Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Dorbie

dorbie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no właśnie, odnośnie tej kozy, to już nie mogę się doczekać, kiedy ją będziesz miała zrobioną na gotowe. Super sprawa, podobają mi się niecodzienne wnętrza.

Ciężko powiedzieć, jak byłoby z tą podłogą łazienkową. Zależy też czy te płytki są w macie czy błyszczące. Jakoś wydaje mi się, że w macie chyba nie byłoby tak źle z tym kurzem.

Plytki sa w macie i maja wzorek - pokazywalam w dzienniku. Zobaczymy, jeszcze przeciez musze zobaczyc ta lazienke przed kupnem :lol: Ale juz to widze przejrzalam mase kafli i w necie i na zywo. Jakos nie mam ochoty na blade beze czy blekity, musi byc kontrast i tyle. Chyba tez tak myslisz, prawda, patrzac na Wasza lazienke. Jeszcze myslalam o zieleniach - takich jak wybraliscie kafle do kuchni z brazem i seledynem, ale te ktore znlalazlam byly takie smutne

właśnie też lubię kontrasty, opatrzyły mi się te wszystkie stonowane kolory. Większość domów jest w takiej tonacji. Brązik ładny, fajnie wyglądać będzie z taką świeżą zielenią. Mogłyby to być np. dodatki, albo jakiś dekor między płytkami.

Ale fakt..

Jak szukałam płytek do łazienki, to faktycznie żadnej ciekawej zieleni nie było.

Gdzie tam blisko do morza, przede wszystkim do Zatoki, a tam syf i zachod slonca za domami a nie za morzem jak nad otwartym morzu :cry: A z Niestepowa do zatoki dzieli nas Gdansk albo Pruszcz. Najbardziej lubimy jezdzic do Sobieszewa to jest blisko ujscia Wisly, smaczek otwartego morza bo jest na poludniu zatoki Gdanskiej. W Rewie to jest widok

To jest Sobieszewo