Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Dorbie

dorbie

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 1 month później...
dorbie - jak wiesz mam Olimpię i powiem Ci, że jednak w utrzymaniu czystości te kanciate narożniki za wygodne nie są - łatwiej się jednak po obłościach szmata leci :wink:

Ale masz na mysli wc czy umywalke, bo ja mam juz wc i nie polecam ten zawiniety rant do wewn jest okropny. Duzo wygodniejsza i estetyczna jest miska Roca Victoria i wygodniejsza. Nie wiem czy nie zmienie tej Olimpii.A umywalke to chyba wezme Toscane tez z Cersanitu, bardziej mi sie podoba

• 4 weeks później...

Przez śnieżycę, zawieruchę ślę życzenia i otuchę,

by te święta, choć tak zimne,

były ciepłe i rodzinne.

Moc prezentów i miłości,

w Nowym Roku pomyślności.

``````````{\

````````{\{*\

````````{*\~\_______

```````{```\`<:<:<:>:>

``````{~`*`\((((((^^^)

`````{`*`~((((((( `?`?

````{`*`~`)))))))). _ ' )

````{*```*`((((((('\ ~

`````{~`*``*)))))`.`\

``````{.*~``*((((`\`\))_.?-.

````````{``~* ))) `\_.-'``

``````````{.__ ((`-*.*

````````````.*```~``*.

``````````.*.``*```~`*.

`````````.*````.````.`*.

````````.*``~`````*````*.

```````.*``````*`````~``*.

`````.*````~``````.`````*.

```.*```*```.``~```*``~ *.

..*``~```````````~`````*.

~~* ~~* ~~* ~~* ~~*.*

życzy

TomKa z rodziną

http://global.images6.fotosik.pl/99/a55c1c067bb13853.jpg

Trochę późno, ale z serca życzę spokojnego i radosnego czasu świątecznego i poświątecznego :D

Dokonałam rekonesansu w dzienniku i - oczarowanie! Piękny płot, ogród też zapowiada się pysznie :D Pomysł z szyszkami zamiast kory zwalę jak nic :lol: Sofy ektorp to moje ulubione i wybrane, mam nadzieję, ze nie zostaną wycofane, zanim będę mogła sobie taką kupić :wink:

Witaj dorbie. Dzięki za wizytę w naszym domku. Wpadłm zobaczyć co Ty masz do pokazania i wsiąkłam wczoraj w Twoim dzienniku do 1 w nocy!!!!

Domek pięknisty, ogród cudo, a o takim placu zabaw wszystkie dzieciaki mogą pomarzyć. Chcemy naszym kupić coś podobnego, ale mój tata jest stolarzem więc po waszych staraniach może zbuntuję go żeby sam spróbował. Powinnaś wstawić jakieś instrukcje montażu bo wszyscy o niego pytają :wink:

A z tym bocianem to jeszcze sobie pogadaj, zwłaszcza o tej córci, bo jak ci przyniesie trzeciego chłopa do domku, to za parę latek pojadą sobie chłopy na dorsze a tobie zostanie kwiatki podlewać i nogi opalać na balkonie. Mój Tomek już snuje plany że kupi chlopakom deski do surfingu i co weekend nad zalew - więc mówię że kupię im przyczepę kempingową lub małą działkę z domkiem żeby nie wracali za szybko :D . A córcię przygarnę ewentualnie jako do rodziny zastępczej, ale to na razie tylko plany.

No to mieszkaj sobie zdrowo kobitko, będę zaglądać co tam wyczyniasz w te długie zimowe wieczory. Pozdrwaiam