braza 24.10.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Odniosłam wrażenie, że Waćpani kawy sobie życzyła Oto i ona http://www.fotosearch.pl/comp/csk/csk006/kawa-zmontowanie-~-pr26147.jpg Z pozdrowieniami i gratulkami dla stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.10.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Dorbie, nie martw się, niestety często przy budowach są sytuacje, gdy czegoś brakuje lub ktoś nie wywiązał się z terminu . Tylko mogę Ci powiedzieć, że poprostu trzeba czekać aż będzie lepiej . Zawsze raz idzie lepiej niż się człowiek spodziewa a raz gorzej . Potem będziesz to tylko wspominać.. tak jak ja te nieszczęsne meble do kuchni do tej pory jestem wściekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 24.10.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Bardzo fajnie prowadzony dziennik,jesli domek też bedzie taki to pozazdroscic. pozdrawiam i zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 24.10.2007 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Dzieki kochani! Brazuniu na kawe nie doczekalam bo musialam do pracy isc bez kawy ale dzieki za smakowita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 24.10.2007 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Bardzo fajnie prowadzony dziennik,jesli domek też bedzie taki to pozazdroscic. pozdrawiam i zycze powodzenia Dzieki sailor_ro Oby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.10.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Zdrowiej Kochana i niech już to kaszlisko Ci minie bo wiem jak to męczy. Niedługo święta a wczesniej Mikołaj. Musimy nabrać siły na przedświateczne zakupy Pozdrawiam bardzo cieplutko:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.10.2007 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 O, dzieki, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.10.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Nam przywozili parujące pustaki Roztapiały chłopakom rękawice gumowane na dłoniach bo były jeszcze ciepłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 29.10.2007 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 O, kurcze A nasze sa kruche, jak spadly dwa to w drobny keramzyt sie rozpadly. Moze i dobrze ze nie ma budowlancow, wyschna troche, dwie palety wrzucil gosc na gore z poprzedniej dostawy- mowil ze duuuzo lzejsze, moze od tych zaczna. Bosz, jak to wkurza ze budowlancow nie ma i koniec, dzwoni sie do szefa i nie dobiera telefonu, wyslalam mu smsy, moze chociaz sie do tego ustosunkuje. Obawiamy sie ze zaczeli cos innego robic jak u nas mieli 2 tyg przestoju i do nas przyjda dopiero po 4.11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 03.11.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 gratuluję stropu i widzę, że jesteśmy dokładnie na tym samym etapie. Tylko, że Ty już masz wszystko obmyslone /łazienki, kuchnia/ a ja ciągle nie wiem na co sie zdecydować. Do nas murarze wracają w poniedzialek czyli 5 listopada. Będą robić ściany kolankowe, nastepnie przychodzi cieśła wrzuca krokowie a ekipa murarzy bedzie pod te krokwie stawiać sciany szczytowe. pożniej deskowanie, papowanie a w srodku ścianki działowe będa się robić, a w grudniu ma przyjśc dekarz i machnąć dachóweczkę A Wy jakie macie plany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.11.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 dorbie skąd ja znam to zniecierpliwienie Jak juz ktoś chodzi po stropie to znaczy, że cos tam pewnie robi Daj znać co wymurowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.11.2007 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Juz za momencik - zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Hej dorbie Niezłe postępy, gratuluję I podziwiam zdecydowanie w kwestiach dekoracyjno-wykończeniowych Mnie co rusz podoba się co innego Niby wiem, ale tak nie do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.11.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 No Dorbie wreszcie ruszylo i to z kopyta - byle tak dalej - zycze z calego serca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A okolice macie piekne!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.11.2007 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Dzieki.Wlasnie obmyslamy ten nasz komin. Okazalo sie ze wychodzi nam szerokosci 75cm - to jest pomiedzy kuchnia a salonem. Musimy go jakos poszerzyc, bo tam ma stanac kuchenka-60cm i dwie szafkie po bokach po 40cm. Dzis jak zdjeli czesc stempli to zobaczylam jaka to jest przestrzen i ze wlasnie chce miec widok z salonu na kuchnie i bede miala.Zdecydowanie mowisz, bo pokazuje ostatnia wersje, a bylo juz kilka. Ale kafle juz wybrane, za to umywalki, wanna, sedes i armatura - kompletnie nie wiem i na teraz nie mysle.A kilka dni temu zajechalam do Wemy w Rumii i tam jest na ekspozycji ta kolekcja kafelek ktora mi sie podoba do gornej lazienki i juz wiem ze podloga nie jest zupelnie czarna, ale na sciany niekoniecznie chce te ciemne plytki. To jest Wenge z Cersanitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.11.2007 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Chce by byly polozone poziomo, border pionowo po lewej stronie lustra, pod lustrem szafka z kafli ciemnych - podobnie jak na zdjeciu w moim dzienniku - to ze strony Cersanitu. Wanna oblozona mozaika. I bez cygar obok borderu, bo te ciemne cygara za za ciezkie. He, he, ale tej lazienki jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 04.11.2007 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 gratuluję stropu i widzę, że jesteśmy dokładnie na tym samym etapie. Tylko, że Ty już masz wszystko obmyslone /łazienki, kuchnia/ a ja ciągle nie wiem na co sie zdecydować. Do nas murarze wracają w poniedzialek czyli 5 listopada. Będą robić ściany kolankowe, nastepnie przychodzi cieśła wrzuca krokowie a ekipa murarzy bedzie pod te krokwie stawiać sciany szczytowe. pożniej deskowanie, papowanie a w srodku ścianki działowe będa się robić, a w grudniu ma przyjśc dekarz i machnąć dachóweczkę A Wy jakie macie plany?? Paulina a masz swoj dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 06.11.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 widze wszystko juz masz zaplanowane podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 06.11.2007 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Ja juz bym kafle kupila, bo juz mam wybrane, tylko czekam az zobacze gorna lazienke zeby rozplanowac gdzie jakie. Nie bardzo mam gdzie skladowac, wiec musze czekac My jestesmy w goracej wodzie kapani, takze ciagniemy prace dalej, mimo pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 My jestesmy w goracej wodzie kapani, takze ciagniemy prace dalej, mimo pogody. Oj, nie tylko Wy A kafle, fajne, podobają mi się Tez chce takie brązowo-biało-beżowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts