Arctica 11.01.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Widziałam na allegro, ale zazwyczaj dość daleko ode mnie... a chłopu się jeszcze marzy ogrodzenie z rozbiórkowej, więc duuuuużo tego potrzeba Mam czas... jeszcze poczekam, może się ktoś rozbierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 13.01.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 hej Dorbie! bardzo przyjemnie w Waszym salonie! lubię tą serię z ikei karmnik bardzo ładny i ciekwie oryginalny a kociak szopce prześmieszny! pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.01.2010 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Ale mamy czuja! Ja w tym samym czasie pisalam u Ciebie w komentarzach Wiesz, tak wciaz ogladam te Twoje drzwi i biale listwy podlogowe, tak mi sie podobaja Nie wiem czy u mnie by pasowaly, moj maz to nie autorytet, obojetne mu oby go nie razilo zbytnio. Ale w gre wchodzi tylko gora przeciez bo na dole mamy listwy z plytek. I nie bedzie tego efektu. Najgorsze jak ktos za pozno zauwazy cos co go zaurocza Dobrze ze na razie nie mamy kasy na drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.01.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 cegły z rozbiórki to mam pełno u siebie leżą sobie i sama nie wiem po co Dorbie, piękną zimą macie iglaczek się ukorzenił, pozostałe jeśli nie usychają, to pewnie też. Tylko wegetację zaczną na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.01.2010 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Wlasnie zauwazylam ze inne iglaczki tez maja drobne przyrosty, jakby paczki puscily, chyba ze trzy. Moze sie uda:-) A nam by sie tez przysalo tych cegielek:-( bo chcemy jeszcze murki na tarasie porobic na naroznikach. Ale coz, tak to jest ze jednemu niepotrzebne a drugi by duzo dal za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.01.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 właśnie.. ale zastanawiam się, czy nie wrzucić ich na obrzeża rabat, bo przynajmniej kosiarką będzie wówczas łatwiej podebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.01.2010 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Ja bym wymurowala na obrzezach tak jak kostke, w poziomie trawnika/rabaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.01.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Dzieki ze to piszesz, bo my ssie zastanawialismy pomiedzy dwoma 400 i 500, na korzysc 500 jest ksztalt, głębokość jest mniejsza czyli mniej wychodzi na pokoj. I bylismy bardziej za F500, a teraz to juz bardziej za węższa jest 400 ale jakbym miała wybierać wygodniejsza jest 500 ze względu na boczne drzwiczki nie wiem jak w 400 przyjrzyj się czy są cegły szamotowe w środku (dają one większą moc grzewczą i nie powodują przegrzania żeliwa co objawia się specyficznym zapache takim jak przegrzane żelasko mniej więcej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 20.01.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ale mamy czuja! Ja w tym samym czasie pisalam u Ciebie w komentarzach Wiesz, tak wciaz ogladam te Twoje drzwi i biale listwy podlogowe, tak mi sie podobaja Nie wiem czy u mnie by pasowaly, moj maz to nie autorytet, obojetne mu oby go nie razilo zbytnio. Ale w gre wchodzi tylko gora przeciez bo na dole mamy listwy z plytek. I nie bedzie tego efektu. Najgorsze jak ktos za pozno zauwazy cos co go zaurocza Dobrze ze na razie nie mamy kasy na drzwi nie przejmuj się, zawsze bowiem będzie coś jeszcze co nam się spodoba - wszystkiego mieć nie sposób ale białe listwy i drzwi zawsze możesz zrobić na górze - i tam będzie Cię to cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.01.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 (edytowane) Dorbie, przeszłam do finału Edytowane 21 Kwietnia 2010 przez DarioAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania, Tomek i Wojtuś 29.01.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 dorbie piękny ogród, zerknij na nasz a nie poznasz czy to Białystok czy Gdańsk choć dzieli nas ze 400km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 03.02.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Bardzo fajny projekt ogrodu, super że wrzuciłaś też zdjęcia roślin, zawsze łatwiej sobie to wszystko wyobrazić Mnie też czeka takie rozrysowanie ogrodu, mam już trochę szkiców, ale cały czas nie jestem pewna swoich pomysłów... Tak jak ty, czekam z niecierpliwością na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 03.02.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Pięknie, pięknie... nareszcie wzięłaś się do roboty Bardzo fajnie rozrysowujesz ten ogród. Czy ta pergola dzieli część przed tarasem z placem zabaw? Widzę, że jest między "zielonym półwyspem" a domkiem grillowym... czy w tej pergoli będzie przejście do placu zabaw? Już widzę to "tajemne" przejście z krainy dorosłych do krainy dzieci Potwierdzam, że fajnie się to ogląda jak widać zdjęcia roślin . W sumie to mi wstyd, że tak Cię przymusiłam do zamieszczenia projektu ogrodu. Mi to się tak dokładnie nie chciało opisywać gdzie jaka roślina jest lub będzie posadzona . Rozrysowałam orientacyjnie ścieżki, plan zabaw, wędzarnia, ogród warzywny, pergole, kamienny placyk na stolik kawowy (taki żeliwny "powykręcany"), i największe drzewa. Chyba przyjęłam za małą skalę i dlatego mi się wszystko nie pomieściło. Resztę gadżetów mam w głowie. Mam nadzieję, że dalej będziesz nas raczyć swoimi ogrodowymi planami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.02.2010 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Dzięki dziewczynki Iwuś mialam to na papierze, dlugopisem, tylko przenioslam na wieksza kartke i ponapisywalm w Corelu, hmm, to sama przyjemnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.02.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 czuć że wiosna idzie zaczynamy mysleć o ogrodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.02.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 czuć że wiosna idzie zaczynamy mysleć o ogrodach Ja juz od poczatku grudnia mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goga1983 08.02.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 czuć że wiosna idzie zaczynamy mysleć o ogrodach Ja juz od poczatku grudnia mysle Ja to myślę teraz o oknach Chociaż chętnie pomyślałabym o ogrodzie, a działka duża to byłoby nad czym myśleć pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatPio 22.02.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Hej Dorbie! Mam pytanie (kolejne:) o Twoje kafle - sa jasne w salonie, zadowolona jestes z nich? Tzn. koloru i struktury? Mozesz powiedziec jakie to kafle? Bardzo ladnie prezentuja sie razem z meblami z ikei, sciana z cegly, koza i widokiem zza oknem:) Aaa i jeszce pyatnie o tynkarza, polecałas go mi na maila - wlasnie jestesmy na etapie "castingu";) powiedz jakie masz ynki, bo nie doczytalam - gipsowe czy cement.-wapienne? p.s. z Waszym panem od rekuperacji juz tez zesmy sie spotkali, przyjemny cenowo:) Pozdrawiam Ciepło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 22.02.2010 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Hej Dorbie! Mam pytanie (kolejne:) o Twoje kafle - sa jasne w salonie, zadowolona jestes z nich? Tzn. koloru i struktury? Mozesz powiedziec jakie to kafle? Bardzo ladnie prezentuja sie razem z meblami z ikei, sciana z cegly, koza i widokiem zza oknem:) Aaa i jeszce pyatnie o tynkarza, polecałas go mi na maila - wlasnie jestesmy na etapie "castingu";) powiedz jakie masz ynki, bo nie doczytalam - gipsowe czy cement.-wapienne? p.s. z Waszym panem od rekuperacji juz tez zesmy sie spotkali, przyjemny cenowo:) Pozdrawiam Ciepło! Dzieki. Te kafle w zasadzie sa takie sredniobezowe, nie sa jasne, do mycia super. Tynki mamy gipsowe, w zasadzie tynki wykonali dobrze, moge polecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatPio 22.02.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 a pamiętasz jakiej to firmy kafle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts