Izulek 08.09.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Napewno zapytam.A macie też GWC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.09.2008 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 10.09.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 podłoga wygląda bardzo ładnie! malowanie? a kolory jakie pszepani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 10.09.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Idzie robota pełną parą - fajnie, że podłogi u Was widać - u mnie pozasłaniane i powoli mnie nosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.09.2008 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 A kolorki to biale Wszedzie na razie, nie mam koncepcji i kasy na kolorki. A podlogi to zaraz beda pozaslaniane bo jeszcze gladzie polozymy w salonie i klatce schodowej. Gabinecik pomalowany na tip top, lazienka tez sufit ma pomalowany i zamontowali swiatlo, plafon bedzie do wymiany bo zarowka 60W to za malo, mniej niz nad lustrem, zdjecia umieszcze jutro. Moze sie nam uda te gladzie i jakies malowanko do konca tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.09.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Zobaczcie w dzienniku poczatek naszego komina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 ładniutkie płytki, te oliwkowe to czasem nie Tunga?? bardzo podobne.. kominek będzie z cegły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.09.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 biały to bardzo ładny kolor przecież! a ścianka z cegieł będzie do sufitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.09.2008 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Plytki Tunga zielen. Pamietasz jak pisalam ci jak wykanczaliscie ze mam zamiar je polozyc? A cegielki do sufitu oprocz scianki do kuchni ktora jest do wys 1m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 17.09.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 ładne te na górze jak zamierzacie wykończyć płytki? cokół czy listwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 17.09.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Dorbie!!!!! Ale się dzieje u Ciebie!!!! To chyba najfajniejszy moment w budowaniu.... Podobają mi się Twoje pomysły na wydzielenie tarakotą pomieszczeń. Super!!! Super!!!! Trzymam kciuki za wykończeniówkę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.09.2008 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Dzieki. Fajny moment ale najbardziej aktywny. Ciagle nie ma czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 17.09.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Witaj dorbie!!! Bardzo podoba mi się Twój domek ...a szczególnie okna...i tu mam pytanko(być może pisałaś już gdzieś o nich)bo marzą mi się takie same -białe ze szprosami i właśnie w takiej wielkości...w projekcie moim mam podobne dzwi-okna na taras.Prosze napisz mi jak masz duże te okna(np. w kuchni albo te tarasowe) i z jakiej firmy. Przepraszam że zawracam Ci.głowe..masz teraz mase pracy przy wykonczeniówce POZDRAWIAM SERDECZNIE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.09.2008 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Witaj dorbie!!! Bardzo podoba mi się Twój domek ...a szczególnie okna...i tu mam pytanko(być może pisałaś już gdzieś o nich)bo marzą mi się takie same -białe ze szprosami i właśnie w takiej wielkości...w projekcie moim mam podobne dzwi-okna na taras.Prosze napisz mi jak masz duże te okna(np. w kuchni albo te tarasowe) i z jakiej firmy. Przepraszam że zawracam Ci.głowe..masz teraz mase pracy przy wykonczeniówce POZDRAWIAM SERDECZNIE!!!!! Okna tarasowe to sa 4x 90cm szer i 220cm wys, takie standardowe te zewn sa witryny, a otwierane srodkowe dwa z ruchomym slupkiem To salonowe okno jes 3x 90cm szer i wys 170 cm 60cm nad podloga w kuchni mam okno na wys 110cm i szer 150cm i wys 120cm, jadalnia 150x140cm Nie przejmuj sie zawracaniem glowy, pisz jak masz pytanko, na to znajde czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 17.09.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Plytki Tunga zielen. Pamietasz jak pisalam ci jak wykanczaliscie ze mam zamiar je polozyc? A cegielki do sufitu oprocz scianki do kuchni ktora jest do wys 1m hej - czekam na efekty ceglanej ścianki czuję się prawie jak u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.09.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 he, he, my tez czekamy Na razie od piatku zero postepow, ale coz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 17.09.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 będzie dobrze, spójrz jak cała reszta fajnie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 17.09.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 DORBIE bardzo Ci dziękuje za odpowiedź..pomogłaś mi ...teraz wiem na pewno że w kuchni chcę miec takie samo okienko...nie wiem ale zawsze podobały mi się białe okna ze szprosami powiedz mi prosze jeszcze jakiej firmy są te okienka?? ...ale Ci ten domek pięknieje-POWODZENIA!! Ps. od teraz będe wierną czytelniczką Twego dziennika....lepiej póżno niz wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.09.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 DORBIE bardzo Ci dziękuje za odpowiedź..pomogłaś mi ...teraz wiem na pewno że w kuchni chcę miec takie samo okienko...nie wiem ale zawsze podobały mi się białe okna ze szprosami powiedz mi prosze jeszcze jakiej firmy są te okienka?? ...ale Ci ten domek pięknieje-POWODZENIA!! Ps. od teraz będe wierną czytelniczką Twego dziennika....lepiej póżno niz wcale Dzieki, milo mi Okna sa lokalnej firmy Wilke&Wilke spod Żukowa niedaleko Gdańska, sa to profile KBE i okucia Winkhaus. A szprosy 18mm. Okno w kuchni ma szer 150 a wys 120cm. Mam tam podwieszany sufit, dlatego tez inne wrazenie bo jest nizej, ale karnisz mam zamiar tam zamontowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.09.2008 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 będzie dobrze, spójrz jak cała reszta fajnie wyszła Jak na razie jestem na wojennej sciezce z moim lubym, bo on panikuje ze tyle ma do roboty a nie ma na to czasu, ze problem jest ze jest jeden samochod i on musi czasem dzieci odbierac i ciagle o wszystko pretensje, bo malo czasu. Naklada wlasnie gladzie na klatce schodowej , rozkrecil sie wieczorem Trzeba nalozyc jeszcze na sufity w salonie i jadalni i jeszcze raz sciany, szlifowac i malowac. I pomalowac gore jeszcze raz. Wtedy mozna polozyc panele na gorze, poczatek kladzenia paneli przewidziany na nastepny weekend wraz z montazem balustrad jak przyjedzie moj tata. I pewnie w koncu schody po weekendzie 27-28.09. Wtedy tez montaz kuchni. Takie plany. Zobaczymy co czas pokaze. Bo dochodzi jeszcze wykonanie do konca tej scianki z cegiel i wyszlifowanie podwieszanych sufitow, moze dojdzie do tego w przyszlym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts