DarioAS 04.06.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 ładniutkie te płyteczki , cena blatu pewnie zawrotna, ale warto, doda on wyrazistości tej jasnej kolorystyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.06.2010 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Oj, drogii...ale wlasnie chodzi o ten kontrast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 07.06.2010 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Cudne te Twoje roślinki, i takie duże . Moje krzewuszki mają dopiero 10 cm, ale jedna też zakwitła. teraz na tych zdjęciach widać w jakim pięknym miejscu mieszkacie Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 07.06.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 (edytowane) Też zazdraszczam takich dużych roślinek Dostałam jedną krzewuszkę - ma ze 40 cm i 3 pędy, mam nadzieję że w przyszłym roku pięknie zakwitnie. W tym roku nie ma szans, bo mąż koleżanki od której ją mam przyciął ją tej wiosny:mad: Ciął zresztą wszystko jak leci, tak mu się spodobało A irysy kwitną? Ja dostałam w zeszłym roku sporo kolorów i nie zakwitły, bo dopiero teraz doczytałam, że nie można ich sadzić za głęboko, tylko pod samą powierzchnią ... Edytowane 7 Czerwca 2010 przez aniahubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.06.2010 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 DZięki dziewczyny:-)Krzewuszki sa piękne i szybko rosną. Ta co zdjęcie zamieściłam była w zeszlym roku taka 20-30cm-owa i posadzilam ja chyba w czerwcu. mam jeszcze jedna - kwitnie na bialo i zaczyna wlasnie kwitnąć a posadzona w kwietniu/maju, miala jakies 40cm a taka malutka właśnie 10cm nie bedzie kwitnąć, nie ma paków. A ta victoria w zeszlym roku kwitła 2 razy , tez na jesieni.Dzis posadzilismy sadzonki buka 140szt na żywopłot, mam nadzieje, ze dobrze sie przyjma, rano wykopane w szkółce, posadzone część od razu jak je przywizlismy, czesc wieczorem. A popadalo nam dzis i burza byla.Najfajniejsze jest u nas to ze sa dzikie zwierzeta i to dosc blisko, bocian to na co dzien chodzi połące obok naszej dzialki, co roku jest, dalej żurawie, zajace biegają i się ganiaja po łące, czasami sarny i koziołki chodzą koło naszego ogrodzenia, z ptakow to teraz dosc duzo pliszek jest. A nie mieszkamy na odludziu, tu jest 6 domow.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.06.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Hej!Co to jest, to o co pytasz to nie wiem... ale gadaj mi tu szybko co to jest to kwitnące na biało... to co wygląda jak by Ci jałowiec zakwitł... podobuje mnie siem:D... w ogóle wszystko mi się u Ciebie podoba... płot też.... a gdzie kocur???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.06.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Ale zarastasz Piękny ogród tworzysz, piękna róża oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.06.2010 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Hej! Co to jest, to o co pytasz to nie wiem... ale gadaj mi tu szybko co to jest to kwitnące na biało... to co wygląda jak by Ci jałowiec zakwitł... podobuje mnie siem:D... w ogóle wszystko mi się u Ciebie podoba... płot też.... a gdzie kocur???? To jest HEBE Dzięki wielkie za komplementa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 16.06.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Hej Dorbie, fajnie jak tak wszystko zarasta - chciałabym mieć już u siebie taką skarpę i roślinki tak ładnie rosnące ale muszę jeszcze poczekać i znowu zamówić ziemie, bo na moja skarpę pewnie cała wywrotka ziemi pójdzie. Widzę też, że u was to tak jak u nas... łazienka górna dopiero sie robi.....u mnie jeszcze sie nie robi......Nie mam u siebie internetu ale zawsze`jak dorwę się u córki do netu, to zaglądam do Ciebie co tam nowego .......PozdrawiamNina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.06.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 No właśnie, co tam nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.06.2010 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 no wlasnie mam zamiar zamiescic nowe zdjecia lazienki, bo po dwoch tyg przerwy zaczeli dalej robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.06.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 To czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.06.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 No nareszcie... Garfield siem znalazł Hebe ładne, miałam... przeżyło jedną zimę... musisz go chronić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 26.06.2010 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Własnie to Hebe przezylo bez przykrycia i to w tym wietrznym miejscu, mialam jeszcze dwa - takie lekko bordo listki i zmarzlo dokumentnie A nasz Garfield czyli Strużek ma koleżanke Misięhttp://i45.tinypic.com/rkol0l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.06.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Ojej!!! Jakie cudne kocię!!! Ja też się przymierzam, tylko boję się reakcji psicy. Jeszcze żadnemu nie przepuściła:eek:... mądra bestia to może zrozumie, że to jej kotecek:rolleyes:... eee... zacznę resocjalizację od kur może:wiggle:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 27.06.2010 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Małe kocię a odruchy ma, na psa babci jak pufnęła to Figę aż odrzuciło. A ze starym:-) - rocznym kotem sie ganiają i wyjaadaja swoje karmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.06.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 No właśnie mi potrzebny z odruchami:), bo jak zacznie uciekać to po nim:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 27.06.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Odruchy naszych kotkow to "pufanie" az ciarki przechodza, wlasnie doswiadczylam przy obcinaniu pazurow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.07.2010 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Ja ostatnio wrzucam na PICASA.Działa ok i całkiem sprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.07.2010 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Klikasz na miniaturkę w albumie, potem prawy przycisk myszki na dużym obrazku który wybrałaś i "kopiuj adres obrazka", a potem to już tylko forumowe ustawienia(chociaż ja się jeszcze w tym nie łapie).Bodajże przed adres musi być i po adresie obrazka . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts