dorbie 28.09.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Dzieki Jasiu. Jest cały debowy - i drewno i lakierobejca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 11.10.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Glosuje za orinoko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.10.2009 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Glosuje za orinoko . wiedzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 12.10.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam się oniemiała z wrażenia "dinościanami", płotem i ogólną spójną i naprawdę fajną koncepcja domu a przede wszystkim ogrodu! Co do mebli polecam śledzić ofertę Jyska - czasami fajne meble w dobrej cenie można nabyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.10.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam się oniemiała z wrażenia "dinościanami", płotem i ogólną spójną i naprawdę fajną koncepcja domu a przede wszystkim ogrodu! Co do mebli polecam śledzić ofertę Jyska - czasami fajne meble w dobrej cenie można nabyć Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.10.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 witaj jak nazywają się płytki w twojej łazience????? chciałam pooglądać ale fotek łazienki nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.10.2009 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 witaj jak nazywają się płytki w twojej łazience????? chciałam pooglądać ale fotek łazienki nie ma.... Moja łazienka jest tu: http://dorbie.fotosik.pl/albumy/238296-1006.html To jest dolna lazienka, gorna w planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 24.11.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 dorbie - jak wiesz mam Olimpię i powiem Ci, że jednak w utrzymaniu czystości te kanciate narożniki za wygodne nie są - łatwiej się jednak po obłościach szmata leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.11.2009 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 dorbie - jak wiesz mam Olimpię i powiem Ci, że jednak w utrzymaniu czystości te kanciate narożniki za wygodne nie są - łatwiej się jednak po obłościach szmata leci Ale masz na mysli wc czy umywalke, bo ja mam juz wc i nie polecam ten zawiniety rant do wewn jest okropny. Duzo wygodniejsza i estetyczna jest miska Roca Victoria i wygodniejsza. Nie wiem czy nie zmienie tej Olimpii.A umywalke to chyba wezme Toscane tez z Cersanitu, bardziej mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.12.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Dorbie! Niech te Święta będą najpiękniejsze! http://i49.tinypic.com/mjmpw5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.12.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 http://i48.tinypic.com/v3ej4g.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 25.12.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Aby przy świątecznym stole nie zabrakło światła i ciepła rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność... Wesołych Świąt życzą Azymutyhttp://img518.imageshack.us/img518/3189/kartkaswiteczna2km1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.12.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Dzięki wielkie! Też Wam życzę Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 25.12.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!! http://lh6.ggpht.com/_WP-BD9MqS8o/SzTzuwjyd7I/AAAAAAAAA9g/lm9UnbI-jcs/s912/DSCN0540.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 26.12.2009 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Najbardziej czaderska szopka jaką widziałam - nawet dinozaury przyszły kolędować Małemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 26.12.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Przez śnieżycę, zawieruchę ślę życzenia i otuchę,by te święta, choć tak zimne, były ciepłe i rodzinne.Moc prezentów i miłości,w Nowym Roku pomyślności. ``````````{\````````{\{*\````````{*\~\_______```````{```\`<:<:<:>:>``````{~`*`\((((((^^^)`````{`*`~((((((( `?`?````{`*`~`)))))))). _ ' )````{*```*`((((((('\ ~`````{~`*``*)))))`.`\``````{.*~``*((((`\`\))_.?-.````````{``~* ))) `\_.-'````````````{.__ ((`-*.*````````````.*```~``*.``````````.*.``*```~`*.`````````.*````.````.`*.````````.*``~`````*````*.```````.*``````*`````~``*.`````.*````~``````.`````*.```.*```*```.``~```*``~ *...*``~```````````~`````*.~~* ~~* ~~* ~~* ~~*.* życzy TomKa z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 26.12.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 http://global.images6.fotosik.pl/99/a55c1c067bb13853.jpg Trochę późno, ale z serca życzę spokojnego i radosnego czasu świątecznego i poświątecznego Dokonałam rekonesansu w dzienniku i - oczarowanie! Piękny płot, ogród też zapowiada się pysznie Pomysł z szyszkami zamiast kory zwalę jak nic Sofy ektorp to moje ulubione i wybrane, mam nadzieję, ze nie zostaną wycofane, zanim będę mogła sobie taką kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 26.12.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Witaj Dorbie, już od jakiegoś czasu zaglądam do Twojego dziennika, bo bardzo fajnie pokazujesz ogród, a i domek w środku jest bardzo klimatyczny. No ale szopka mnie rozbroiła Jakoś moje dzieci na to nie wpadły.... Teraz będę częściej zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 27.12.2009 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Dzieki dziewczynki za komplementy amonite zwalaj szyszki, ja zwalilam od leśników szkółkarzy, sa boskie, tylko jak zimno to sie zamykaja, a jak cieplo to otwieraja. Spójrzcie w mój dziennik - ewolucja szopki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania, Tomek i Wojtuś 28.12.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Witaj dorbie. Dzięki za wizytę w naszym domku. Wpadłm zobaczyć co Ty masz do pokazania i wsiąkłam wczoraj w Twoim dzienniku do 1 w nocy!!!! Domek pięknisty, ogród cudo, a o takim placu zabaw wszystkie dzieciaki mogą pomarzyć. Chcemy naszym kupić coś podobnego, ale mój tata jest stolarzem więc po waszych staraniach może zbuntuję go żeby sam spróbował. Powinnaś wstawić jakieś instrukcje montażu bo wszyscy o niego pytają A z tym bocianem to jeszcze sobie pogadaj, zwłaszcza o tej córci, bo jak ci przyniesie trzeciego chłopa do domku, to za parę latek pojadą sobie chłopy na dorsze a tobie zostanie kwiatki podlewać i nogi opalać na balkonie. Mój Tomek już snuje plany że kupi chlopakom deski do surfingu i co weekend nad zalew - więc mówię że kupię im przyczepę kempingową lub małą działkę z domkiem żeby nie wracali za szybko . A córcię przygarnę ewentualnie jako do rodziny zastępczej, ale to na razie tylko plany. No to mieszkaj sobie zdrowo kobitko, będę zaglądać co tam wyczyniasz w te długie zimowe wieczory. Pozdrwaiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts