Jasia 19.09.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 u nas też małe starcia idzie o przeprowadzkę, mi się spieszy, on mnie stopuje ciekawe o co będziemy się kłócić, jak już zamieszkamy? powodzenia Dorbie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.09.2008 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Pewnie to normalka. U mnie wczoraj bylo starcie nt numerow na dom i skrzynki pocztowej ze nie kupione I Krzychu narysowal numerek 11 olówkiem , wiec ja dzis kupilam skrzynke na listy bo i tak elewacji przez jakis czas nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 21.09.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 będzie dobrze, spójrz jak cała reszta fajnie wyszła Jak na razie jestem na wojennej sciezce z moim lubym . przechodę to samo i zapewniam, że z awanturami, sprzeczkami i nadąsanym chłopem da się żyć - jednak wszystko kiedyś wróci do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 21.09.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Ależ u Ciebie dużo się dzieje i tyle robicie sami - szacunek koleżanko!!!! Nie wiedziałam, że jesteś taką arytstką szydełka!!! I kiedy ty to wszystko robisz przy dwójce dzieci i budowie Zaprawdę są na ziemi i niebie rzeczy o których nie śniło się filozofom Uwielbiam firanki i obrusy szydełkowie i mam już sporą kolekcję do nowego domku - wszystko to prace mojej babci i teściowej, bo ja niestety nie umiem i nie mam cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 21.09.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Dorbie zajrzałam po dłuższym czasie i jest naprawdę super.. zazdraszczam.. skąd będziesz miała schody?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.09.2008 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 A mam takiego goscia poleconego z Kaszub, wlasnie musze sie mu przypomniec, bo ostatnio przekladalam montaz. Jakbys chciala to dam ci namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.09.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Ależ u Ciebie dużo się dzieje i tyle robicie sami - szacunek koleżanko!!!! Nie wiedziałam, że jesteś taką arytstką szydełka!!! I kiedy ty to wszystko robisz przy dwójce dzieci i budowie Zaprawdę są na ziemi i niebie rzeczy o których nie śniło się filozofom Uwielbiam firanki i obrusy szydełkowie i mam już sporą kolekcję do nowego domku - wszystko to prace mojej babci i teściowej, bo ja niestety nie umiem i nie mam cierpliwości Dzieki, wczesniej szalalam na drutach, obdzielalam wszystkie dzieci znajomych sweterkami, a jak ok 3 lat temu zaczelam szydelkowac to odrzucilam w ogole druty. A robie tylko i wylacznie na dyzurach, w domu nie ma szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 22.09.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 ładne to dzikie wino na kolorniku, ciekawe jakie będzie na ścianie, hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 22.09.2008 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Ciemne, ciemne Ale dodatki beda jasniutkie, tzn jasne drewno sosna lub brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.09.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 ciekawam ciekawam - szybko pomaluj i pokaż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.09.2008 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Montaz schodow umowiony na 14.10. Stolarz ocenil ze jest sucho i mozna montowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.09.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 a to kiedy malowanie? ja tez chętnie zobaczę to winko na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.09.2008 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Oj, przedpokoj to chyba za tydzien. Zobaczcie skonczony komin - w dziennku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 26.09.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 fajnie wygląda ten komin a czemu cegiełki wystają? i jaki kominek planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 30.09.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 proszę przy okazji odpowiedzieć na powyższe! ale teraz Dorbie, życzę Ci przyjemnej, bezkonfliktowej i sprawnej przeprowadzki! życzę Ci również szybkiego (pod)łącza internetowego no i czekamy na pierwszą relację z zamieszkania! powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 30.09.2008 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Oj, przepraszam Okazuje sie ze jeszcze dzis net dziala! Takze korzystam. Nie wiem kiedy bedziemy miec net w nowym domku, ale w czwartek gosc ma przyjsc i cos zakladac, dzis byl i sie zorientowal o co chodzi. Przy scianie ceglanej bedzie koza. Taka bardziej nowoczesna z duza szyba. Zdjecia sa na poczatku dziennika i komentarzy. To chyba bedzie Meru steel&ceramic firmy Romotop. Jak na razie jest koza budowlana, fajnie wyglada. A zaraz zamieszcze zdjecia najnowsze w dzienniku. A na bierzaco bede z Wami, bo czasem moge skorzystac z netu w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 30.09.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dorbie, fajnie, że jednak szybko Wam poszło... A tak w ogóle to dlaczego gość, który robił Wam ściankę wokół komina się upił? Przecież ta ścianka jest bardzo prosta i ładna, więc w czym miał problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 30.09.2008 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dorbie, fajnie, że jednak szybko Wam poszło... A tak w ogóle to dlaczego gość, który robił Wam ściankę wokół komina się upił? Przecież ta ścianka jest bardzo prosta i ładna, więc w czym miał problem? Nie, nie upil sie tylko nie mogl sie do niej zabrac, nie chcialo mu sie, bo nigdy nie murowal ze starych cegiel tylko z rownych klinkierowych. A jak juz sie zabral i skonczyl to byl baaardzo szczesliwy z tego powodu Szczerze, to jestem zalamana jak my sobie damy rade, bo w zasadzie jeszcze dzis szlifowalismy, teraz Krzysiek maluje gruntem salon. Trzeba jeszcze duzo rzeczy zrobic, m.in ten salon pomalowac, a to powierzchnia. Schody beda 14.10. Ale tak juz sie nam tam chce ze sie przynajmniej czesciowo przeprowadzamy. Najgorsze ze nie mam weny do pakowania, nie wiem od czego zaczac i jeszcze dziecaki, praca. Nie wiem kiedy sie skonczy ten kolowrot... U dzieci w pokojach trzeba jeszcze pomalowac sciany i polozyc panele. Kladzenie paneli to fajna robota, tak szybko idzie ze az przyjemnie, takze mysle ze w weekend to skonczymy. kuchnie tez poskladamy w przyszlym tygodniu. I tak ostatnio nie gotujemy, dzieci jedza w szkole, przedszkolu, my w prowizorycznej kuchni w pom gosp. Powolutku, ale bedzie nam latwiej juz bedac tam. Stad ta decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 30.09.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dorbie, wiem coś o tym... ja po pracy jade prosto na budowę i tam tez ostatnio jadam. Lodówkę zaopatrzyłam, kuchenke elktryczną tam mamy taką polową ale dobrze grzeje i to jest najwazniejsze. A wieczorem jak kończymy ( to znaczy mój mąż ) pracę a ja po nim sprzatanie, to wcale nie chce wracać sie nam do miasta. A tak poza tym to od jutra mam urlop i mam zamiar cały, czyli dwa tygodnie spedzic na budowie. W domku jest ciepło więc myślimy tez o spaniu tam, no ale to sie jeszcze okaże. W tym tygodniu maja nam cyklinować i olejować parkiet więc nie wiem czy to spanie wypali, bo olej jednak troche smierdzi zaraz po nałożeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 30.09.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Oj, zazdroszcze ci tego urlopu. Ja mialam w sierpniu 3 tyg i wtedy mielismy sie przeprowadzac ale nie ywpalilo, niestety. A ja teraz pracuje na full i jeszcze wzielam 8 dyzurow/m-c i juz padam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts