kolakao 14.10.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 zatoka nie zatoka - jedziesz i masz morze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet jak nie tak znowu blisko!!!!!!!!!!!!! pieknie jest!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.10.2007 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Dzis to bylo pieknie i prawie bezwietrznie i takie cieple slonce...Zdjecia jutro. A piasek tak ubity ze na calej plazy sie prawie nie uginal pod butami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.10.2007 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Dla spragnionych morskich widokowSobieszewo wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.10.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Kurcze miala jechac nad morze w tym roku i nie wypalilo, dwa lata temu jezdzilam do Katow z elblaga prawie codziennie bo bylam tam przez pare tygodni - ale te zdjecia bardzo mi przypominaja irlandie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.10.2007 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 hmm, chcialabym zobaczyc Irlandie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.10.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Gratuluję stropu!!! Trafiłaś na ładna pogodę Teraz czekamy na dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.10.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Ja rowniez gratuluje - super jest - a teraz pewnie nie bedziesz sie mogla doczekac kiedy zlikwidujecie stemple - chyba kazdy tak ma!!!!!!!!!!!!!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.10.2007 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Oj, tak nie moge sie doczekac jak beda szczyty i lukarny i bede mogla zamowic okna. Oj, wszystkiego nie moge sie doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.10.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 huehuehue apetyt rosnie w miare jedzenia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 16.10.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Dorbie, strop jak tafla jeziora! pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.10.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 piękne te widoki, aż mi sie chce nad morze Nic mnie tak nie zachwyca, jak szum fal, mewy i zachód słońca nad morzem... Jak tam jestem, to czas jakby stoi w miejscu a jednocześnie ucieka za szybko, ani się człowiek nie obróci a tu już do domu wracać trzeba... Już kilka razy nawet myślałam, żeby zostawić to wszystko, porwać męża i dziecię (no i psa ) i zrobić migrację... Nad morze. Kupić tam mały, stary domek do remontu i... Może kiedyś tak zrobię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 16.10.2007 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Dzieki dziewczyny!!! Bardzo mi milo i sie ciesze oczywiscie DarioAS ja bym za to wolala migracje w gory! Wy macie tak blisko w gory, a my z mezem jestesmy bardziej za gorami niz morzem Jakos te wiatry nie nastrajaja nas zbyt dobrze, a poza tym caly rok prawie ta sama pogoda, w sierpniu bylo podobnie jak teraz, ciut cieplej, ani mocnej zimy ani upalnego lata. My w ogole pochodzimy z Olsztyna, wolimy tamten klimat, ale coz. Sam Gdansk jest ladny, chociaz tez unikamy Starowki jak mozemy, z powodu calorocznej okupacji turystow. A Kaszuby sa piekne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.10.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 masz rację, chyba mam za blisko do gór... ja kocham szum morza i plażę i leżakowanie na niej ile wlezie . Nie lubię wspinaczek i górskiego klimatu, trudno mi się tam oddycha, ciągle mam szumy i piski w uszach i tak szczerze mówiąc to nie ma tam co robić. Ale to jest chyba tak, że ludzie bardziej tęsknią za tym do czego mają dalej, jak do marzenia, które ciężko zrealizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hannah 17.10.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Dorbie, jeśli mogę spytać to ile kosztowały Was materiały na stan "O"? A w ogóle na razie to pogratulować- idzie Wam szybko i z tego co widać to porządnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Dorbie gratuluję stropu!!!! Wyobrażam sobie te wielkie okna salonowe - będą ekstra wyglądać!!! Powodzenia i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 17.10.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Dołączam do gratulacji stropu, niech domek szybko rośnie przed zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.10.2007 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Dzieki. Teraz czekamy na pustaki, bo facet nie ma keramzytu, w weekend ma je produkowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 22.10.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Witam Witam!! Gratuluję stropu Nasza ekipa niestety strasznie się guzdra i jeszcze nie skończyła szalowania, zalejemy może za tydzień. Na usprawiedliwienie maja tylko to, że muszą szalować i zalewać wszystkie narożniki i wzmocnienia ( ale o tym w dzienniku, jak uzupełnię ). Podoba mi się Twoja cegła na komin. Pomysł świetny, ale może zamiast połączenie z kaflami pomyśleć o wkomponowaniu specjalnego szkła. Cegła w tym miejscu musiała by być głąbiej osadzona, aby po położenie płyty szklanej licowała się z płytą. No ale pomysłów na pewno masz wiele. Ja na razie przeglądam forum i zbieram informacje. Serdecznie pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 22.10.2007 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 U nas robota stoi, bo nie ma pustakow a juz by murowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 22.10.2007 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Podoba mi się Twoja cegła na komin. Pomysł świetny, ale może zamiast połączenie z kaflami pomyśleć o wkomponowaniu specjalnego szkła. Cegła w tym miejscu musiała by być głąbiej osadzona, aby po położenie płyty szklanej licowała się z płytą. Do_rota Tez to biore pod uwage, zobaczymy, popytamy sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts