Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Dorbie

dorbie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

piękne te widoki, aż mi sie chce nad morze :roll:

Nic mnie tak nie zachwyca, jak szum fal, mewy i zachód słońca nad morzem...

Jak tam jestem, to czas jakby stoi w miejscu a jednocześnie ucieka za szybko, ani się człowiek nie obróci a tu już do domu wracać trzeba...

Już kilka razy nawet myślałam, żeby zostawić to wszystko, porwać męża i dziecię (no i psa :wink: ) i zrobić migrację...

Nad morze.

Kupić tam mały, stary domek do remontu i...

Może kiedyś tak zrobię...

Dzieki dziewczyny!!! Bardzo mi milo i sie ciesze oczywiscie

DarioAS ja bym za to wolala migracje w gory! Wy macie tak blisko w gory, a my z mezem jestesmy bardziej za gorami niz morzem :( Jakos te wiatry nie nastrajaja nas zbyt dobrze, a poza tym caly rok prawie ta sama pogoda, w sierpniu bylo podobnie jak teraz, ciut cieplej, ani mocnej zimy ani upalnego lata. My w ogole pochodzimy z Olsztyna, wolimy tamten klimat, ale coz. Sam Gdansk jest ladny, chociaz tez unikamy Starowki jak mozemy, z powodu calorocznej okupacji turystow. A Kaszuby sa piekne...

masz rację, chyba mam za blisko do gór...

ja kocham szum morza i plażę i leżakowanie na niej ile wlezie :lol: .

Nie lubię wspinaczek i górskiego klimatu, trudno mi się tam oddycha, ciągle mam szumy i piski w uszach i tak szczerze mówiąc to nie ma tam co robić.

Ale to jest chyba tak, że ludzie bardziej tęsknią za tym do czego mają dalej, jak do marzenia, które ciężko zrealizować.

Witam Witam!! :D

Gratuluję stropu :D :D :D

Nasza ekipa niestety strasznie się guzdra i jeszcze nie skończyła szalowania, zalejemy może za tydzień. Na usprawiedliwienie maja tylko to, że muszą szalować i zalewać wszystkie narożniki i wzmocnienia ( ale o tym w dzienniku, jak uzupełnię :oops: ).

Podoba mi się Twoja cegła na komin. Pomysł świetny, ale może zamiast połączenie z kaflami pomyśleć o wkomponowaniu specjalnego szkła. Cegła w tym miejscu musiała by być głąbiej osadzona, aby po położenie płyty szklanej licowała się z płytą. No ale pomysłów na pewno masz wiele. Ja na razie przeglądam forum i zbieram informacje.

Serdecznie pozdrawiam Dorota

Podoba mi się Twoja cegła na komin. Pomysł świetny, ale może zamiast połączenie z kaflami pomyśleć o wkomponowaniu specjalnego szkła. Cegła w tym miejscu musiała by być głąbiej osadzona, aby po położenie płyty szklanej licowała się z płytą.

Do_rota Tez to biore pod uwage, zobaczymy, popytamy sie...