aka z Ina 15.10.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 tak sie domyśliłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.10.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 http://lh6.ggpht.com/_k-vnR2ke4z0/TLYU10a8g5I/AAAAAAAACII/-h17MQCIzso/s512/DSC01554.JPGNówka sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.10.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 ojojoj super ściana i super koza! będzisz z niej macz zadowolona! Koleżance baaaardzo zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 15.10.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 dorbie, piękna masz koze!!! gratulacje serdeczne ach jak przyjemnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.10.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Naprawde przyjemnie szczegolnie w porownaniu do poprzedniej budowlanejhttp://lh4.ggpht.com/_k-vnR2ke4z0/TFnTmlTI6xI/AAAAAAAABm0/V7gWnP8jUPQ/s512/DSC01098.JPGktora goscila do tego wtorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.10.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 ja też taką miałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 15.10.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 bardzo bardzo mi się podoba, ta nowa i trochę zazdroszczę że już ją masz, uwielbiam palić i grzebac w ogniu, patrzeć mogę godzinami (tylko skąd brać ten czas) my też się przymierzamy do tego tematu... ale jeszcze nie wiem co z tego wyjdzie, uparłam się na kaflowy i jeszcze jesteśmy w fazie projektu a finał planujemy na listopad, może grudzień. Bardzo chciałabym rozpalić ogień na Święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.10.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Podoba się.Nawet się z żoną zastanawiamy czy dotychczasową kozę co to miała być zamieniona na kominek jednak nie zamienić na jakąś fajną kozę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.10.2010 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Ja nie bylam przekonana do kozy, dlugo musiał mnie mąż namawiac. Ale jak zobaczylam ze scianka z kominem jest waska i trzeba by bylo domurowac sciane i zamkneloby to bardziej jadalnie i tak mala to sie przekonalam. Na poczatku bylismy zdecydowani na bardziej nowoczesna koze Meru z ... Nie pamietam tej firmy. Ale moze i dobrze ze nie mielismy na to kasy i patrzylismy na ta sciane ze starej cegly i juz nam ta koza bardziej nowoczesna nie pasowala. Zaczelismy szukac takiej zeliwnej z doprowadzeniem powietrza z zewnatrz bo mamy wentyl.mech i rekuperator, szkoda by bylo to zaburzac. W zeszlym roku kilka osob z FM pomogli nam znalezc ta Jotul i jest super. jestesmy zadowoleni, bardzo dlugo trzyma cieplo, niesamowite w porownaniu z ta koza blaszana budowlana, ktora tak szybko spalala drewno i sie schładzała. ja polecam, w ogole nie widze u mnie kominka:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goga1983 17.10.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Koza świetna! Naprawdę dobrze to wygląda, my również myślimy o czymś takim a poza tym teraz to już w ogóle siedzimy w temacie OGRZEWANIE i sen nam z powiek to spędza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.10.2010 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Dzieki myslcie, myslcie, byscie byli pozniej zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 17.10.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Cześć Dorbi Koza pikna ale.................. piekniejsze są Twoje roślinki....sorki ale jestem na tym etapie... a Ty masz już tyle roslinek posadzonych, które na dodatek ładnie Ci rosną... Pozdrawiam Nina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.10.2010 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Kochana, ja jestem na etapie ogrodu cały czas w dzien i w nocy mysle o moich rabatach, moge rozmawiac o tym non stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 17.10.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 heh, to masz jak ja i to nie tylko w sprawie ogrodu. Jak się czymś nakręcę to mysli krążą wkoło tematu dzień i noc, a najlepsze czasem pomysły wpadają mi podczas snu... potrafię obudzić sie w srodku nocy z myślą EUREKA nie wiem jak to się wytłumaczyc... ale akurat ogrod to jest temat nie do zamknięcia i faktycznie też jak mam przerwę w innych tematach albo jestem nimi zmęczona to rozkładam książki gazety, włączam fora ogrodowe i kombinuję to takie pozytywne zakręcenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.10.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Oj, tak mam i nie tylko o ogrodzie, bo ze wszystkim i wszystko chce od razu zalatwic. A moj maz odwrotnie, odklada na pozniej nawet jak ma juz plan pracy i wszystko ustalone to realizacje odklada, pozniej sie wkurza ze mial to dawno zrobic.Teraz mysle o tych różach, a ze mi brakuje to mysle o tym by je dokupic, a wiem ze teraz powinnam przystopowac z wydawaniem a jeszcze chce kupic przed zima 6 świerkow Conica i juz czas mnie goni, a domownicy zarzucaja mi ze nie mam dla nich czasu tylko na swoje róże. Nie dadza mi odpoczac, a to mnie relaksuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 18.10.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Witam.Gratuluję ślicznego domku. Ja wraz z mężem dopiero zaczynamy przygodę z budowaniem domu i mam nadzieję, że i nam się uda:) Przed chwilą obejrzałam dziennik Państwa i naprawdę super, tylko pozazdrościć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 18.10.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 dorbie, u nas podobnie z tym ze to ja mam ostatnio niestety lenia budowlanego no ale o tym już gadałyśmy a powiedz mi czym się podpierasz w doborze roślin, chodzi mi o źródła. Bo nie wiem czy masz czy słyszałaś o katalogu krzewów bylin itd jak w linku ponizej http://allegro.pl/listing.php/search?string=katalog+roslin&from_showcat=1&category=0&view=gtext jesli masz to ok, a jak nie to bardzo polecam, mi bynajmniej jest bardzo pomocny podczas planowania i w ogóle doboru odmian. a jak popatrzysz to tam nawet katalog róż jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.10.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Wiatj Dorbie, Fajnie wygląda ta ścian ceglana plus koza...całość pasuje do twoich wnętrz!Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.10.2010 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 dorbie, u nas podobnie z tym ze to ja mam ostatnio niestety lenia budowlanego no ale o tym już gadałyśmy a powiedz mi czym się podpierasz w doborze roślin, chodzi mi o źródła. Bo nie wiem czy masz czy słyszałaś o katalogu krzewów bylin itd jak w linku ponizej http://allegro.pl/listing.php/search?string=katalog+roslin&from_showcat=1&category=0&view=gtext jesli masz to ok, a jak nie to bardzo polecam, mi bynajmniej jest bardzo pomocny podczas planowania i w ogóle doboru odmian. a jak popatrzysz to tam nawet katalog róż jest... Pewnie ze znam ta ksiazke i mam ja nawet, caly czas ja uzywam, jest super, chociaz zdjecia nie zawsze sa super, bo przedstawiaja fragmenty rosli, ale i tak jest to najlepsza pozycja jaka widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.10.2010 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Wiatj Dorbie, Fajnie wygląda ta ścian ceglana plus koza...całość pasuje do twoich wnętrz! Pozdrawiam serdecznie:) Och, to dobrze. Dzieki Alunek:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts