marjucha 01.10.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Fajnie wygląda domek. Jeszcze tynk zewnętrzny i będzie gicio Gratuluje przeprowadzki i życzę powodzenia w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 01.10.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 jeśli jest determinacja (a jest ) to na pewno dacie sobie radę! balustrady bardzo fajne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 02.10.2008 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Wczoraj zamieszkalismy oficjalnie!Pierwsza nocka w naszej sypialni super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 02.10.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 ale fajnie! zazdroszczę! ale pocieszam się, że ja też już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 02.10.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Gratulacje z okazji przeprowadzki To na pewno bardzo ekscytujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 02.10.2008 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Dzieki Iza. Mamy juz internet w domku, takze jaK sie cos zmieni to beda zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 02.10.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 E no super luksus na tej Waszej wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 02.10.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Dorbie, gratulacje i fajnego mieszkania sobie w domku życzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.10.2008 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 E no super luksus na tej Waszej wsi No, nie? internet jest a bloto naokolo i do sasiada chodzi sie w gumofilcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 03.10.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Dorbie, to cos tak jak u nas.. ale tylko z błotem, bo internetu jeszcze niet...glina i po deszczu błoto, błoto i tony gliny w domku było do tej pory. A teraz postawiłam kapcie w korytarzu i trzeba zmieniac obuwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 04.10.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Biję się w pierś, ze ostatnio tylko podczytywałam .. ale teraz śpieszę z gratulacjami w temacie przeprowadzki.. super http://dl.glitter-graphics.net/pub/299/299481a1w9czrf0r.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.10.2008 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 U nas ladnie podsypane zwirkiem i odpowiednia ilosc gruzu, mozna spokojnie wjechac na posesje. Moje wrazenia? Jest super mimo pylu ktory jest wszedzie i nowy pyl np od wycinania blatu itd, bo montaz kuchni w trakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.10.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 ooo, fajnie! czekam niecierpliwie! na kuchnię też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 08.10.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 I ja też. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 15.10.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 fajny przedpokój! myślę, że umiem wyobrazić sobie ten kolor i bardzo dobrze prezentują się tam te czarne wieszaki i półka na buty a z tą kuchnią faktycznie dylemat i jak? schody się skończyły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.10.2008 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Cos Ty, powiedzial gosc ze beda montowac w czwartek bo tralek jeszcze nie maja. Musze dzwonic i sie pytac czy faktycznie beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 16.10.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 no jaaasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.10.2008 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Schody juz sa, zdjecia zamieszcze mam nadzieje ze dzis przysiade. Ale wiecie, to jest tak jak sie ma wiecej pokoi niz 2. Wczesniej jak mialam sypialnie, jadalnie, pokoj tv w jednym to od razu zalatwialam wszystko, wchodzilam do domu i komputer pyk itd, a teraz nie chce mi sie specjalnie isc do pokoju by tam dzialac jak inni sa w salonie, a cos nie bardzo mi lapie internet z rutera, czasem sie wylacza itd, u nas w sypialni nie dziala. Takze zdjecia beda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 17.10.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Oj Dorbie, Dorbie.....my tu czekamy na zdjęcia schodów a Ty piszesz, że ci sie nie chce iść do pokoju!!!! Marsz natychmiast.... Bo ciekawość nas zżera..... Fajnie się mieszka we własnym domku,co? Nic to, że jeszcze tyle jest do zrobienia.....ale u siebie..... Ja też z chęcią już bym zamieszkała ale u mnie jest jeszcze więcej do zrobienia...no i nie mogę sprzedać mieszkania. Jak pech to pech..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.10.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Coraz ladniej u Ciebie, a Twoj maz to "zlota raczka".Firanka w kuchni sliczna, moge prosic o zdjecie w zblizeniu i namiary gdzie kupiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts