dorbie 15.06.2009 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Ujawniłaś Sorry, glupi błąd Obejrzalam i troszke poczytalam Twoj blog, bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.06.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Sorry, glupi błąd Nie bierz tego do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.06.2009 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Sorry, glupi błąd Nie bierz tego do siebie Hmm, nie pomyslalam zebys sie obrazila, dobrze myslalam? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.06.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Sorry, glupi błąd Nie bierz tego do siebie Hmm, nie pomyslalam zebys sie obrazila, dobrze myslalam? Pozdrawiam serdecznie Nooo. Jak bym się obraziła, to bym się nie odzywała Ja nie jestem taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k_i_a 23.06.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Witam. Niedawno wróciłam z naszej łączki. Sprawdzałam jak tam prace z wykonaniem sieci wod-kan i pracowałam nad naszym ogrodem. Zasiadłam odsapnąć trochę przed komputerem. Z powodu twojego wpisu w wątku żywopłotowym i podpisu pod nikiem "Kaszuby" po raz pierwszy postanowiłam zajrzeć do czyjegoś dziennika budowy. Po woli się wgryzam. Też zwiedzałam Niestępowo w poszukiwaniu naszego raju na ziemi, aby wyrwać się z blokowiska w Gdańsku, ale wylądowaliśmy w Żukowie.Dopiero zaczynamy naszą przeprawę z budową domu, więc chętnie poczytam jak ci poszło. Na razie martwi mnie kredyt, oboje z mężem mamy działalność gospodarczą. Zobaczymy jak to będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 24.06.2009 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Miło mi ze odwiedzilas moj dziennik. Powodzenia w budowie i uzyskaniu kredytu. Wiem co to znaczy przy dzialalnosci. jak jestescie na ksiazce to biora 3/4 dochodu netto czyli po odjeciu podatku i ZUS, nie wiedzialam tego i sie na tym troche wylozylam ale dostalismy ta kwote co chcielismy tyle ze w zlotowce, teraz to ok, ale wtedy chcielismy w euro. Musicie sie dowiedziec dokladnie jak beda liczyc wasza zdolnosc, bo kazdy bak inaczej.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 25.06.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Nie zaglądałam całą wiosnę, a tu proszę ile się zmieniło Zdolna ogrodniczka z Ciebie. Niech wszystko pięknie rośnie!!! A plac zabaw pierwszorzędny. Muszę pokazać mojemu M to może się zmotywuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.06.2009 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Dzieki, zachecam do budowy placu zabaw, dzieciaki maja raj, ciagle zmieniaja sznurki i cos wymyslaja. Najgorsza jest pierwsza hustawka, potem mozna wszystko dolozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 29.07.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Po obejrzeniu zdjęć z wakacji śmiem twierdzić, że były bardzo udane I jakich masz dzielnych piechurów Mój Jaś po 5 km spacerze stwierdził, że "ciałko za bardzo obciąża mu nogi i chce już do domu" Musimy potrenować Dlaczego nie podoba Ci się nasturcja??? Ja osobiście uwielbiam Ale rozumiem Cię bo ja na przykład nie znoszę sumaków i tępię je jak chwasty, a inni zachwycją się i sadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 01.08.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Jakos ta nasturcja mi si erozrosla niespodziewanie i zakryla inne roslinki i ma robale i brzydko pachnie, a myslalam ze ja lubie. Zostawilam tylko w jednym miejscu.U nas Hubi marudzi przy chodzeniu ale gory i wspinanie sie po skalkach bylo dla niego ekstra i pedzil ze szok ale to tylko w wyzszych partiach. A Kuba to jak Kozica, tylko go musielismy hamowac bo biegal za szybko i slyszelismy z drogi: Mam 9 lat i rodzice ida tam dalej.Zobacz naszego nowego domownikaPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.08.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Witaj:)piekny ogród robisz. Koteczek malutki jest poprostu kochany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 02.08.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Rude jest piękne A ten bocian to niech się przymierza, może mógłby w przyszłym roku coś przywieźć z dalekich krajów a raczej kogoś Ja potraktowałabym taką wizytę jako dobrą wróżbę dla domu i rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 02.08.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Oby nie zapeszyc, ten pomyslalam o dobrej wrozbie... Ale na coreczke to jeszcze poczekamy, jeszcze nie czas, potrzeba troche stabilizacji, musze to czuc. Rude jest piękne A ten bocian to niech się przymierza, może mógłby w przyszłym roku coś przywieźć z dalekich krajów a raczej kogoś Ja potraktowałabym taką wizytę jako dobrą wróżbę dla domu i rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 09.09.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 hihi dziewczyny, kupiliśmy nasze siedlisko w grudniu 2005, latem 2006 bocian siedział na stodole i na przyszłe wakacje Mała już była z nami a teraz wiosną bocian siedzial na domu, na kominie przez 2 tygodnie... i na gwiazdke znowu nam kogoś podrzuci az się sąsiedzi śmiali a ja zapowiedziałam, że zalożę juz jakieś druty kolczaste nad naszą posiadłością Dorbie, piekne masz budleje! ja w tym roku też zaszalałam i kupiłam 5 kolorów i martwię się czy mi przezimują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.09.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 hihi dziewczyny, kupiliśmy nasze siedlisko w grudniu 2005, latem 2006 bocian siedział na stodole i na przyszłe wakacje Mała już była z nami a teraz wiosną bocian siedzial na domu, na kominie przez 2 tygodnie... i na gwiazdke znowu nam kogoś podrzuci az się sąsiedzi śmiali a ja zapowiedziałam, że zalożę juz jakieś druty kolczaste nad naszą posiadłością Dorbie, piekne masz budleje! ja w tym roku też zaszalałam i kupiłam 5 kolorów i martwię się czy mi przezimują Ja planuje, ale tak za 2 lata, tylko latka leca... A budleje po kwitnieniu trzeba przyciac dosc krotko, ja kupilam takie przyciete do ok 30cm i jak wybujaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.09.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Dorbie już pisałam że masz super okna ale że ogród jest piekny to jeszcze nie co więc powiem jest super a jak wszystko się porozrasta (no za jakieś 5 lat to wymięknę) bedę podpatrywać Twoje skarpy bo u siebie wokół domu też muszę coś takiego zrobić myślalam o murkach oporowych z kamienia polnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 16.09.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Aniu, dzieki za pochwaly A te murki oporowe to beda sliczne jak jeszcze posadzisz w ich pomiedzy kamykami skalniaczki to juz w ogole super Z okien jestesmy bardzo zadowoleni, co prawda w lato slonce przez nie niezle grzeje, ale w zime to wlasnie jest super i jest nam jasno nawet jak pochmurno na dworze. I tak chcielismy, a wiele osob zmniejsza iloc okien w tym projekcie, bo nie maja miejsca na meble w salonie, a u nas z mebli beda tylko kanapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.09.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 jak dla mnie w salonie właśnie powinny być tylko sofy i fotele (no moze jakaś witryna) bo to miejsce do przesiadywania, wyciągniecia zmęczonych nóg i długich rozmów ze znajomymi myślę o tym by w salonie nie było TV bo zwykle przeszkadza w spotkaniach - my mówimy coraz głosniej a dzieciaki podkrecają coraz bardziej bajki w TV może male TV w kuchni żeby rano przy kawce wiadomości obejrzeć zobaczymy jak się przeprowadzimy a wątkiem ogrodowym się nie stresuj tam tak zawsze odp dostalaś wiec i tak super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 16.09.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 jak dla mnie w salonie właśnie powinny być tylko sofy i fotele (no moze jakaś witryna) bo to miejsce do przesiadywania, wyciągniecia zmęczonych nóg i długich rozmów ze znajomymi myślę o tym by w salonie nie było TV bo zwykle przeszkadza w spotkaniach - my mówimy coraz głosniej a dzieciaki podkrecają coraz bardziej bajki w TV może male TV w kuchni żeby rano przy kawce wiadomości obejrzeć zobaczymy jak się przeprowadzimy a wątkiem ogrodowym się nie stresuj tam tak zawsze odp dostalaś wiec i tak super U mnie okresowo jest tv i za jakas chwilke laduje u nas w sypialni. Dzieci ogladaja bajki u starszego w pokoju. A tak w ogole czujemy sie komfortowo tylko z antena pokojowa, bez Cartoon i innych okropnych programow i nasze dzieci tez. A co do forum ogrodniczego to doszlam do wniosku, ze najlepiej samemu sobie radzic, pytajac sie ogrodnikow w zaufanych centrach ogrodniczych chociazby. Tam faktycznie nie jest sympatycznie, chociaz na watku Elfir jest bardzo fajnie. A Mirka chyba przerosla ilosc postow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.09.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 witaj Dorbie! bardzo podoba mi się Wasz płot! całkiem jak w bajkach, jest po prostu uroczy i w fajnym drewnianym kolorze! świetnie pasuje do domu i do skalniaka - swoją drogą skalniak też pięknieje! pozdrawiam Cię bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts