dorbie 04.10.2007 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 dzieki za komplementy. mam nadzieje ze bedzie dalej tak szlo dalej, bo jak ich wczoraj nie bylo to ja juz cala w stresie chodzilam, dzis rano uslyszalam tekst ze betoniarka im sie zepsula a wiem ze wzieli tez taczke. Maja zadaszyc do zimy i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.10.2007 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Zwracam honor - faktycznie betoniarka im sie popsula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 i co teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 i co teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.10.2007 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 nie dopisalam ze przerwa byla jednodniowa na drugi dzien mieli inna betoniarke, jak widac domurowali sciany nad nadprozami, komin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 no, nie dopisałaś no to jedziemy dalej w tym tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.10.2007 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Juz drze co bedzie jak wyleja strop, czy znowu bedzie przerwa bo beda gnac na innej budowie. Maja 3 stany surowe do dwoch ekip i jeszcze jakies wykonczeniowki. Sporo tam ludzi pracuje w sumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.10.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 06.10.2007 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Dzieki, musze byc dobrej mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.10.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 no, niezły ten lasek w salonie i kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.10.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 no właśnie, odnośnie tej kozy, to już nie mogę się doczekać, kiedy ją będziesz miała zrobioną na gotowe. Super sprawa, podobają mi się niecodzienne wnętrza. Ciężko powiedzieć, jak byłoby z tą podłogą łazienkową. Zależy też czy te płytki są w macie czy błyszczące. Jakoś wydaje mi się, że w macie chyba nie byłoby tak źle z tym kurzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.10.2007 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Plytki sa w macie i maja wzorek - pokazywalam w dzienniku. Zobaczymy, jeszcze przeciez musze zobaczyc ta lazienke przed kupnem Ale juz to widze przejrzalam mase kafli i w necie i na zywo. Jakos nie mam ochoty na blade beze czy blekity, musi byc kontrast i tyle. Chyba tez tak myslisz, prawda, patrzac na Wasza lazienke. Jeszcze myslalam o zieleniach - takich jak wybraliscie kafle do kuchni z brazem i seledynem, ale te ktore znlalazlam byly takie smutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 właśnie też lubię kontrasty, opatrzyły mi się te wszystkie stonowane kolory. Większość domów jest w takiej tonacji. Brązik ładny, fajnie wyglądać będzie z taką świeżą zielenią. Mogłyby to być np. dodatki, albo jakiś dekor między płytkami. Ale fakt..Jak szukałam płytek do łazienki, to faktycznie żadnej ciekawej zieleni nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 a jak tam idą prace??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.10.2007 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Zaraz zamieszcze zdjecie - w sobote jak pogoda dopisze zalewanie stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 10.10.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 No proszę, widzę,ze Twój syn jest tak pracowity jak mój . Bardzo podobają mi się kolory płytek. Też lubię różne odcienie brązu i pomarańczy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.10.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 a...robota idzie do przodu, tylko wiesz co???Tak mnie teraz patrząc na te zdjęcia coś oświeciło...Dorbie ile tam masz sąsiadów???Tak tam pusto naokoło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.10.2007 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Fajnie pusto. Mamy na naszym osiedlu 15 dzialek, w tej chwili stoi 5 domow tyle ze od strony lasku, czyli z drugiej strony i lekko na gorce, niz wiekszosc zdjec, plus nasza budowa i jedne zalane lawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.10.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 a tam daleko to chyba stocznie widac - tez bym chciala miec tak blisko do morza!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.10.2007 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Gdzie tam blisko do morza, przede wszystkim do Zatoki, a tam syf i zachod slonca za domami a nie za morzem jak nad otwartym morzu A z Niestepowa do zatoki dzieli nas Gdansk albo Pruszcz. Najbardziej lubimy jezdzic do Sobieszewa to jest blisko ujscia Wisly, smaczek otwartego morza bo jest na poludniu zatoki Gdanskiej. W Rewie to jest widok To jest Sobieszewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts