Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Dorbie

dorbie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wiesz, dlaczego nie moglam wkleic? Bo uzywalam internet explorer a tam nie bylo funkcji kopiuj adres obrazka jak przyciskalam prawym przyciskiem myszy, a inaczej wchodzil mi adres z html. I gdzies wyyczytalam ze latwiej jest w mozilli i od razu mi poszlo.

I dzieki za rady i zaangazowanie

Dorbi, zazdraszczam jeszcze raz - ale pozytywnie :-) - takiego zarosnietego ogrodu......fajnie to wyglada......a ta lawenda.... ? dużo musiałaś jej posadzić, żeby sie tak rozrosła?

Łazienka widzę zbliża sie ku koncowi.....u mnie na całe szczęście też zbliża się do końca...uff, az mi się wierzyc nie chce....najpierw miała byc kuchnia a potem łazienka.....ale jest odwrotnie i jest git... :-)

Stwierdziliśmy, że druga łazienka jest konieczna, ponieważ już za momencik, juz za chwileczkę przyjedzie do domku .............Nasz synek....

do tego córka, zięć i dwoje dzieci....to za dużo jak na jedną łazienkę no i mój mąż wziął sie za robienie łazienki.....może jutro uda mi sie otworzyc albo fotosik albo tinypic to wsawię u siebie pare zdjęć z poszczególnych etapów robienia łazienki.....

A synek to chyba w wieku mojego starszego wnusia? Patryk ma prawie 4 latka....

Pozdrawiam

Nina

To się nazywa ogród!!! Brawo! Z lawendą to chyba specjalnie rozmawiałaś, że tak dorodna urosła;) A burzy to widzę się wcale nie boicie:) Gratuluję postępów w łazienkowych... pomalutku, pomalutku... i za 10 lat będzie można usiąść i nic nie robić:-P taki wniosek to z własnego podwórka wysnuwam;)

Dzięki dziewczyny.

Lawende kupilam w zeszlym roku w OBI - dwa szesciopaki, czyli 12szt i nie wiem jaka odmiana, ale tez ja podziwiam, ma takie dlugie kwiaty, a liscie sa krotkie jakies 5cm, kwiaty ok40cm. I juz motyli ma full.

Moj Hubi ma 5,5 roku ale my wszyscy tacy niewielcy jestesmy, stad on tez, a starszy ma 10 lat.

A tak w ogole to mam dosc tego remontu, wlasciwie jeszcze budowy, nie chcialam w wakacje bo mamy ciagle jakas rodzinke, ale co ja poradze jak fachowcom sie opoznilo.