dorbie 12.11.2008 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Naprawde? czy sobie zartujesz, dla mnie nie pasuje przede wszystkim to lozko, bo sosna to za cieply odcien, ale tak bedzie na jakis czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.11.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Witanko... widziałam na wątkach o strukturach, że Ty również się tym bawisz. mam pytanko o kolor zielonego co dałaś na liście.... szukam jakiejś spokojnej ciemnej zieleni... i to by mi nawet pasiło... pamiętasz jeszcze co to było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.11.2008 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 To jest kolorant z Fox-dekorator Jodła. Tez mi sie bardzo podoba bo jest zimny i konkretny. Polecam te koloranty w porownaniu do Primacol i zwyklego najtanszego sa bardzo intensywne i szybko sie rozprowadzaja. Na lisciach wszystkie zielenie to ten sam kolorant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.11.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Naprawde? czy sobie zartujesz, dla mnie nie pasuje przede wszystkim to lozko, bo sosna to za cieply odcien, ale tak bedzie na jakis czas no Dorbie, poważnie mówię! łóżko może i nie pasuje, ale kolory z kapy i ściany bardzo ładnie współgrają! no chyba, że Tobie to nie gra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.11.2008 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Wiesz, ja ta kape tak lubie ze ona moze mi do wszystkiego pasowac. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.11.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 listeczki wyszły ekstra, dużo u Ciebie strukturek, można co nieco podpatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.11.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 No listki się udały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.11.2008 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Dzieki dziewczyny. Przede mna nowe wyzwanie - klatka schodowa.Zakupilam farby ale nie wiem czy dobre beda - szafran i zielony groszek Duluxa, nie wiem czy ten zielony groszek nie za jasny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 13.11.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 dorbie bardzo ładny dom i ten komin z cegiełki wprowadza miły klimacik. Czy możesz zrobić fotkę barierki na balkonie w przybliżeniu i jakieś szczegóły jak została zamontowana? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.11.2008 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Balustrady na balkonach - w barierce jest okragly otwor i w balkonie wywiercony otwor wyrzynarka jak do puszek elektrycznych. Łącznikiem sa rurki stalowe w srodku puste, zamontowane do nogi balustrady na klej w tym otworze a do balkonu na zaprawe szybkoschnacą. Taki patetnt zapobiega gromadzeniu sie wody w bliskosci drewna. zdjecie zrobie jak bedzie dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woznicz 15.11.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 WitamPodglądamy Cię z żonką już chyba rok a dopiero dzisiaj pozbierałem się żeby napisać. Chodzi nam o cegłę na kominek -czy ją kupowałaś - czy masz z odzysku (tli mi się gdzieś z Twojego dziennika taka info). My robimy właśnie kanalizację i wodę, dzisiaj robiliśmy pomiary na okna ale mamy jedną stronę do przeróbki- murarz dał ciała.Ale że robię prawie całość przez firmę to ich po niedzieli zagonię do poprawek.Pozdrawiamłw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 16.11.2008 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Calkowicie z odzysku, z kamienicy ze starej Oliwy w Gdańsku. Ta cegla ma dusze...i wyciski palcow od wgniatania jej w forme do wypalania A budujeie dom w lukrecji? Jakies zmiany w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woznicz 17.11.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Dokładnie budujemy lukrecję g lustrzane odbicie. Zmian prawie nie wprowadzamy zobaczymy jak wyjdzie- zastanawiam sie jak wyszła Twoja zmiana w dolnej łazience- czy zmiana umywalki na scianę od kotłowni a muszli na ścianę od garażu jest bardziej optymalne w tej wąziutkiej łazience- skad ten pomysł i czy większe osoby bedą mogły komfortowo posiedzieć bo jest tam jakieś 50 cm od kabiny? łw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 17.11.