dorbie 01.11.2010 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 A tak a propos widoczkow, to jest ten widok, ktory rekompensuje mi te moje kilometry codziennehttp://lh5.ggpht.com/_k-vnR2ke4z0/THFu7grFfGI/AAAAAAAABo8/nXiUE8pkFPs/s720/IMG_0193.JPG http://lh4.ggpht.com/_k-vnR2ke4z0/TLVNIPx2pqI/AAAAAAAACHw/I0e4TtZvvCk/DSCN5031.JPG http://lh3.ggpht.com/_k-vnR2ke4z0/TDjjpiv4v4I/AAAAAAAAABs/oRSR1AzVn5k/DSC01189.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.11.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Aż mi się nie chce wierzyć, że tam tak pięknie jest To przyznam się, że bywałam w Gdański i Gdańsku Oliwie Siedziałam w knajpkach i bywałam na jarmarku Dominikańskim, kupowałam korale, to były super czasy Kiedyś tam miałam znajomych i to sporo znajomych, niestety dużo czasu minęło i z nikim już nie utrzymuję kontaktów Szkoda, szukałam na NK i nie znalazłam nikogo Może w przyszłym roku się wybiorę, chociaż mój mąż woli ( ja też) góry, to chętnie zajrzałabym w Wasze okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 02.11.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Dorbie, ogród rozwija się pięknie A te widoczki....wierzę, że wynagradzają wszystkie trudy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.11.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Obwódka na zdjęciu wygląda ładnie Mimo jesieni u Ciebie, jest tak pięknie kolorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.11.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Też mi się obwódka podoba. A kamieni masz dostatek, widzę, ja nie miałabym czym obłożyć rabaty. Pewnie muszę gdzies kupić na wiosnę... Dorbie, co to za jałowce ( ? ) na wrzosowisku, te kolumnowe?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.11.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Sure, musisz w górki pojechać i nazbierać kamieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.11.2010 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Na wrzosowisku mam jalowce skalne Blue arrow - one sa wąskie i raczej rowne takie kolumnowe, też takie dość wąskie są Sky Rocket,ale bardziej stożkowe, tez je mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.11.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 jakbym dobrze pokopała, to pewnie znalazłyby się i w moim ogródku, bo to są wzgórza morenowe, ale trawnika mi żal! robiąc rabatę za domem wybrałam ich mnóstwo, choć w większości mniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.11.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 patrzę, że u mnie z kolumnowych jałowców to tylko Moonglow i Sentinel, ale tego ostatniego czymś zastąpiłam, tylko czym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.11.2010 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 A co do kamieni, to mamy taki żwir który ma dużo kamieni, wczesniej zamowilismy go do zasypania tarasu i wybralismy duze kamienie, teraz mamy wywrotke z tego samego żródła i sobie przesiewamy, sa mniejsze kamienie, raczej takie średnie. Dosyć żmudna robota...A dzis mi sie udalo Krzyśka namowic by mi wyciął tą trawke, w sumie tak dla rozrywki, bo na zime robic obrzeza, zrobilismy kawalek, taka ładna pogoda była. Ale podobno maja przyjsc jakies sniegi z deszczem.Rozłożylam juz stroisz na różach, budlejach, hortensjach,clematisie, w agro ubralam hortensje taka wieksza, rododendrony, klony, lawende francuska - ciekawe czy w ogole przezyje. Opatulilam podstawe stroiszem. W dwa dni wszystkie liscie pospadaly.O, własnie - co robicie z liscmi ktore spadly na kore na rabatach? Czy mozna je zostawic, bardzo trudno je wybrac, z budlei mi sie troche udalo, ale reszta to koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.11.2010 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 patrzę, że u mnie z kolumnowych jałowców to tylko Moonglow i Sentinel, ale tego ostatniego czymś zastąpiłam, tylko czym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.11.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Tola kiedyś pisała, ze wybiera tylko większe, ja chyba zrobię tak samo. Dorbie, klony tez okrywasz? Ale zwykłych czy jesionolistnych chyba nie muszę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.11.2010 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 patrzę, że u mnie z kolumnowych jałowców to tylko Moonglow i Sentinel, ale tego ostatniego czymś zastąpiłam, tylko czym?? Niby kolumnowe, ale kazdy inny. Ten pierwszy luzniejszy, drugi zbity i waski. Te moje sa jeszcze inne:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.11.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 To wyczytałam na ogrodowisku: "Liście, które spadły z drzew, mogą zostać na rabatach, jeśli są zdrowe. Chore, z plamami, musimy zebrać, zgrabić i zutylizować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.11.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Tola kiedyś pisała, ze wybiera tylko większe, ja chyba zrobię tak samo. Dorbie, klony tez okrywasz? Ale zwykłych czy jesionolistnych chyba nie muszę? Tylko klony palmowe a mam dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.11.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Tola kiedyś pisała, ze wybiera tylko większe, ja chyba zrobię tak samo. Dorbie, klony tez okrywasz? Ale zwykłych czy jesionolistnych chyba nie muszę? I tak zrobiłam własnie. Tylko klony palmowe a mam dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.11.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 O, własnie - co robicie z liscmi ktore spadly na kore na rabatach? Czy mozna je zostawic, bardzo trudno je wybrac, z budlei mi sie troche udalo, ale reszta to koszmar na korze zostawiam, z trawy zgrabiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.11.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Ogrodniczki pełną gębą....ale Wam zazdroszczę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.11.2010 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Amtla zaczniesz pełną para na wiosne i dogonisz nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.11.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 ..ale na którą wiosnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts