Trompe loeil 01.09.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 A swoją drogą... być w okolicach i nie zawitać...? :cry:Smutno mi...;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.09.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 A trzmielina to gdzie siem podziała zapytowywuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.09.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 W Carrefourze nie kupiłam wrzosów, bo ostały się tylko białe, ale za to w Obi był wybór, tylko nieco droższych... ...Dorbi, gdzie się podziałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.09.2010 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Przesadzilam i dobrze jej. Ale nie mam zdjecia, teraz jest kolo wiciokrzewu u podnóża. Tam nie pasowala, taka szara rabata byla. Ta modrzewnica(andromeda) ma super liscie takie jak lawenda. W planie inna otoczka rabatki. A wczoraj zrobilismy chodniczek i malowalismy drewutnie. Stwierdzilismy ze budujemy ja dluzej niz dom sie budowal, w koncu trzeba skonczyc. zdjecia zaraz w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.09.2010 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Sure, wiesz, urlop sie skonczyl, dzieci do szkoly... Ale jestem. Zamowilam wczoraj u tej babki co pisalas brukentalie, wrzosy, andromede. Ale poszalalam, az mi wstyd, bo bede piszczec na koniec m-ca. Basen trzeba oplacic, 2x400zl, bo w tym roku mlodszy tez idzie na basen, wrzesien to koszmarek finansowy, juz sie boje Zobacz w dzienniku, tam sa nowe zdjecia z wrzosowiska, bardziej rozkwitniete, ale bialy wrzos juz mi przekwita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.09.2010 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Sure, nie moge znalezc Twojego dziennika, mozesz mi podrzucic link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.09.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 tu link: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?123307-Sure-fotodziennik-budowy/page5 a w razie czego zawsze można wyszukać przez google, sprawdzałam! Dorbie, pamiętasz nazwę tego swojego wrzosu o żółtawych liściach, który kwitnie na różowo (chyba)? Ładnie wygląda na fotkach. Super się rozrosło to wrzosowisko, moje sadzonki saą dużo mniejsze. A która z nich to andromeda? Nie mam tej roślinki u siebie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.09.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Wrzos boskop, tak mi sie wydaje. On jest super w zimie i na wiosne bo wtedy liscie sa takie czerwone, a ten fiolet jest obłedny. Andromeda jest na tej rabatce z azalia, chyba na ostatniej fotce, posadzilam niedawno, nie jest okazala, liscie lancetowate jak lawenda, kwitnie na jasno rozoowo takie malutkie dzwoneczki, inaczej modrzewnica. Te moje nowe wrzosy posadzone w tym roku tez nie sa okazale, a te duze sa zeszloroczne. Jak posadzilas w dobrej ziemi to w przyszlym roku tez beda piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 06.09.2010 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 A swoją drogą... być w okolicach i nie zawitać...? :cry:Smutno mi...;) Tak sie głowię gdzie po drodze Ciebie minęłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 06.09.2010 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 A trzmielina to gdzie siem podziała zapytowywuję znajdziesz trzmieline na dnie tego? Przy wiciokrzewie http://lh3.ggpht.com/_k-vnR2ke4z0/TISQiMY2EmI/AAAAAAAABxk/CQ_qD5JuFts/s640/DSCN5018.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.09.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 ach Dorbie, pięknie Ci ogród zarasta! to znaczy rozrasta się a wrzosowisko urocze! i taras już macie! tylko pozazrościć! a drewutnia całkiem spora, fajny kolor desek bardzo ładnie wyszła Wam górna łazienka - przyjemna kolorystycznie, fajny szeroki prysznic no i duża wanna! super! pozdrowionka dla Was i życzę Wam, żeby sąsiedzi za drogą pojawili się jak najpóźniej, bo piękny macie tam widok na las! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.09.2010 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Dzięki, Jasia. Powiem ci szczerze ze po pierwszej kapieli w tej wielkiej wannie doszlam do wniosku ze jest dla mnie za duza! Bo wanna jest najwieksza z tej lini - 180x80. Dla mnie powinna byc taka 160. Ale jak to w takiej duzej lazience małą wanne, a ze ja mala jestem to trudno Taras wymurowany dwa lata temu, zasypany tez juz dawno, a kostka z odzysku Polozona tylko bez podsypki z zaprawy, ale jest ok i do domu coraz mniej sie nosi. Takze pomalutku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.09.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 przynajmniej w wannie dwie osoby się zmieszczą, nie marudź! a z tym noszeniem piachu do domu to cholery można dostać, u nas nie dosyć, że chodników i tarasu nie będzie jeszcze jakiś czas to do tego droga ciągle piaszczysto-błotnista w zależności od aury chciałabym tak "pomalutku" jak Wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.09.2010 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 A ja bym chciala córeczkę miec Widzisz, moj maz juz trzeci miesiac w domu siedzi, bo pracy szuka, a ze garnie sie do wszystkiego przy domu to robi wszystko z niczego, okazuje sie ze wiele rzeczy da sie zrobic malym kosztem, a jak sie ma czas to wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.09.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Moja 170 jest też jeszcze za duża, choć ja jakoś szczególnie mała nie jestem!.. A ja posadziłam wrzosiki, ale okazało się ich za mało! Kupiłam tylko 7, chyba jeszcze dokupię 3, będzie ładniej wyglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.09.2010 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Pola wrzosow, pieknie. Zagladalam do ciebie to ładne poletko masz z wrzosami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.09.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 No, jeszcze nie za bardzo ładne - nie dość, ze sadzonki malutkie, to jeszcze zasuszone! A napisz, co za roślinkę masz tu w lewym dolnym narożniku? To chyba jakaś thuja? Ciekawa jestem, jak duża urośnie i jak się nazywa? http://lh4.ggpht.com/_k-vnR2ke4z0/TIK7L72S37I/AAAAAAAABvI/9I8x94Fvh_Y/s640/DSC01473.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.09.2010 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Musze poszukac, co to bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.09.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Rzeczywiście fioletowa ta brukentalia, ciekawe, co to za odmiana? Moja już przekwitła, teraz nie wiem, czy wycinać te kwiatostany, czy zostawić brązowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.09.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 (edytowane) Wpadłam do Ciebie obejrzeć wrzosy, piękne duże Napisz mi co to za kwiatek? http://lh5.ggpht.com/_k-vnR2ke4z0/TIqWGDSaFYI/AAAAAAAAByo/dlfml_Jsd-8/s640/DSC01486.JPG bardzo ładny Edytowane 11 Września 2010 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts