JMW 31.03.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Ogród się pięknie rozrasta - dom świetny...Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 31.03.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 J&M&W a skąd Wy? Bo my pochodzimy z Olsztyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 01.04.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Z Braniewka 100 km od Olsztyna na zachód i 100 km na wschód od Trójmiasta Dziękuję pięknie za odpowiedź http://www.strykowski.net/fotografia_kwiaty_zdjecia/Biale_kwiaty._Fotgrafie_bialych_tulipanow_1751.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Cześć Dorbie ogrodniczko , ślicznie masz w tym salonie widzę, że i Ty robisz ogród, pewnie Cię weźmie jak i wszystkich hebe wytrzyma, moje nie zmarzło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.04.2009 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 dzieki, mam nadzieje ze trzmielina odbije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.04.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Dorbie, bardzo ładnie w salonie, lubię te kanapy! skąd masz stoliczek? napracowałaś się, naryłaś w ziemi trochę Ci zazdroszczę tego zapału, u nas Seb zajmuje się ogrodem, ja liczę, że z czasem też będę mieć w tym większy udział czynny pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.04.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Dorbie, bardzo ładnie w salonie, lubię te kanapy! skąd masz stoliczek? napracowałaś się, naryłaś w ziemi trochę Ci zazdroszczę tego zapału, u nas Seb zajmuje się ogrodem, ja liczę, że z czasem też będę mieć w tym większy udział czynny pozdrowionka! he, he, za rok bedziesz pielic A stoliczek to jest stary stolik cioci z olsztyna, drewniany odswiezony i pobejcowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 10.04.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Dorbie, Niech Święta Wielkiej Nocy napełnią Was Pokojem i Radością! http://i39.tinypic.com/2mnkv1u.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 10.04.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 ..........@..@..@........@...@...@ ........@............@....@.................@ ........@.......(\(\....@...../)/)........@ ..........@.....(=':')........(':'=).........@ ............@...(..(")(")..(")(")..)...@ ................@.....................@ ....................@.............@ ............... .........@.....@ .............................@ Moc prezentów od zajączka co koszyczek trzyma w rączkach Wielu wrażeń, mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaRobert 11.04.2009 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://lh5.ggpht.com/_VPeXHocyMoE/SeAMupqqetI/AAAAAAAAAxs/12QVOj0f5tk/s400/23881_3383.jpg Agnieszka&Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.04.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://img16.imageshack.us/img16/6207/dsme12w11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 12.04.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 http://wielkanocnykurczak.pl/jasabar,318383/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 06.05.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Dzieki Wielkie za zyczenia Świateczne i pzepraszam ze dopiero teraz tu zagladam. Pozdrawiam i dzieki za pamiec.Kilka zdjatek zamieszcze ogrodu i jakies malenkie elementy dorobione w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goga1983 16.05.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Witaj Dorbie! Ja swój dziennik zaczęłam pisać dzięki Twojemu i zdjęcia oglądam na bieżąco nawet te na fotosiku Dzięki za inspirację i zapraszam czasami do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 28.05.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Dorbie, dawno mnie nie było a u Ciebie jak zwykle praca wrze Jestem pod wrażeniem Waszego placu zabaw, właśnie też jestem na etapie wymyślenia czegoś podobnego. Mogłabyś zrobić jeszcze jakąś fotkę z innego ujęcia? Dzisiaj byłam na naszym tartaku i zamówiłam wstępnie kilka takich okragłych balików w rożnych przekrojach i chcemy skręcić dzieciakom coś podobnego, dokładnie z róznymi sznurowymi drabinkami itp. Dodatkowo zamówiłam u sąsiada stolarza coś zbliżonego do domku na drzewie, chcemy to coś zmontować przy wykorzystaniu naszego wyrośniętego już dęba. Dzieciaki będą przeszczęsliwe a w ogóle doczytałam, żeś Ty olsztynianka a my kilka dobrych lat mieszkaliśmy w Olsztynie... wiesz kortowiacy jesteśmy ach... jak ja tam dawno nie byłam... a tęsknię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 29.05.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 A na jakim wydziale studiowaliscie i kiedy konczyliscie?(mozesz na priv) Moj maz studiowal na ART - teraz Uniwersytet Warm-Maz. Sfotografuje ci to nasze cudo, bedzie jeszcze zjezdzalnia, czekam na kuriera - na allegro ok200zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 10.06.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 oj, Dorbie, szalejesz w ogrodzie, podziwiam! i pozdrawiam Was serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.06.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Kto zauwazyl wzor na trawniku? Kto zgadnie dlaczego jest taki i z czego to wynika? GWC czy drenaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.06.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Zgadles! Brawo! Drenaz. GWC jest troche dalej i gleboko, tu na srodku jest akurat petla kolektorow ale to na gleb 1,2 m, a te wzorki to wynik drenazu. A tak poza tym to fajnie ze sie ujawniles, ze ogladasz moj ogrod/domek, dzieki i pozdrawiam. D. Kto zauwazyl wzor na trawniku? Kto zgadnie dlaczego jest taki i z czego to wynika? GWC czy drenaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.06.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Ujawniłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts