Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Dorbie

dorbie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Z okazji Świąt życzymy Wam :

- dużo kasy ( bo tego zawsze mało)

- uśmiechu ( bo człowiek zdrowszy jest )

- zdrowia ( bo wtedy ma się inne problemy)

- wypoczynku ( bo wypoczęty człowiek jest... patrz wyżej )

- dużo prezentów pod choinką ( bo miło patrzeć na roześmiane twarze bliskich)

- miłości ( bo z kochaną osobą łatwiej znieść wszystkie problemy.................. i w zimie jest o kogo ogrzać nogi :)

Małgośka i Michał :)

http://www.systemc.pl/domek/2010/12/swieta2.bmp

W wielkich butach małym kroczkiem

idzie sobie rok za roczkiem.

Dziś jest ta magiczna noc

co przynosi szczęścia moc.

Dołączam wiec też życzenia

w Nowym Roku marzeń spełnienia.

http://www5.picturepush.com/photo/a/4778283/640/Picture-Box/8320233-ilustracja-nowy-rok-2011-r.jpg

Sonika

Dorbie z Rodzinką :)

http://i.pinger.pl/pgr260/2b76e730001c93f249593fbb/fajerwerki.jpg

Marzeń o które warto walczyć.

Radości, którymi warto się dzielić,

przyjaciół z którymi warto być

i nadziei bez której nie da się żyć.

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2011

oby nie był gorszy od minionego

ale zdecydowanie lepszy

w sprawach finansowych , zawodowych i budowlanych

Życzy Arnika z chłopakami :)

A co to się u Ciebie powyrabiało z tym wiaduktem??????????

Jak zdrówko w nowym roku ?

pewien gość ciężarówką przewoził koparkę i nie zmieścił się pod wiaduktem na obwodnicy 3miasta.

http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Koparka-uderzyla-w-wiadukt-Prawie-doba-usuwania-skutkow-wypadku-n44546.html

pozdrowionka zostawiam:)

Ta zima dała mi juz niezle popalic z dojazdami, powiem szczerze, ze mam dosyc. Ciągle jakies klęski żywiołowe - ciągle snieg albo oblodzony Otomin i musze jezdzic naokolo, po prostu koszmar i te klęski typu Zarwany wiadukt - paraliz calego miasta, rano jechalam zupelnie naokolo nadrabiajac kilkanascie km, w dzien cale miasto bylo sparalizowane, bo wszystkie samochody byly kierowane przez miasto, drogi wąskie, bo nieodsniezone i bandy ze sniegu, mnóstwo wypadkow tirow na wąskich drogach, na ktorych sa przebudowy, zwęzone drogi, istny koszmar. Ok miesiac temu paraliz dzielnicy przez ktora jezdzimy, bo znaleziono bombe w miesjcu gdzie zaczeli budowe lini tramwajowej, tez jechalam naokolo, wyjezdzajac z domu o 6.15, ledwo zdazylam na 8.00, tylko fuksem bo jak jechalam otworzyli droge, a juz mialam Kube prowadzic na piechote do szkoly, bo byloby szybciej niz samochodem w korku. Chyba na wiosne byly wichury i spadaly galezie z drzew - straszne korki, tez do pracy sie spoznilam. A ile razu sie spoznilam do pracy z powodu tej zimy w grudniu - koszmar. A teraz mam jechac na urlop to jest odwilz, czlowiek sie poswieca i tak dostaje od natury - co to za narty beda jak nie bedzie sniegu?:-) Ale moze bedzie lepsze parkowanie w miescie, bo juz nawet nie liczylam ile razy sie zakopalam na parkingu:-) Łopate wożę cały czas w bagazniku

Rzeczywiście w tym roku zima nas doświadcza. Ja mam trochę lepiej z dojazdami, bo kilka zjazdów bliżej i rzut beretem do obwodnicy, a i tak się spóźniam do pracy często. Dziś odwilż na całego, od godziny śnieg zsuwa się z dachu z rumorem, aż mnie najpierw przestraszył, myślałam, że złodzieje! W sumie nawet mi ta pogoda odpowiada, bo jestem chora, przynajmniej nie muszę palić w kominku, jak w czasie mrozów...

Oj, Sure, dużo zdrowia Ci zycze!

Ale fakt, ze bym sie cieszyla gdyby nie nasz planowy urlop... Od czwartku 20.01 ma padac snieg, a my wracamy 22.01:-( Na razie grubosc pokrywy snieznej maja 100cm i stok wygląda super, ale co bedzie dalej...

U nas to najbardziej daja nam popalic te wszystkie przebudowy drog, mamy wielka nadzieje, ze jak sie skonczy ta przebudowa przy Auchan to bedziemy tamtedy bezstresowo jezdzic, a nie niszczyc zawieszenia w Otominie albo narazac sie na powrot i inna droge jak ktos na oponach letnich tam utknie - najczesciej dostawczak na letnich oponach nie moze podjechac i robi sie korek, kilka samochodwo stoi i czeka i jedyne wyjscie to zawracac, bo szkoda czasu