Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Dorbie

dorbie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bardzo fajna kuchnia - dużo szuflad, czyli to co tygryski lubią najbardziej... Ale dlaczego tak długo musiałaś czekac na fronty Ikea? Sama planuję kupic u nich kuchnię i myslałam, że nie będzie z tym problemu...

Normalnie nie ma z tym problemu ale w Gdansku jest remont Ikei i nie zamawiali nowego towaru dopoki nie uruchomili nowego magazynu, straszyli mnie ze to bedzie dopiero w lutym, ale sie podpytalam i byly juz w grudniu. Takze sie nie martw. A szuflady sa super, nawet nie zdawalam sobie sprawy ze tak wygodnie jest trzymac w szufladach garnki i talerze. Polecam. U mnie wyszly tylko dwie otwierane szafki - wiszaca i nad piekarnikiem, jeszcze jedne drzwiczki to wyjezdzane kosze.

• 4 weeks później...

No to mnie uspokoiłaś :D bo u mnie jak nic będzie Ikea i to pewnie na raty :wink:

Ekspresowo wybudowaliście ten domek, naprawdę jestem pod wrażeniem. U nas się wszystko ślimaczy, ale szkoda mi zdrowia męża i swojego, aby się szarpać :roll: Czekam na doniesienia z wiosennego frontu robót ogrodowych :D

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Dorbi to proponuje tybetanczyka... super psy.

Sofa super my mamy takie dwie ale ciutkę krótsze

szezlong to nowy pomysł Ikei bo 1,5 roku temu ich nie było nawet mamy te same pokrowce :)

ale u was ślicznie. Ja to sierota jestem patrzę na wasze domy i choćbym coś cudownego wymyśliła to i tak nie zrealizuję ze wziględu na opór materii mężowskiej :/

Jasia, co zrobilas z tym transferem? Ja kasuje zdjecia, ale nie mam czasu i ochoty na na wstawainie nowych malych. zastanawiam sie czy nie mozna po prostu wykasowac dziennika, chociaz szkoda tych wpisow, tej historii.

Jakby ktos mial ochote na ogladanie zdjec z mojej budowy to sa pod tym linkiem

http://dorbie.fotosik.pl/albumy/238296.html

• 3 weeks później...
Jasia, co zrobilas z tym transferem? Ja kasuje zdjecia, ale nie mam czasu i ochoty na na wstawainie nowych malych. zastanawiam sie czy nie mozna po prostu wykasowac dziennika, chociaz szkoda tych wpisow, tej historii.

Jakby ktos mial ochote na ogladanie zdjec z mojej budowy to sa pod tym linkiem

http://dorbie.fotosik.pl/albumy/238296.html

hej! :D

w żadnym wypadku nie możesz wykasować dziennika! po prostu nowe zdjęcia wklejaj gdzieś indziej, ja to zrobiłam na http://www.tinypic.com :)

i pokaż jeszcze raz kanapy, pliss!

pozdrowionka! :D

Jasne, to dobry pomysl zeby kolejne wklejac na inny portal. A na fotosiku mam wszystkie moje prywatne zdjecia i nie chce w ogole z niego rezygnowac. Ale bede wklejac w dziennik, takze nie bojcie sie ze zamkne go. I tak w ogole dzieki wielkie za zainteresowanie i ogladalnosc.

• 2 weeks później...