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 dorbie Miło sie ogląda wasze fotki. Zostały pewnie tylko drobiazgi do uzupełnienia - udało się już pomalować klatkę schodową?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 22.11.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 ładny ten pomarańczowy a Babcia niezła artystka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 22.11.2008 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Dokładnie budujemy lukrecję g lustrzane odbicie. Zmian prawie nie wprowadzamy zobaczymy jak wyjdzie- zastanawiam sie jak wyszła Twoja zmiana w dolnej łazience- czy zmiana umywalki na scianę od kotłowni a muszli na ścianę od garażu jest bardziej optymalne w tej wąziutkiej łazience- skad ten pomysł i czy większe osoby bedą mogły komfortowo posiedzieć bo jest tam jakieś 50 cm od kabiny? łw U nas uklad lazienki sprawdza sie idealnie. Przesunelismy troche scianki w strone kotlowni i na korytarz tak ze mamy lazienke wielkosci 2,00x1,53. na wc jest dosyc miejsca, kabina jest duza, bo 75x125cm, naprawde to jest duzo. Wtedy z luksferami liczac zostaje na wc 75cm, to jest wystarczajace nawet dla duzych osob.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 22.11.2008 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 ładny ten pomarańczowy a Babcia niezła artystka! dzieki. jak dodam zielony groszek miedzy tym piaskowym a pomaranczowym to bedzie slodziutko Na klatce schodowej polozony juz tynk strukturalny, zostalo nalozenie barw, a to jest najtrudniejsze. Jak na razie jutro zagruntujemy ta strukture, potem pomaluje na ten groszek duluxa, potem przetre nie wiem jakim kolorem, moze werniksem zlotym, zobacze jak groszek bedzie sie prezentowal A dzis Krzysiek z moim ojcem zrobili polki w spizarni i we wnece w gabineciku, tu mam szafe razem z drazkiem, jakby zastepcza do braku szafy w przedpokoju. a w spizarni mam tyle wolnych polek i tyle zapelnionych ze az jest kilka wolnych w kuchni, oj, szczesliwa jestem z tego powodu, bo w poprzedniej kuchni stracsnie sie sciskalam. Ja dzis balansowalam na konstrukcji na klatce schodowej i nalozylam ten tynk strukturalny. A chlopaki zrobili odprowadzenie skroplin z rekuperatora, bo jakos sie nie mozemy doczekac na goscia od wentylacji, a woda cieknie po welnie min na strychu i po scianach... Juz nie cieknie, bo zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.11.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Dorbie ale ładnie u was ja jakoś nie potrafię u siebie pomysłów nie mam, nie potrafię tak ekperymentować stąd mój domek wydaje się mi taki smutny i nijaki... ale za to mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.11.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Dorbie ale ładnie u was ja jakoś nie potrafię u siebie pomysłów nie mam, nie potrafię tak ekperymentować stąd mój domek wydaje się mi taki smutny i nijaki... ale za to mój Jak to nijaki? Bardzo ladny i tyle i Twoj, twojego pomyslu. Nie masz co sie porownywac. U nas na razie strasza drzwi z demobilu od znajomych kasetowe sosnowe z szybkami Mi wiele domow sie nie podoba bo sa za bardzo nowoczesne, jak biura, szczerze to wole taki styl bardziej rustykalny, nawet wyszywane poduszki, jak na razie mam wyszywane obrazki krzyzykami Ale powoli... A wiesz, u nas tez jest taka duza roznica temp miedzy gora a dolem, gora 19 a dol 22, nawet o to sie pytalam Agdusi ona tez tak ma. A co masz na podlodze na gorze, bo u nas w korytarzu plytki a pokoje panele, na dole same plytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.11.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 jak na razie mam wyszywane obrazki krzyzykami Ale powoli... A wiesz, u nas tez jest taka duza roznica temp miedzy gora a dolem, gora 19 a dol 22, nawet o to sie pytalam Agdusi ona tez tak ma. A co masz na podlodze na gorze, bo u nas w korytarzu plytki a pokoje panele, na dole same plytki no te obrazki wyszywane krzyżykiem to... sama bym powiesiła na dole płytki na górze panele i piance cienkiej bo cienkiej ale piance chwilowo nie damy razy wymienić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts