dorbie 28.08.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Chyba w projekcie nie ma bo kupowalam osobno A ma byc pod okapem oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 28.08.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 To ma byc taka welna ktora w zimie grzej a w lato nie grzeje. My mamy URSA ale nie wiem czy DF 40 czy 43, musze sprawdzic. Na pewno 20cm i 5 cm na skosy, na sufity mamy Isover 15cm, a na poddaszu nieuzytkowym - strych - URSA 20cm. I powiem ci ze w upaly naprawde nie bylo wrzaenia cieplejszych pomieszczen na gorze od tych na dole. Zobaczymy pozniej URSA DF 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 29.08.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Mówiłam że pewnie na oczęta me niedowidzę bo okapu nie zauważyłam Co do szafek - może jak wycofują to znaczy że z nimi coś się działo i lepiej dla Ciebie że ich nie kupiłaś (tak było kiedyś z prześlicznymi wazonami - które pękały po nalaniu do nich większej ilości wody). A jak coś to może zobacz czy w innych ikeach też już ich nie ma - może po prostu pojedziesz do innej - jeśli już wymarzyłaś sobie tą kuchnie i jesteś pewna że taką chcesz to czasami lepiej pojechać gdzieś daleko byle by z marzeń nie rezygnować (szalona jestem wiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 29.08.2008 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Oni co kilka lat zmieniaja fronty. Ciesze sie ze nie kupilam tych frontow w czerwcu jak zaczeli promocje bo mielismy w planach zakup czesci i po jakims czasie reszta, a bym kombinowala A po 15 wrzesnia wchodza nowe odpowiedniki tych frontow ktore wycofuja, podobno udoskonalaja je. Na pewno bedzie brzoza a ja chce wiec sie nie martwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 29.08.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 też zaplanowałam te półeczki (białe) i okazało się, że je wycofują (kobieta mówiła, że co jakiś czas zmieniają) - udało mi się jednak je dostać - ostatki ale bez szufladek, same półki - jestem trochę niepocieszona, bo szufladki to mój bzik myślę, że w szufladach 60 spokojnie pomieścisz duże talerze, poza tym szuflady są chyba wygodniejsze niż szafki, masz do nich dostęp od góry i nie musisz wystawiać tego co z przodu, żeby dostać się do tego, co z tyłu (co trzeba robić przy półkach) spoko, myślę, że będzie Pani zadowoloooona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 29.08.2008 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 też zaplanowałam te półeczki (białe) i okazało się, że je wycofują (kobieta mówiła, że co jakiś czas zmieniają) - udało mi się jednak je dostać - ostatki ale bez szufladek, same półki - jestem trochę niepocieszona, bo szufladki to mój bzik myślę, że w szufladach 60 spokojnie pomieścisz duże talerze, poza tym szuflady są chyba wygodniejsze niż szafki, masz do nich dostęp od góry i nie musisz wystawiać tego co z przodu, żeby dostać się do tego, co z tyłu (co trzeba robić przy półkach) spoko, myślę, że będzie Pani zadowoloooona! Super, dzieki, tez mam taka nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 01.09.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 przeczytałem wszystko , pozdrowienia dla oglądających odebrałem i również pozdrawiam, fajny domek, szczególną moją uwagę zwróciła łazienka, bardzo mi się podobają luksfery, czy wejście pod prysznic będziesz czymś zamykać czy zostanie takie otwarte na łazienkę ? pzodrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.09.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Dzieki, wejscie do kabiny zostanie otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 03.09.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Oj Dorbie, daleko juz jesteście.... Duuuużo dalej od nas. Ale cóż u mnie to tylko dwie no a teraz przez chwile cztery reće to i powoli nam idzie. Ale jak wczesniej pisałam, nigdzie nas nie goni. lepiej powoli ale dokładnie.... Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.09.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 fajny pomysł na ułożenie tych płytek - zwłaszcza w kuchni będziecie mieć pstryczki cariva czy to tylko roboczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 04.09.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 I jak wrażenia z uruchomioną wentylacją? Bardzo jestem ciekawa czy wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 04.09.2008 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ciekawe czy dzisiaj fuguja bo mialo byc w planach.Carriva bezowa ma byc docelowo.Jasia, pamietam o poleczce ale na razie nie mialam czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 04.09.2008 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Wentylacja jeszcze nie uruchomiona, tylko podlaczony reku i regulator.Wyobraz sobie ze zeby to dzialalo docelowo musza byc zamontowane drzwi wszedzie, a jak nie to przynamniej jakas folia w drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 04.09.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Tego nie wiedziałam mój mąż myślał, że można będzie uruchomić wentylację po tynkach, żeby tynki się wietrzyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.09.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ciekawe czy dzisiaj fuguja bo mialo byc w planach. Carriva bezowa ma byc docelowo. Jasia, pamietam o poleczce ale na razie nie mialam czasu. u mnie cariva beżowa była w planach ale będzie biała, bo bardziej będzie pasować co do półeczki to spoko, poczekam, nie martw się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 04.09.2008 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Tego nie wiedziałam mój mąż myślał, że można będzie uruchomić wentylację po tynkach, żeby tynki się wietrzyły. Oj, nie. Bo szkoda filtrow i reku, bo tego pylu za duzo. Musicie okna otwierac i wlaczyc ogrzewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 04.09.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Też mi się tak wydawało, ale chłopa to czasem trudno przekonać ... Trzeba było by jakąś kozę pożyczyć ... bo pompa będzie dopiero po wylewkach i kafelkach w kotłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.09.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 cześć Dorbie- pięknie do przodu u Ciebie. Skosy w klatce schodowej będziesz miała w kolorach czy białe ?.....pytanko przy okazji, bo ja dumam sobie a klatki mamy podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.09.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 cześć Dorbie- pięknie do przodu u Ciebie. Skosy w klatce schodowej będziesz miała w kolorach czy białe ?.....pytanko przy okazji, bo ja dumam sobie a klatki mamy podobne Biale. skosy a sciana po prawej klatki schodowej bedzie w farbie strukturalnej ale pozniej jak sie obeznam z kolorami ktore chce miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.09.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Też mi się tak wydawało, ale chłopa to czasem trudno przekonać ... Trzeba było by jakąś kozę pożyczyć ... bo pompa będzie dopiero po wylewkach i kafelkach w kotłowni Wiesz, Pan O uruchomil nam rekuperator i w domu sie wietrzy. A wymienniki krzyzowe jeszcze nie zalozone. Moze u Was tez tak mozna, spytaj sie go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts