dorbie 08.01.2010 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Śliczny kot!!!! Bardzo, bardzo oryginalne umaszczenie - świetny!!! Bardzo podobają mi się sofy ... czy to ikeowski Ektorp??? A w ogóle, to wieczornie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.01.2010 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Śliczny kot!!!! Bardzo, bardzo oryginalne umaszczenie - świetny!!! Bardzo podobają mi się sofy ... czy to ikeowski Ektorp??? A w ogóle, to wieczornie witam Wlasnie moj piekny kot rozwalil mi kwiata - 10letnia alokasie - ulubiony kwiat mojego meza- zwalil z parapetu 1metrowy kwiat! Ale byl rumor, polecielismy na gore jak wariaci, a Krzysiek byl tak wkurzony ze myslalam ze naprawde zabije kota. inne kwiaty stoja spokojnie a do tego od poczatku czul sentyment... Witaj Brazuniu u mnie. To Ektorp, bardzo wygone i jedyne kanapy z poduszkami luznymi na ktore zgodzil sie moj maz. Ojej, on jakby byl tyranem, akurat nie lubi poduszek w kanapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.01.2010 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Dorbie, dziękuję! Ślicznie! Ale najbardziej zniewala mnie Twoja cegła i koza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.01.2010 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Prawda? kultowa kózka ta nasza. Przezyla dwie budowy i jak sie nagrzewa to z lekka wybrzuszaja sie scianki. Ale mysle ze na ta wlasciwa jak pisalam Jotul F400 poczekamy z rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.01.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Prawda? kultowa kózka ta nasza. Przezyla dwie budowy i jak sie nagrzewa to z lekka wybrzuszaja sie scianki. Ale mysle ze na ta wlasciwa jak pisalam Jotul F400 poczekamy z rok Za każdym razem jak wchodzę to lubię na nią popatrzeć Nie wiem co, ale podoba mi się. Może to, że teraz wszystkie wnętrza takie nowoczesna, a tu taka starusieńka "kózka' Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.01.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 starusienka, zuzyta Fajnie ze komus sie podoba Nam to odpowiada, do sciany pasuje. A moj Krzychu ciagle narzeka ze tej cegly nie doczyscil gosc jak scianke stawial i szara jest, a mi sie taka wlasnie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.01.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 dla Oli http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=3930963#3930963 A kliknąć żeby zagłosować to tu: http://www.akademiatroskliwejmamy.pl/konkurs/pokoj/1593 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Kocia szopka mnie rozwaliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.01.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Hej Dorbie jeśli byscie decydowali się na jotula polecam F 500 ma boczne drzwiczki i to jest rewelka baaardzo wygodne i popioł się nie wysypuje przy dokladaniu w starym domu mielismy F 3 TD i też fajnie się paliło chociaż łatwo ja przegrzać a 500 nie zamienilabym na nic innego chyba że na wykończenie w niebieskiej majolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Moja kicia mnie dzisiaj ugryzła w policzek ... bez powodu, taki miała kaprys ... zołza wredna I na choinkę się zaczęła wdrapywać ... chyba mi mówi, że czas ją rozebrać Ikeowski Ektorp marzy mi się już od dłuższego czasu i w końcu będę go miała tak jak piec kominkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.01.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Dzieki ze to piszesz, bo my ssie zastanawialismy pomiedzy dwoma 400 i 500, na korzysc 500 jest ksztalt, głębokość jest mniejsza czyli mniej wychodzi na pokoj. I bylismy bardziej za F500, a teraz to juz bardziej za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.01.2010 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Moja kicia mnie dzisiaj ugryzła w policzek ... bez powodu, taki miała kaprys ... zołza wredna I na choinkę się zaczęła wdrapywać ... chyba mi mówi, że czas ją rozebrać Ikeowski Ektorp marzy mi się już od dłuższego czasu i w końcu będę go miała tak jak piec kominkowy Ja tez sobie wymarzylam Ektorp juz sto lat temu az w koncu moje marzenia sie ziscily i bardzo mi odpowiada to ze moge sobie zmienic pokrycie. U nas choinka zywa poszla na taras, a z pokoju kuby postawilismy kolo kanap a kot wlazi na nia i jest cala powykrzywiana i wszystko obżarte tzn resztki piernikow i czekoladowe dzwoneczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.01.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Coś miałam zapytać... coś miałam zapytać aaaa.... już wiem ... proszę o bliższe info na temat cegły... tej co na foto wystaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.01.2010 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 To stara rozbiorkowa cegla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.01.2010 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Nooo pięknie Was zasypało! Nas podobnie. I na mebelki dla Oli kliknęłam... ale to już był wczoraj podobno ostatni dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.01.2010 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 klimaty zimowe sa super. Dzisiaj rano moj maz odsniezal ok 30min, oczywisice znowu, bo wczoraj byla ciezsza praca. Wyjechal w koncu z dzieciakami, ja poszlam na gore wieszac pranie i za jakies 20min nerwowy telefon : "czy ty nie zauwazylas ze my sie zakopalismy 100m od domu ?" A ja na to, ze co? mam sie ubrac i odkopywac? Nie, juz odkopany bo wzial lopate,ale jaki nerwowy Musial sobie pogadac. A pług? przejechal dopiero o 9.30 i tak dobrze ze byl w ogole, ale sypie caly czas. Ja wyjezdzam o 12.00, bede odsniezac znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.01.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 A u nas boczne uliczki są super odśnieżone, gorzej z główną, powiatową, chyba , drogą. Mamy taką super gminę, że codziennie ok 5 pług walczy ze śniegiem ... i to na bocznych nie utwardzonych drogach Dzięki za info o cegle... właśnie tak mi ładnie wyglądała ... skąd ja wezmę cegłę rozbiórkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 11.01.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 U nas też w lepszym stanie jest nasza, nieutwardzona ale regularnie odśnieżana pługiem. Niestety główna droga przez naszą wieś woła o pomstę do nieba - oblodzone koleiny plus zwały śniegu po bokach i na środku Arctica, myślę że cegłę albo znajdziesz w jakiejś wsi w okolicy, albo na allegro (czego tam nie ma...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.01.2010 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 My akurat dostalismy cynk o cegle rozbiorkowej od naszego goscia od wykonczeniowki, bo robil remont w starej kamienicy i burzyl sciane. Takze udalo nam sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts