Anna Pepa 08.10.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Witam, przepraszam że tak wcinam się w zielone tematy ale mam jedno pytanko, czy wydłużaliście dom, my nie zrobiliśmy tego i zaczynam się martwić że salon jest strasznie mały. Na zdjęciach twój salon wcale wydaje się taki nie wydaje wręcz przeciwnie, a przewertowałam dziennik i nie znalazłam wpisu o tej zmianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.10.2010 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Witaj, nie przejmuj sie ogrodem, nic innego nie jest robione to nie ma tematu:-) Nie wydluzalismy salonu i prawde mówiac teraz o tym mowimy, bo ciasna jest przede wszystkim jadalnia. Salon ok, bo mamy tam tylko kanapy 1xdwojka, 1xtrojka , fotel i podnozek i stolik. telewizor jest pod schodami, co nie jest dobre bo wszystko sie sypie. Nie wiem jaki planujecie kominek, ale popatrzcie dokladnie na ten komin bo jest dosc waski. My zrezygnowalismy z kominka na rzecz kozy - docelowa juz kupiona, ale czeka na montaz - nie maja jakiejs czesci, kominek albo waski albo trzeba ta scianke poszerzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.10.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Lukrecja i tak ma dużo miejsca w części dziennej biorąc pod uwagę ogólną powierzchnię i ilość popieszczeń. A na zdjęciach rzeczywiście salon wydaje się duży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.10.2010 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Salon do schodow ma 25m2, a ze my zrobilismy schody azurowe lewoskretne to mamy jeszcze przestrzen o 1m szeroka.Kuchnia z jadalnia ma ok17m2Mi wystarczy sprzatania:-) Jak 4 osoby to jest ok, jak wiecej to sie zaczyna ciasno robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Pepa 08.10.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Uff to mi trochę ulżylo bo odwrotu nie ma - w następnym tygodniu (o ile nie spadnie śnieg) wylewamy fundamenty. W naszym domu ma mieszkać tylko czwórka (na więcej sie już nie zapowiada) i tak sobie myślę że jesli teraz w mieszkaniu mamy pokój dzienny który ma 14 m2, stoi tam stół, kanapa, stolik+ jeden fotel to oddzielna jadalnia to już loooksus, nawet taka mała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.10.2010 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Jesli przeprowadzacie sie z M... to bedziecie zadowoleni. My mielismy 2 pokoje w bloku i ten duzy mial 21m2 i baaardzo czujemy roznice, tylko sprzatac trzeba wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.10.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 a ja własnie sprzątac nie lubie ps...widziałam u Ciebie rozsypane szyszki na rabatach.......pieknie to wyglada........ kiedy nie zbiera szyszki w lesie??? w jakim miesiącu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.10.2010 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Chyba w kazdym, my zbieralismy w lato, ale to zmudna robota, ile my reklamowek nanosilismy... a tak malutko mamy bo tylko przy wrzosach taki paseczek, ale razem z kora jest super. Szyszki przede wszystkim nie rozpadaja sie jak kora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.10.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Haaa... też mam szyszki... tfu... miałam, nieeee jeszcze mam, bo domek mój tylko tam nie mieszkamy... miesiąc nieważny byle by dłuższy czas sucho było, bedą otwarte i będzie się przyjemniej zbierało:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.10.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Hej, hej Dorbie, fajnie Cię było poznać osobiście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.10.2010 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Dzięki! Ja tez sie ciesze ze Cie poznalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.10.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 dorbie, bardzo fajnie wymyśliłas z tą skarpą...i w ogóle, coraz ciekawiej robi się w Twoim ogródku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.10.2010 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Dzięki Amtla, za kilka lat jak zarosnie bedzie sympatyczniej:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.10.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Dorotko....w realu też okazałaś się bardzo miłą i ciepłą osóbką....miło było Cie poznać !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.10.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Dzieki wielkie, ciesze sie bardzo ze tak myslisz! I z wzajemnoscia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.10.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 pozwolisz, że dzienniczek Twój ogladnę później, bo pracowo mocno jestem narazie Ci napisze, że bardzo się cieszę, że Cię poznałam!!!a tak wogóle żałuje, że mi nie pokazałaś swojego dowodu, bo wygladasz na siostrę swoich dzieci:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.10.2010 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Dzięki Aka, jestes super! i bardzo ciesze sie ze Cię spotkałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.10.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 byłam w twym dzienniczku i................. kawał dobrej roboty zrobiliście...dzieciaczki i kicie cudowne i ogród naprawdę przeszedł niesamowitą metamorfozę patrząc na obecny stan.....a i jeszcze- piękne masz wrzosy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.10.2010 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Dzięki Aka i ciesze sie ze sie spotkalysmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.10.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Dorotko.......czy możesz w moim dzienniku wstawić przepis na tą smaczna sałatke, którą jadłyśmy u sure??? dziekuje z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts