dorbie 28.02.2010 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Sorry ze dopiero teraz odpowiadam ale jakos powiadomien nie otrzymuje. Kafle sa z Castoramy produkowane przez Końskie Tunga zielen w salonie a w kuchni Riviera brąz i to jest gres. Dekorki sa rozwniez z castoramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatPio 01.03.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 nie ma sprawy:) wielkie dzięki! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania, Tomek i Wojtuś 02.03.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 U Ciebie wiosna tuż tuż. U mnie pewnie takie zakupy za rok. Już wiem gdzie szukać mądrych porad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 02.03.2010 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Dzieki za zaufanie, ale ja poczatkująca jestem Ale za rok to bede mogla powiedziec jakie bledy popelnilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 23.03.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 helou dawno do Ciebie nie zaglądałam tzn wpadałam ale wciąż ktoś mnie odrywał od wpisu... wiesz jako jest z taka wesołą gromadką a żeby mi nie wyleciało z glowy napisz mi proszę gdzie kupiłaś te nowe ptaszkowe firaneczki kuchenne. Świetne są i bardzo by się spodobały mojemu synkowi a myślę nad osłonieniem jego okien połaciowych bo słoneczko już nieźle daje popalić podoba mi się Twoj salon... nawet momentami podobny do mojego też kupiłam ektorpa i przymierzałam się do markora bo bardzo podoba mi się kolorystycznie a do tego wymiary witryny i tego płaskiego długiego regału na ksiązki pasują mi idealnie. Byliśmy w ikei w ostatni weekend i okazało się, ze markor jest już wycofany były 2 ostatnie stoliki powystawowe (nie skusiłam się) a inne elementy to tez resztki jakieś porysowane. Więc jestem na etapie nowych poszukiwań... i podejrzewam ze w tym roku mój dziennik będzie podobny do Twojego aktualnie bo chcemy ostro zabrać się za teren wokół ale najpierw konieczne jest podniesienie terenu i kostka a to znowu ogromny koszt... więc ogrodowe pasje zacznę pewne realizować dopiero na jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 24.03.2010 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 A widzisz, ja własnie wpisałam ci do komentarzy My Markor kupilismy w ostatniej chwili. Fakt jest delikatny i łatwo sie wgnieca. Stolik to nawet wymienialismy bo pekl wzdluz klejenia sloi. Dokupilismy jeszcze kredens Stornag (chyba dobrze napisalam) bo jest bardzo podobny i stoi w przedpokoju i juz na nim olbrzymie akwarium 150x50x50, na razie wypelnione woda, uszczelnia sie A ten material tez jest z Ikei Był jeszcze z zielonymi ptaszkami. Ten moj bezowy to taki zimowy. Jest cieniutki, lekko przyslania swiatlo i jest taniutki! A ja dzi mam chwile wolna przed poludniem i zaraz pedze do ogrodu. Pozamawialam rosliny przez internet, wczoraj przyszla wielka paka m.in z dwoma drzewami z golym korzeniem - sumak i jarząb, musze je posadzic. Na ogros nakrecialm sie na maxa Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 30.03.2010 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Beszczelny typ ze mnie , specjalnie z dedykacją wklejasz projekt swojego ogrodu...w lutym , a ja zaglądam tu dopiero w marcu bardzo solidnie zaplanowałaś rośliny. U mnie to kompletny chaos, łażę po allegro i jak coś mi się spodoba to od razu..."kup teraz", a potem dumam gdzie to wsadzić Ostatnio pozamawiałam tyle pnączy, że sama nie wiem co nimi zrobić: 10 szt rdestu, 3 szt pnącej róży, 2 szt jakiegoś pnącza cieniolubnego a jeszcze "choruję" na aktinidię Dla męża sie nie przyznaję, że jeszcze nie wiem co z nimi zrobię, przed nim udaję twardziela i lidera planistyki ... a ja idę na żywioł. Nie wspomnę o tych roślinach, które są w garażu i kwiatach które czekają na posadzenie Wczoraj posadziłam trochę roślinek, ale jednak ziemia jeszcze za mokra i muszę czekać z resztą. Bardzo mi miło ogląda się Twoje poczynania, napewno będzie pięknie. Mi się tak spodobało to przejście z jednego ogrodu do drugiego, że u siebie spróbuję zrobić coś podobnego. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 30.03.2010 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Iwuś, znalazlam piekna pergole taka wlasnie na przejscie, do zrobienia, nie do kupienia. Zeskanuje i ci pokaze. A projekt troszke pozmienialam dumam i zmieniam, o tez sie kusze co i rusz na nowe rosliny ktore mi bardziej gdzies pasuja. Ogladalam w Twoim dzienniku te pergole kolumnowe i bardzo mi sie podobaja na moje clematisy do postawienia na rabate. U mnie pogoda juz do sadzenia, chociaz w nocy sa przymrozki. Ale ja teraz czasu nie mam i to mnie strasznie frystruje Bo juz bym dzialala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.04.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 http://www.matkapolka.com.pl/picart/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.04.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Dzięki za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania, Tomek i Wojtuś 09.04.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Auuuu pięknie u Ciebie i tak wiosennie. Kiedy ja będę sadzić iglaki łłłeeee. Nieprędko, ale przynajmniej coś podpatrzę i się czegoś nauczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 11.04.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Uff, znalazłam nareszcie... Mozolnie odnajduję się na nowym forum... Dorbie, super firaneczki i plan ogrodu. Ja też pokusiłam się o wyrysowanie podobnego planu, ale po krótkim czasie okazało się, że najpierw coś sadzę, a potem umieszczam na planie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.04.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam się pięknie i spadam, paaaa Aaaaa.... jeszcze pozdrowionka zostawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.04.2010 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Dzieki dziewczyny. Ja tez nie moge się odnalezc w nowym forum. Nie wiedzialam dlaczego nie dostaje powiadomien, a tu nowe forum. Bede musiala głębiej na to spojrzec.Pozdrawiam serdecznie w ten nastepny smutny dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.04.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Ja się właśnie odnajduję I nawet, że coraz lepiej mi idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.04.2010 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Aniu, a ja nie umiem ustawic abym dostawala powiadomienia o nowych odpowiedziach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.04.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 A ja też nie Zaglądam w komentarze i szukam wszystkich moich ulubionych wątków póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.04.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Witaj!! cudny ogród robisz!!!.......aż Ci zazdroszcze, że już masz tak ładnie w ogrodzie............jak sie to wszystko zazieleni to bedzie PRZEPIĘKNIE!!!!!!!! Powiedz mi.........czy najpierw kładłaś włókninę i sadziłaś roslinki ??? czy najpierw sadziłaś i dopiero wtedy kładłaś włóknine??? ............i bardzo prosze podaj mi namiar na tych sprzedawców roslin z allegro;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.04.2010 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Dzięki za slowa uznania:-) Wyślę ci na priv nazwy tych szkolek z allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.04.2010 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 A co do sadzenia, to w zeszlym roku wpierw posadzilam rosliny, potem jak nie moglam sobie dac rady z chwastami to zakupilam agrowloknine i polozylam. Teraz jak sadzilam to wpierw byla agrowloknina. Łatwiej jest sadzic jak wlokniny nie ma, bo jak jest to obsypuje sie na nia ziemia przy sadzeniu, ale latwiej jest wtedy wyciac dokladnie otwory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts