DarioAS 17.12.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Porządki świąteczne? Sure, przy takiej ilości śniegu powinno być dobrze, najgorsze są przymrozki na wiosnę, gdy słońce przywraca życie pędom a potem te ścina mróz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 17.12.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Podobno ten śnieg ma się dość szybko skończyć, niektórzy wieszczyli, ze już w lutym będzie po zimie. Najbardziej delikatne rośliny są okryte, mam nadzieję, ze sobie poradzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.12.2010 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Taaaak Michał też tak mówił, że w lutym koniec zimy ( gdzieś słyszał). Pewnie bociany jak odlatywały, to powiedziały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.12.2010 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Zapomniałam napisać, że moje dwie jasnozielone choineczki zrobiły się rude, pewnie już po nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.12.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 No, jak na zimozielone to chyba niezbyt dobrze... Ale moje cisy densiformis też częściowo zbrązowiały, mam nadzieję jednak, że to nic złego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 19.12.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Hej Dorbie, piękna zima u Ciebie (i u mnie też ) i choinka tez piękna, my tez wczoraj ubraliśmy bo to przecież taka radość dla dzieci a i ja uwielbiam wieczory przy tych magicznych światełkach... ciekawam tylko ile postoi, w bloku poprzedniego roku mielismy świerk i obleciał nam niesamowicie, do sylwestra dotrwał a w nowy rok rozbieraliśmy w pośpiechu ale w bloku inny klimat a w domku inny, mam nadzieję jak się koza sprawuje, zadowolona jesteś? u nas ma być w tym tygodniu stawiany kominek, miał być wczesniej ale obsuwa terminu i tak troche słabo to wyszło ale mam obiecane, że nie będzie brudzone... w każdym razie bardzo to przeżywam bo dom już wysprzątany na błysk no i ta choinka hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.12.2010 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Hej! Witaj!A myslalam ze bedziecie miec taki klimatyczny piec kaflowy?U nas w zeszlym roku choinka przetrwala ok 7 dni, obsypala sie cala, ale po pierwsze byla kupowana w mroz-17, nie wiem kiedy scieta i w stojaku byla bez wody, blisko kozy tej budowlanej, ona chyba nagrzewala silniej ale krocej, przy kozie to cieplo jest bardziej rowne i tak nie hajcujemy teraz codziennie. I teraz stojak ma pojemnik na wode! Nasza choinka jest wy brana przez dzieci na plantacji u kolegi, scielismy ja sami wczoraj, jak odtajala w garazu to ja postawilismy, ze kapalo z niej strasznie i zaraz wypila dwie konewki wody od razu. Podlewamy, ile wytrzyma sie okaze, moze jak jest swiezo scieta to bedzie ok.A Wy Święta w domku? Pierwsze Świeta w domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 19.12.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 takie ciepło blisko na pewno nie działało korzystnie na scięte drzewko, wiadomo że im chłodniej tym lepiej ale nie zawsze się da. Nasza ma stojak z wodą i stoi ze 2 m od kaloryfera, mam nadzieję ze przetrwa do kolędy tak, nasze pierwsze Święta w nowym domu, niestety nie będą wesołe, ten rok nie był dla nas dobry i prawdę mówiąc nie wiem jakie te święta będą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.12.2010 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 My tez mamy ciezki rok, a w zasadzie ostatnie dwa i nadzieja ze nastepny bedzie lepszy, spokojniejszy, bo ten szał nas powoli wykańcza...Też Wam życze lepszego roku! A tak przy okazji to pieknie wyszla Wasza łazienka, mi sie strasznie podobały te mebelki, ale u nas nie pasowaly wielkościa.A drzwi macie super, takie mi sie marza, tylko myslalam o jasniejszych - robiliscie na zamowienie u stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 19.12.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 u nas niestety rodzinnie się posypało, niby minęło kilka miesięcy ale... to chyba sprawy, z którymi człowiek nigdy się nie pogodzi... dzięki za uznanie dla łazienki niespodziewanie z tymi ciemnymi meblami wyszła bardziej elegancka niż codzienna przysypialniana ale podoba mi się. Muszę tylko zmienic coś w oknie bo mamy zwykłą roletę która jest wciąż niemal całkowicie zaciągnięta, latem ok ale teraz trochę mało tam dziennego światła. Myślę nad jakąś firaneczką lub zazdroską do połowy okna tak, żeby osłonic się a jednocześnie było światło dzienne. Mam już fajny pomysł ale nie mam czasu jechać kupić produkty do wykonania Drzwi robione przez stolarza, jestesmy zadowoleni z wykonania i wyglądu, kilka dni temu ten sam pan robił i montował drzwi u mojego brata i równiez jest bardzo zadowolony. A polecił go nam znajomy u którego robił drzwi wcześniej, oglądaliśmy je na żywo i zdecydowaliśmy się. Myslę, że cenowo również wyszło bardzo korzystnie porównując ceny porty, dre itp nie ma o czym mówić, no i nasze ościeznice są pełne tzw skrzyniowe, tzn obejmują cały mur a nasze mury na dole mają po 40 cm. Ościeznice takich masowych producentów zabiły by nas chyba cenowo, a na to wszystko nasze drzwi wraz z ościeżnicami są w całości drewniane, koloryzowane lub lakierowane wg potrzeb no i montaż transport w cenie. Pokojowe wyszły nas po 1000/szt. To pan z gór i najwięcej robi lokalnie ale jeździ po całej Polsce, do nas do centrum nie było problemu a opowiadał że w Gdańsku też był. Jeślibyś chciała przekażę namiary i szczerze polecam. A Ty tak w ogóle nie masz drzwi? bo już nie moge pokojarzyć a fotek niet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.12.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Mozesz mi namiary wysłac na priv, chociaz nie zapowiada sie zebysmy byli w stanie teraz drzwi zamawiac, ale za jakis czas bedzie do porownaian z lakalnymi, nic nie wiadomo. Faktycznie cenowo super.Drzwi docelowych nie mamy, sa po znajomych ktorzy u siebie wymieniali i zamontowalismy je w lazienkach, pom gosp, pokojach goscinnych. jakos musimy przetrwac... Z takich grubych rzeczy brakuje nam drzwi wewn i elewacji, nawierzchni na podjezdzie, bo utwardzone jest, ale to chyba na koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 20.12.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Najserdeczniejsze życzenia: Cudownych Świąt Bożego Narodzenia, rodzinnego ciepła i wielkiej radości, pod choinką zaś dużo prezentów, a w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek,oraz nadzieję na Nowy Rok 2011,żeby był jeszcze wspanialszy pełen szczęścia i miłości. http://foto1.m.onet.pl/_m/655ffa5a71fdc3723c4080b037887289,10,19,0.jpgWESOŁYCH ŚWIĄT życzy Bogusia:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.12.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 http://img832.imageshack.us/img832/8940/84972032.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.12.2010 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Pięknych, radosnych, magicznych Świąt. Ciepłych chwil w gronie najbliższych, życzy tola http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=34952&d=1292972275 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.12.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 I jeszcze ja ze skromną choineczką: http://img824.imageshack.us/img824/138/christmastreesure.jpg pozdrawiam, Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 22.12.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek. Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia życzy Alunekhttp://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR300myc57Qfd86X-GHaCU98UcxxijWsZF7acPsgCmubxm8mrGK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 22.12.2010 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Dziewczynki Kochane!dziekuje Wam bardzo. Ale dostałam dużo życzeń. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.12.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 W święta Bożego Narodzenia najpiękniejszych snów spełnienia i miłości, i radości, w Nowym Roku życzliwości i wspaniałych chwil radości. Bo Boże Narodzenie to święta, gdy każdy o kimś pamięta, więc nie zapomnij przypadkiem podzielić się ze mną opłatkiem… http://lh6.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TRDtr0GGIbI/AAAAAAAAB-8/MG3ye7mD7VA/s576/kartka2.jpg Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.12.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 W domach ciepło, świątecznie, choinka migoce światłami,stosy prezentów piętrzą się wokół,świat wypełniony jest życzeniami. http://www5.picturepush.com/photo/a/2677598/480/Dom/IMG-1671.jpg Wesołych ŚwiątżyczySonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 23.12.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 ♥.•**•.♥♥•**•.♥♥.•**•.♥♥ •**•.♥Świąt radosnych,przeżyć wzniosłych,w zdrowiu, szczęściu i miłości. Niech Święta radościąwypełnią Wasz domA Nowy Rok blasku dodaWaszym dniom.życzy Violeta ♥.•**•.♥♥•**•.♥♥.•**•.♥♥ •**•.♥ ___________< o >_____________/_________o`* o.@*o`.________.' '*Q o *o@________( () o*o* @ o'._______.-' o *0_Q.-'-;*o)_______.' 0 Q @0@ ()* `-.______* @ o*o @. ‘Q * o )_____o`-...-@""-Q '-~@'`0*.’_____.'` @ Q * 0*’Q. ‘ @`-.)_____*.' o . @* '-@‘o’’Q.*-oQ’.____* @ * ._()__0*Q.~-' @ ()* `____(o () * o* Q'._@_Q o ()’´´*.'.___o'-.-' @`--._ @’* Q *.@-* * ``-.___.-' @ _Q_.-'~'-. @ ´()`-*@.o’Q’__.' @* o ..-' * o *.@ * 0 *@oQ`) o*'_* 0.-~@-._Q * 0 * ~. Q _.~@-.*_0_.'_'._@ * o () '-._@__0__@_.-'Q o . '-.*_;--@' 0‘Q * Q o *@ * 0‘ o @ *'-*.o_.o-' * ‘ '._@__* .Q.~ @- . 0 () Q @ *'._* @ *‘ o * @ _.''Q~o..__@__.--'`@--.*_;'-.__@_Q . 0 () oQ * o*♥.*•.¸♥¸.•*♥_____________$$$$$_____________$$$$$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts