Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Dorbie

dorbie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kalus, masz tyle cierpliwosci by jeszcze raz machnac? Plizzzz

jasne:)

Witaj dorbie.......i na początku dziękuje za trzymane za mnie kciuki:)

Dziś moge zacząć nadrabiac zaległości na FM......

Przejżałam Twój dziennik i chcialam Ci napisac, że obwódki wyszły rewelacyjnie!!!! Zastanawiam sie tylko skąd mieliście tyle kamieni????:)

A tak wogóle.....to od dłuższego czasu obserwuje jak Twój ogód sie rozwija....pięknieje....i widać, że wkładasz w to dużo serca i pracy!!!

Zupełnie inna radość jest gdy ogród powstaje tak stopniowo z pracy własnych rąk.......niż założony odrazu przez firme ogrodniczą!!!

Ja już wyobrażam sobie..jak będzie pieknie u Ciebie na wiosne!!

..i mam nadzieje, że kiedyś dane mi bedzie wypić kawke w Twoim pieknym ogrodzie!!!:)

Edytowane przez kala67

Dzięki Kaluś! Ale cudownie napisałaś, az mi sie łezka zakręciła.

Oczywiscie zapraszam, na wiosne najlepiej, mozemy powtorzyc sklad, a nawet wzbogacic :-)

Zapraszam dziewczynki jak najbardziej!

powiem Ci kochana, że tak po cichutku bardzo Ci zazdroszcze tego cudnego ogrodu........ale tak pozytywnie:)

...widac, że kochasz ten ogród.....i na wiosne NAPEWNO wpadne na spotkanko .....i co nieco podpatrze od Ciebie....jeśli pozwolisz;)

buziaczki.