sure 09.11.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Na następną, dlaczego nie? Dorbie, Jamles pisał, że wrzosowisko okrywa chrustem, a ty? Nie mam pojęcia, jak patyki mogą cokolwiek zabezpieczyć przed mrozem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.11.2010 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 ..ale na którą wiosnę? A co? za bardzo optymistycznie? Wiesz, ja bylam tak spragniona ze jeszcze nie mam sciezek, podjazdu, nie mialam nawet plotu a juz musialam sadzic, uparta koza:-) Moze za ta kase co wydalam to bym juz miala na czesc elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.11.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 :( własnie mi się napisany post skasował: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.11.2010 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Kalus, masz tyle cierpliwosci by jeszcze raz machnac? Plizzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.11.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 (edytowane) Kalus, masz tyle cierpliwosci by jeszcze raz machnac? Plizzzz jasne:) Witaj dorbie.......i na początku dziękuje za trzymane za mnie kciuki:) Dziś moge zacząć nadrabiac zaległości na FM...... Przejżałam Twój dziennik i chcialam Ci napisac, że obwódki wyszły rewelacyjnie!!!! Zastanawiam sie tylko skąd mieliście tyle kamieni???? A tak wogóle.....to od dłuższego czasu obserwuje jak Twój ogód sie rozwija....pięknieje....i widać, że wkładasz w to dużo serca i pracy!!! Zupełnie inna radość jest gdy ogród powstaje tak stopniowo z pracy własnych rąk.......niż założony odrazu przez firme ogrodniczą!!! Ja już wyobrażam sobie..jak będzie pieknie u Ciebie na wiosne!! ..i mam nadzieje, że kiedyś dane mi bedzie wypić kawke w Twoim pieknym ogrodzie!!! Edytowane 11 Listopada 2010 przez kala67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.11.2010 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Dzięki Kaluś! Ale cudownie napisałaś, az mi sie łezka zakręciła. Oczywiscie zapraszam, na wiosne najlepiej, mozemy powtorzyc sklad, a nawet wzbogacic Zapraszam dziewczynki jak najbardziej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.11.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Dzięki Kaluś! Ale cudownie napisałaś, az mi sie łezka zakręciła. Oczywiscie zapraszam, na wiosne najlepiej, mozemy powtorzyc sklad, a nawet wzbogacic Zapraszam dziewczynki jak najbardziej! powiem Ci kochana, że tak po cichutku bardzo Ci zazdroszcze tego cudnego ogrodu........ale tak pozytywnie:) ...widac, że kochasz ten ogród.....i na wiosne NAPEWNO wpadne na spotkanko .....i co nieco podpatrze od Ciebie....jeśli pozwolisz;) buziaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.11.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Oczywiscie! Trzymam Cie za slowo. Tez bedziesz miec piekny ogrod, bo tego bardzo pragniesz, a to jest droga do sukcesu:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.11.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 kochana..........daj mi to na piśmie ::D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.11.2010 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Patrzac na Twoj dom wiem ze ogord tez bedzie piekny, nie ma innej mozliwosci Kaluś :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 12.11.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 na korze zostawiam, z trawy zgrabiam:) ja też... wybieram tylko te z brzegu rabaty ( w rowku). Własnie wybieram się grabić liście,ale jakoś nie mogę wyjść z FM. To chyba efekt dwóch dni bez internetu w domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 12.11.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Patrzac na Twoj dom wiem ze ogord tez bedzie piekny, nie ma innej mozliwosci Kaluś :-) Jestem o tym przekonana !!! Gdybyś miała jakieś wątpliwości ogrodnicze , to od czego masz nas;)Chętnie pomożemy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.11.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Dorbie... weszłam dzisiaj do Twojego ogrodu i opadła mi szczęka... Masz ślicznie, a to dopiero początek jak widzę Ojjjj ja się nic nie znam na tym zielonym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.11.2010 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Dzięki za tak miłe słowa:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.11.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 ja też dziekuje za tak miłe słowa :) ....teraz to dopiero czuje presje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.11.2010 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Presje na ogrod? czy na wykonczenie domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.11.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 ogród, ogród ....ale licze na Wasze wsparcie, dobre rady i szczerą krytykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.11.2010 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Mozesz liczyc. Polecamy sie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.11.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Dorbie - Ładnie te obwódki wyglądają A co to za kwiatki kwitną na niebiesko ( drugie zdjęcie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.11.2010 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Astry niebieskie z zoltym srodkiem, ale nie wiem jaka odmiana, bo dostalam i sie nie interesowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts