mocca 01.01.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 http://blog.wiara.pl/benia/files/2007/12/1392_nr61.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.01.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 W Nowym Roku życzę Ci pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.01.2009 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Dziekuje wszystkim za mile zyczenia i przepraszam za opoznienie, duzo pracy, pęd jak zwykle.Zycze Wam wszystkim duzo zdrowia i spełnienie marzeń, a budujacym się dużo siły i wytrwalości, a także dobrych fachowcow i niskiem cen.Pozdrawiam serdecznie.Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.01.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dorbie, zdjęć kuchni nie widzę zajrzę później, może się pokażą?! pozdrawiam Cię bardzo noworocznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.01.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dorbie, zdjęć kuchni nie widzę zajrzę później, może się pokażą?! pozdrawiam Cię bardzo noworocznie! Oj, juz myslalam ze nie wgralam, ale sa Pozdrawiam noworocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 06.01.2009 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Bardzo fajna kuchnia - dużo szuflad, czyli to co tygryski lubią najbardziej... Ale dlaczego tak długo musiałaś czekac na fronty Ikea? Sama planuję kupic u nich kuchnię i myslałam, że nie będzie z tym problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 06.01.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Bardzo fajna kuchnia - dużo szuflad, czyli to co tygryski lubią najbardziej... Ale dlaczego tak długo musiałaś czekac na fronty Ikea? Sama planuję kupic u nich kuchnię i myslałam, że nie będzie z tym problemu... Normalnie nie ma z tym problemu ale w Gdansku jest remont Ikei i nie zamawiali nowego towaru dopoki nie uruchomili nowego magazynu, straszyli mnie ze to bedzie dopiero w lutym, ale sie podpytalam i byly juz w grudniu. Takze sie nie martw. A szuflady sa super, nawet nie zdawalam sobie sprawy ze tak wygodnie jest trzymac w szufladach garnki i talerze. Polecam. U mnie wyszly tylko dwie otwierane szafki - wiszaca i nad piekarnikiem, jeszcze jedne drzwiczki to wyjezdzane kosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 28.01.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 No to mnie uspokoiłaś bo u mnie jak nic będzie Ikea i to pewnie na raty Ekspresowo wybudowaliście ten domek, naprawdę jestem pod wrażeniem. U nas się wszystko ślimaczy, ale szkoda mi zdrowia męża i swojego, aby się szarpać Czekam na doniesienia z wiosennego frontu robót ogrodowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 06.02.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Dorbie - maryjko ile u Ciebie inspiracji, pomysłów. Jestem pod pełnym wrażeniem. Gratuluję!!! Zazdraszczam netu - ja niestety nie mam. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.02.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Dorbi to proponuje tybetanczyka... super psy. Sofa super my mamy takie dwie ale ciutkę krótsze szezlong to nowy pomysł Ikei bo 1,5 roku temu ich nie było nawet mamy te same pokrowce ale u was ślicznie. Ja to sierota jestem patrzę na wasze domy i choćbym coś cudownego wymyśliła to i tak nie zrealizuję ze wziględu na opór materii mężowskiej :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 16.02.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 no Dorbie, jestem załamana z tymi zdjęciami - dziś udało mi się zobaczyć jedno zdjęcie Twojej kuchni i to zasłoniętej przez komin a tych nowych nie widzę wcale, oślepłam czy co??!! czy to przez fotosik? pozdrawiam Cię serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.02.2009 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Jasia, co zrobilas z tym transferem? Ja kasuje zdjecia, ale nie mam czasu i ochoty na na wstawainie nowych malych. zastanawiam sie czy nie mozna po prostu wykasowac dziennika, chociaz szkoda tych wpisow, tej historii. Jakby ktos mial ochote na ogladanie zdjec z mojej budowy to sa pod tym linkiemhttp://dorbie.fotosik.pl/albumy/238296.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 09.03.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dorbie ja chciałam zobaczyc Twoje zdjęcia ale link u mnie nie jest aktywny. A tak wogole to nie rozumiem dlaczego nie ma zdjec??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.03.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dorbie ja chciałam zobaczyc Twoje zdjęcia ale link u mnie nie jest aktywny. A tak wogole to nie rozumiem dlaczego nie ma zdjec??? Poszukaj zdjec na http://www.dorbie.fotosik.pl w albumie BUDOWA wykasowalam w dzienniku bo mi kazali placic za transfer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dorbie, przenieś zdjęcia gdzie indziej, olać tego fotosika co słychać u Ciebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.03.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Jasia, co zrobilas z tym transferem? Ja kasuje zdjecia, ale nie mam czasu i ochoty na na wstawainie nowych malych. zastanawiam sie czy nie mozna po prostu wykasowac dziennika, chociaz szkoda tych wpisow, tej historii. Jakby ktos mial ochote na ogladanie zdjec z mojej budowy to sa pod tym linkiem http://dorbie.fotosik.pl/albumy/238296.html hej! w żadnym wypadku nie możesz wykasować dziennika! po prostu nowe zdjęcia wklejaj gdzieś indziej, ja to zrobiłam na http://www.tinypic.com i pokaż jeszcze raz kanapy, pliss! pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.03.2009 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Jasne, to dobry pomysl zeby kolejne wklejac na inny portal. A na fotosiku mam wszystkie moje prywatne zdjecia i nie chce w ogole z niego rezygnowac. Ale bede wklejac w dziennik, takze nie bojcie sie ze zamkne go. I tak w ogole dzieki wielkie za zainteresowanie i ogladalnosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.03.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 no to git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 16.03.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 ... bo mi kazali placic za transfer Oj..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 28.03.2009 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 No i co? Zamiescilam nowe zdjecia i nikt ich nie oglada A dzis poszalalam w ogrodzie (blocie? - juz polblocie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts