardzo cenne Pozdrawiam i lecę obejrzeć Twoje zdjęcia. A dobra wełna to jaka? Bo tyle tego jest: Rockwool, Isover .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 26.08.2008 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Sorry, nie bedzie zdjec bo zostawilam komorke ze zdjeciami u szwagierki, jutro bede miala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 26.08.2008 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 To ma byc taka welna ktora w zimie grzej a w lato nie grzeje.My mamy URSA ale nie wiem czy DF 40 czy 43, musze sprawdzic. Na pewno 20cm i 5 cm na skosy, na sufity mamy Isover 15cm, a na poddaszu nieuzytkowym - strych - URSA 20cm. I powiem ci ze w upaly naprawde nie bylo wrzaenia cieplejszych pomieszczen na gorze od tych na dole. Zobaczymy pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 27.08.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 to będzie zazdrostka? bardzo ładna! sama robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 27.08.2008 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Sama Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.08.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 no zdolniacha z Ciebie, Dorbie! piękne te Twoje dzieła! a łazienka bardzo ładnie wyszła, masz jakieś oświetlenie nad lustrem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 28.08.2008 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Bedzie, na razie kabelek wystaje Krzysiek zrobi sufit i sciany(kafle nie sa do sufitu) i wtedy zamontujemy osiwetlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 28.08.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Witaj Fajnie to wszystko się posuwa do przodu - z takim tempem to już niedługo do końca Ja mam "spostrzeżenie" odnośnie projektu kuchni - nie wiem czy już ktoś zauważył, albo ja coś mam zaniki w oczkach albo nie masz płyty grzewczej na projekcie - może tylko mi się wydaje, nie wiem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts