dorbie 12.10.2010 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Ciesze sie ze ci smakowalo:-)sałata lodowa i rukolasuszone pomidoryser bałkański z Lidlasos vinegrette na bazie oliwy z susz pomidorow, oliwy, 1 zabek czosnku, pol cytryny, ziola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.10.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Ciesze sie ze ci smakowalo:-) sałata lodowa i rukola suszone pomidory ser bałkański z Lidla sos vinegrette na bazie oliwy z susz pomidorow, oliwy, 1 zabek czosnku, pol cytryny, ziola Była pyszna, muszę sobie przyswoić ten przepis! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.10.2010 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Jak raz zrobisz to zapamietasz, bo malo skaldnikow w niej jest.Mi za to najbardziej smakowala ta jesienna z fasolami, ale cala niedziele chodzilam wzd..a:-) Fajnie te banany do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.10.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 ta jesienna jest ekspresowa, tylko trzeba mieć w domu zapas puszek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.10.2010 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Fajna jest, lubie fasolke w takiej postaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 13.10.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Witanko Dorbie, ale piękne widoki Cudny ogród masz A przepis na sałatkę fasolkową można dostać? Może w ogóle byście zebrały wszystkie przepisy w jednym miejscu, bo biegam po komentarzach i co chwila coś się gdzieś pojawia Najwyraźniej spotkanie było nie tylko udane towarzysko ale też smaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.10.2010 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Oj, smaczne, a szpinak jaki byl pychota:-)i byly 4 salatki i ciasto! Ide pedzic do ogrodu obsadzac moja skarpe i rozana rabate, bo do 12.00 mam czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.10.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Wkleiłam przepis u mnie. Dorbie, był jeszcze tort i lody, ale nie było szans ich zjeść, bo było nas za mało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.10.2010 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 wlasnie liczylam na to ze u siebie wkleisz, dlatego tu nie pisalam wiecej teraz to bym zjadla te ciacha i lody i tort, w sobote nie bylo szans:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.10.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 (edytowane) Ciesze sie ze ci smakowalo:-) sałata lodowa i rukola suszone pomidory ser bałkański z Lidla sos vinegrette na bazie oliwy z susz pomidorow, oliwy, 1 zabek czosnku, pol cytryny, ziola skopiowałam;) a powiesz/doradzisz jakie te pomidory suszone kupić???? Edytowane 15 Października 2010 przez aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.10.2010 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Aka, suszone pomidory w oleju/oliwie jakiekolwiek, nie trafily mi sie jeszcze niedobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.10.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Hyyy baaardzo ładna koza Fajowo wyglądają zdobienia przy szybie, sprawiają, że fajny klimat się wytwarza, a te cegły z tyłu super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.10.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 zajrzałam i znowu się głodna zrobiłam! p.s. fajna koza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 koza rewelacyjna!!a ta ściana z cegiełki bardzo fajnie do niej pasuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.10.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 O, tak to rozumiem:-) Dopominac sie musze:-)Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 15.10.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Widziałam wczoraj, ale jakoś weny nie miałam Ale skoro się dopominasz, to proszę: jest piękna, klimatyczna no i fantastycznie się prezentuje na tej ścianie Warto było czekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.10.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Cztery dni mnie nie było na FM, duuuuużo czytania miałam Ale jak widzisz dobrnęłam i do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.10.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Nie moge sie nacieszyc ta koza, mamy ja od srody a tylko jeden wieczor i to pozny w domu bylam...Weekend zapowiada sie pracujacy i poza domem:-(Dzięki dziewczynki za odwiedzinki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.10.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Aka, suszone pomidory w oleju/oliwie jakiekolwiek, nie trafily mi sie jeszcze niedobre zapamiętane;) o jakiej Wy kozie gadacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.10.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Tej co trawkę skubie Żartuję, tej co drewno spala i ciepło daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts