dorbie 18.10.2008 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Zblizenie jest wczesniej w dzienniku budowy a kupiona nie jest tylko przeze mnie swiezo wydziergana. I dzieki za mile slowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 19.10.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Witaj. Uuuuu fiu,fiu schody piękne ... wyślij mi na priva namiary na stolarza.. z ceną jak możesz och zazdraszczam ci tego pyłu... a firanka cudna..jak leżała nie wyglądała aż tak bosko..a na oknie cudeńko..śliczne.. to nie w temacie ale pochwalę się moim obrusem do nowego domku http://images49.fotosik.pl/21/dfa94ab8c8efddd5.jpg i obrazkami do pokoju młodego http://images33.fotosik.pl/388/95c0c54a077f57bc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 19.10.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 cześć Dorbie jak pięknie w kuchni - ekspres stoi to na kawę przy cudnej firance się wpraszam Teraz też jestem na etapie wyboru firaneczek, zazdrosek i innych takich do kuchni .... choć mebli w niej nawet nie mam - wczoraj kupiłam takie maleńkie dziergane aniołki do zaieszenia na haftowanej zazdrosce lepszy na początek rydz, niż nic Ale nie opuszczaj nas i nie bądź leniwa przy tych wszyskich salonach kobieto p.s. bardzo ładne schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 20.10.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 ślicznie z firanką! a schody bardzo ładnie się prezentują! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 20.10.2008 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dzieki dziewczyny.Dzis doszly do kuchni poleczki. Ale bez frontow jeszcze nie jest fajnie, straszny balagan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 20.10.2008 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Sliczne prace Pitu-Pitu Witaj. Uuuuu fiu,fiu schody piękne ... wyślij mi na priva namiary na stolarza.. z ceną jak możesz och zazdraszczam ci tego pyłu... a firanka cudna..jak leżała nie wyglądała aż tak bosko..a na oknie cudeńko..śliczne.. to nie w temacie ale pochwalę się moim obrusem do nowego domku http://images49.fotosik.pl/21/dfa94ab8c8efddd5.jpg i obrazkami do pokoju młodego http://images33.fotosik.pl/388/95c0c54a077f57bc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.10.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 podziwiam Was za te prace ręczne - ładnie to wyszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 23.10.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Dorbie, tyle mnie tu nie było al Ty już mieszkasz Gratulacje i wszystkiego dobrego w nowym domku! ogólnie jestem w szoku, pieknie wykańczasz! (dom rzecz jasna) sliczny kształt schodów bardzo ladne płytki w kuchni cudowna firanka scianka z cegły super. Moze nie doczytalam ale zdradź mi jaka to cegła i ile płacilaś za wymurowanie? czy ja dobrze kojarze ze to stara cegla z odzysku? Jesli tak- wyszło pięknie! piękny kolor dzikiego wina, tynk strukturalny tez fajny, będę robić podobne, też sama! podoba mi się dąb country, tez go biorę pod uwagę czy mozesz mi jeszcze powiedzieć cos o cenach płytkarza? Ile placiłaś za m2 , czy to ułożenie w przesunięcie i tzw. dywanik kosztował extra? bo wlasnie jestem na etapie ustalania z moim płytkarzem cen i chcialabym mieć jakieś porównanie... jestem po OGROMNYM wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 24.10.2008 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Plytkarzowi placilam dosc duzo, ale jak to powiedzial nasz znajomy, warto bylo, bo plytki polozone w lini i nic nie faluje.Kafle prosto 55zl/m2 karo i z przesunieciem 66zl/m2, za cokoly 15zl/mb To wszystko razem z fugowaniem i silikonem w naroznikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 24.10.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Dorbie, to moj mi spiewa 40 prosto, w karo bez dopłaty, dywaniki i płytki 10x10 ok 50, cokoły 25/mb i szlifowanie 25 za mb to ja mam chyba dobre ceny...? umówiliśmy sie na lutego... do tego czasu muszę zgromadzić materialy i co lepsze nabrać koncepcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 24.10.2008 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Chyba dobre ceny. Za szlifowanie placilam chyba 40zl/mb dodatkowo - to bylo za kuchnie, bo tam bylo sporo parapet i poleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika1212 26.10.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Domek super!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 gratuluję przeprowadzki troszkę mnie nie było, a tu się tyle wydarzyło bardzo ładnie wszystko wygląda, czekam na kolejne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 28.10.2008 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.11.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Dorbie, bardzo fajnie z tym brązem! cegiełka faktycznie robi przyjemny klimacik i super są te duże okna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 06.11.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Halo Dorbie.... i jak się mieszka? Ciepło w domku macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 06.11.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 FAJNIE SIE MIESZKA I FAJNIE URZADZA, A CIEPLO MAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.11.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 hej Dorbie! to tak trochę nie do wiary, że już mieszkamy, co? sypialnia wygląda super! bardzo przyjemna z tymi turkusowymi dodatkami! a listki ładne, szkoda, że nie na drzewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.11.2008 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 hej Dorbie! to tak trochę nie do wiary, że już mieszkamy, co? sypialnia wygląda super! bardzo przyjemna z tymi turkusowymi dodatkami! a listki ładne, szkoda, że nie na drzewie W sypialni turkusy? To nasza stara kapa z jarmarku, jak bedziemy miec lozko w goscinnym to pojdzie do gosciennego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.11.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 turkusy i brązy miodzio! no chyba widzisz, jak ładnie to pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts