Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Dorbie

dorbie

Recommended Posts

Witam, przepraszam że tak wcinam się w zielone tematy ale mam jedno pytanko, czy wydłużaliście dom, my nie zrobiliśmy tego i zaczynam się martwić że salon jest strasznie mały. Na zdjęciach twój salon wcale wydaje się taki nie wydaje wręcz przeciwnie, a przewertowałam dziennik i nie znalazłam wpisu o tej zmianie.

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj, nie przejmuj sie ogrodem, nic innego nie jest robione to nie ma tematu:-)

Nie wydluzalismy salonu i prawde mówiac teraz o tym mowimy, bo ciasna jest przede wszystkim jadalnia. Salon ok, bo mamy tam tylko kanapy 1xdwojka, 1xtrojka , fotel i podnozek i stolik. telewizor jest pod schodami, co nie jest dobre bo wszystko sie sypie. Nie wiem jaki planujecie kominek, ale popatrzcie dokladnie na ten komin bo jest dosc waski. My zrezygnowalismy z kominka na rzecz kozy - docelowa juz kupiona, ale czeka na montaz - nie maja jakiejs czesci, kominek albo waski albo trzeba ta scianke poszerzyc.

Uff to mi trochę ulżylo bo odwrotu nie ma - w następnym tygodniu (o ile nie spadnie śnieg) wylewamy fundamenty. W naszym domu ma mieszkać tylko czwórka (na więcej sie już nie zapowiada) i tak sobie myślę że jesli teraz w mieszkaniu mamy pokój dzienny który ma 14 m2, stoi tam stół, kanapa, stolik+ jeden fotel to oddzielna jadalnia to już loooksus, nawet taka mała :-).