dorbie 16.11.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 na razie zapowiada sie ciepelko:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.11.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Ponoć jeszcze tylko do końca tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.11.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Dorbie, kurcze, to partacze cholerni, może jednak trzeba podkuć i zrobić porządnie te balkony? Gratuluję synka Zuch chłopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.11.2010 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Myslelismy, ze wystarczy jak polozymy kafle, polozylismy tylko cokol, bo juz kasy nie mielismy po lazience i schodkach i tak jeszcze wisimy wykonawcy 1tys zl. Pomalowalismy balkon jakims specjalnym preparatem - szklemm wodnym, woda po tym splywa, na pewno nie ma silikonu w narozniku- cokol z kafli/szklo wodne i na gornym brzegu kafli, ale jest fuga. Zalozylismy listwy okapniki na brzego balkonu, Krzysiek polozyl silikon dekarski w miejscu gdzie opierzenie wychodzi z brzegu balkonu. Nie wiadomo, gdzie to zacieka, bo zacieka tak samo mocno jak nie byly zrobione te trzy rzeczy. Ta papa ktora sterczala i pod nia moglo zaciekac jest juz zaslonieta kaflami. nie wystarczyloby skucie czesci wylewki - kilka cm, trzebaby zerwac jeszcze styropian z ocieplenia, ciężka sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.11.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Wiesz, może wody nalało się do bloczków i teraz nawet jak nie pada i jest zaizolowane, to pomału wycieka? My właśnie z tego powodu nie chcieliśmy balkonów i mamy stodołę. Mam nadzieję, że uda się Wam znaleźć przeciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.11.2010 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Ale to sa nowe zacieki, bo wczesniejsze wyschly. My chcielismy jeden balkon zlikwidowac, bo jest na polnoc, ale nieciekawe bylyby tam same okna balkonowe, trzeba by bylo barierki robic, a bez tej jaskolki w ogole to jeden pokoj bylby tylko z oknami dachowymi. wszyscy naokolo namawiali mnie na pozostawienie tego balkonu. ten nad tarasem jest super, bo jest to daszek nad okno tarasowe i w lato tez jest uzywany, piekny widok stamtad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.11.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Dorbie - gratuluję super wyników Kubusia!! Zdolny chłopak:) a przecieków współczuję. Można pociągnąć wykonawcę do odpowiedzialności???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.11.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Cos Ty, gwarancje mialam na papierze na rok na stan surowy, ale opierzenia balkonow i ocieplenie nie obejmowalo, wiesz jak to sie czasem szuka robotnikow, to byli podwykonawcy tego goscia ktory budowal stan surowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.11.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Kurcze, dowiedz się czy nie trzeba zrobić czegoś przed zimą. bo jak namoknie i przyjdzie mróz, to nie wiem czy nie będzie do du...py , dopytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.11.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Nie masz jakichś zdjęć tych balkonów w trakcie wykonania? Może na nich byloby widać, jaka to konstrukcja? Zdjęcia kamerą termowizyjną mogą pokazać mostki cieplne ewentualnie, ale to nie jest równoznaczne z przeciekiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 20.11.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Przecieków współczuję. Ja miałam szczęście z balkonem nad wykuszem - moi wykonawcy pracowali najpierw u koleżanki i u niej przeciekało, więc musieli naprawiać. I u mnie już wiedzieli jak zrobić, żeby było dobrze - całe szczęście. A synka gratuluję. Moi też judo trenują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.11.2010 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 może sie na zawodach spotkaja:-) chociaz Kuba na razie mlody to i tylko lokalnie jezdzi, pomorskie, kuj-pom, war-mazA tak odnosnie balkonow juz sie zaczeli zastanawiac czy cos wyzej nie cieknie, bo balkon juz zabezpieczony, byc moze nie do konca, ale ja juz mam dosyc, szczerze mowiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 21.11.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 może sie na zawodach spotkaja:-) chociaz Kuba na razie mlody to i tylko lokalnie jezdzi, pomorskie, kuj-pom, war-maz Moi mają 6 i 9 lat, dopiero drugi rok chodzą. A na zawody to nasi też jeżdżą lokalnie: do Łodzi, Częstochowy, najbliższe w Bochni mają być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.11.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Witaj dorbie ...masz wolny weekend czy znowu dyżur całodobowy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.11.2010 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 aniahubi fajne sa te sporty u dzieciakow, prawda? Moj Hubi tez chce za rok zaczac trenowac, za 1,5mca skonczy 6 lat, moglam go puscic w tym roku bo trener nas namawial, ale bysmy mieli zajete 4 dni w tyg zajeciami dzieciakow, ciezko, do Gdańska mamy ok 17km, takze nie ma mowy o zawozeniu jednego do domu, drugi na zajecia, wszystko jest po kolei i powrot do domu wieczorem, ciezko. kaluś teraz mam 3 weekendy wolne, wtedy tak mi sie zbieglo. Najczesciej biore sobie co druga niedziele, a tygodniu to srody i czasem jeszcze wtorek.Fajnie jak weekend wolny... Ale i tak szybko sie konczy. Troche udalo nam sie porobic obrzezy w ogrodku, ostatnie oddechy cieplej jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.11.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 a zdjęcia zrobiłaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.11.2010 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Ciemno sie zrobilo, to juz nie robilam, jutro sie postaram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 22.11.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 aniahubi fajne sa te sporty u dzieciakow, prawda? Moj Hubi tez chce za rok zaczac trenowac, za 1,5mca skonczy 6 lat, moglam go puscic w tym roku bo trener nas namawial, ale bysmy mieli zajete 4 dni w tyg zajeciami dzieciakow, ciezko, do Gdańska mamy ok 17km, takze nie ma mowy o zawozeniu jednego do domu, drugi na zajecia, wszystko jest po kolei i powrot do domu wieczorem, ciezko. Mój młodszy skończył 6 w sierpniu i on pierwszy zaczął chodzić na judo, w marcu. Latem obaj ze starszym pojechali na obóz i od tamtej pory chodzą obaj - razem do grupy początkującej. Trudniej organizacyjnie będzie jak starszy awansuje do grupy zaawansowanej, treningi są później 17-18:30, a jeszcze lekcje trzeba odrobić, no a w szkole mają zajęcia do 15:30...Eh, pożyjemy zobaczymy. Grunt, że fajnie się bawią i nie siedzą przed komputerem. Ogród prezentuje się bardzo ładnie z tymi obwódkami, na wiosnę to dopiero będzie jak róże zakwitną....ah, zazdroszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.11.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Dawidka też chcę zapisać za jakiś czas, jeszcze musi podrosnąć Ale już mu się to podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 22.11.2010 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Jasne, chlopakom podobaja sie sztuki walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts