Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Dorbie

dorbie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aż mi się nie chce wierzyć, że tam tak pięknie jest :)

To przyznam się, że bywałam w Gdański i Gdańsku Oliwie :)

Siedziałam w knajpkach i bywałam na jarmarku Dominikańskim, kupowałam korale, to były super czasy :)

Kiedyś tam miałam znajomych i to sporo znajomych, niestety dużo czasu minęło i z nikim już nie utrzymuję kontaktów :(

Szkoda, szukałam na NK i nie znalazłam nikogo :(

Może w przyszłym roku się wybiorę, chociaż mój mąż woli ( ja też) góry, to chętnie zajrzałabym w Wasze okolice :)

A co do kamieni, to mamy taki żwir który ma dużo kamieni, wczesniej zamowilismy go do zasypania tarasu i wybralismy duze kamienie, teraz mamy wywrotke z tego samego żródła i sobie przesiewamy, sa mniejsze kamienie, raczej takie średnie. Dosyć żmudna robota...A dzis mi sie udalo Krzyśka namowic by mi wyciął tą trawke, w sumie tak dla rozrywki, bo na zime robic obrzeza, zrobilismy kawalek, taka ładna pogoda była. Ale podobno maja przyjsc jakies sniegi z deszczem.

Rozłożylam juz stroisz na różach, budlejach, hortensjach,clematisie, w agro ubralam hortensje taka wieksza, rododendrony, klony, lawende francuska - ciekawe czy w ogole przezyje. Opatulilam podstawe stroiszem. W dwa dni wszystkie liscie pospadaly.

O, własnie - co robicie z liscmi ktore spadly na kore na rabatach? Czy mozna je zostawic, bardzo trudno je wybrac, z budlei mi sie troche udalo, ale reszta to koszmar