dorbie 08.01.2011 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 A to nasze kotyhttp://lh5.ggpht.com/_dZ2cmzWiQyg/TSjkFDVcWbI/AAAAAAAAANw/ZlrfWxu_zmw/s512/IMG_0607.JPG http://lh3.ggpht.com/_dZ2cmzWiQyg/TSjj8KOiieI/AAAAAAAAANg/0fz0bH4Cf9A/DSCN5319.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.01.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Ojej, jak pięknie wyrosły te Wasze koty!! Po prostu śliczne są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.01.2011 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Sure, wpadniesz, zobaczysz:-) Na wiosne na pewno zaprosze na imrezke, ale mam nadzieje że sie zobaczymy wczesniej, po feriach musimy sie umowicMusze Ci powiedziec ze Krzysiek zainspirowal sie Waszym czujnikiem ruchu i zrobil u nas na korytarzu gornym tez swiatlo reagujace na ruch, czujnik jest co prawda na suficie, ale jest to super rozwiazanie, szczegolnie dla dzieci jak chodza w nocy do ubikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.01.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 To faktycznie super rozwiązanie, szczególnie przy dzieciach. Już nawet nie zliczę ile razy latam świecić i gasić światło w łazience wieczorami przy tej mojej dwójce maluchów... Dorbie, ale masz piękne kociaki, fotogeniczne Grzeczne są...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.01.2011 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Hmm, czy grzeczne...Oprócz tego ze zjadaja nam wszystko co na chwilke bez opieki znajdzie sie na wierzchu, kotka od 2 mcy obdrapuje mi kanapy, kot obdrapal mi wiklinowe siedzisko w przedpokoju. W zasadzie mało:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.01.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Aż takie łobuziaki?A może jakiś zapach, który je odstraszy od mebli: dezodorant, perfumy ( Twoje ulubione hehehe nie kociaków), są jeszcze do pryskania jakieś zapachy podobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.01.2011 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Mam dwie kanapy, fotel i podnozek - musialabym to wszystko wypryskac, troche duzo, az tak bardzo Miska nie drapie, ale troche pozaczepiala.Generalnie sa słodziaki, ale musimy sie bardzo pilnowac z jedzeniem, potrafia ukrasc kostke sera i uciec na gore, kiedys Strużek nadgryzł mi naokoło dół torebki z mąką i podniosłam ta torbe i mąka mi została na półce:-) Każde zakupy ktore przynosze do domu nie moge zostawic nawet na kilka sekund bo juz mam pieczywo nadgryzione, ser żółty, mąka, nie mówiąc o mięsie i rybach nawet wędzonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 12.01.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 U nas przydałyby się takie koty - od razu wszyscy nauczyliby się porządku My mamy lampę z czujnikiem ruchu w wiatrołapie - super się sprawdza. A w łazience jest taśma led, więc nawet jak dziecię w nocy zostawi włączone, to nie zbankrutujemy Poza tym daje fajne, delikatne światło rewelacyjne jak się wstaje w nocy, albo rano, półprzytomnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.01.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Mnie się rzeczywiście sprawdzają te czujniki w domu - wiatrołap, podest przy schodkach do sypialni, korytarzyk w piwnicy - bardzo się przydają. W wiatrołapie mam dodatkowo opcję ruch+dźwięk, teraz tego używam. Zapala się, jak powiem "ej", albo ktoś zapuka do drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.01.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 A propos jedzenia i kotów. Moja siostra upiekła na komunię córki dwa kurczaki i zostawła je na blacie w kuchni, a wszyscy pojechali do kościoła. Po mszy kiedy wyszliśmy okazało się, że pada deszcz, wiec siostrzenicę szybko do samochodu zabraliśmy ( żeby sukieneczka się nie wybrudziła) i pędem do domu. Wchodzimy do mieszkania stanęliśmy jak wryci, a ja zmarłam................................... oba kurczaki leżały na podłodze ponadgryzane. Myślę sobie jak nic "szczęściarz:" zaraz życie straci. Szybko kota z domu na spacer, kurczaki schowałam, żeby się w oczy nie rzucały, rodzina zaczęła się schodzić inne jedzenie zaczęliśmy podawać. A o kurczakach zapomniano, po wszystkim powiedziałam siostrze, która zaczęła się śmiać. uratowałam kota od niechybnej śmierci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.01.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 :-) U nas też jest mnóstwo opowieści jak to koty cos zżarły, wkłada głowę do torby i kanapek szuka, mięso , ryby, wszystko , czasem nawet nie można sie odwrócic jak koty sa głodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.01.2011 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Jesteśmy w Kamionce Małej koło Limanowej i nie ma śniegu!!! U nas w Gdańsku jest mnostwo sniegu. Ja prosze ten wiatr ktory wieje mocno by nam nawial tu sniegu bo my chcemy na nartach pojezdzic:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 15.01.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 To faktycznie super rozwiązanie, szczególnie przy dzieciach. Już nawet nie zliczę ile razy latam świecić i gasić światło w łazience wieczorami przy tej mojej dwójce maluchów... Dorbie, ale masz piękne kociaki, fotogeniczne Grzeczne są...? Ja mam powkladane w gniazdka takie lampeczki ledowe w lazienkach i na korytarzu - jak by im blysnelo mocne swiatlo w oczy w nocy to tak jakby szly z zamknietymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 15.01.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 A propos jedzenia i kotów. Moja siostra upiekła na komunię córki dwa kurczaki i zostawła je na blacie w kuchni, a wszyscy pojechali do kościoła. Po mszy kiedy wyszliśmy okazało się, że pada deszcz, wiec siostrzenicę szybko do samochodu zabraliśmy ( żeby sukieneczka się nie wybrudziła) i pędem do domu. Wchodzimy do mieszkania stanęliśmy jak wryci, a ja zmarłam................................... oba kurczaki leżały na podłodze ponadgryzane. Myślę sobie jak nic "szczęściarz:" zaraz życie straci. Szybko kota z domu na spacer, kurczaki schowałam, żeby się w oczy nie rzucały, rodzina zaczęła się schodzić inne jedzenie zaczęliśmy podawać. A o kurczakach zapomniano, po wszystkim powiedziałam siostrze, która zaczęła się śmiać. uratowałam kota od niechybnej śmierci :) Moja psiura tak nam zalatwila na nasze wesele jakies miecho przygotowane - z tym ze wszyscy byli w domu a ona po prostu po kawalaku wykradala - nie bylo nam wstdy do smiechu ale teraz sie milo wspomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 15.01.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Jesteśmy w Kamionce Małej koło Limanowej i nie ma śniegu!!! U nas w Gdańsku jest mnostwo sniegu. Ja prosze ten wiatr ktory wieje mocno by nam nawial tu sniegu bo my chcemy na nartach pojezdzic:-) Dorbie zaklianam dla Was snieg!!! tfu tfu tfu - no to wyszlo na zapluwanie ale mam nadzieje ze podziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.01.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Dzięki Kochana, może coś zadziała, oby chociaz wyciągu nie zamkneli. Jestesmy w Laskowej Kamionnej, nasz mały Hubi ma sie uczyc jezdzic, dzis podobno byl wyciag czynny 9-15, ale warunki dobre. Nie mamy ochoty gdzies jezdzic 50km dalej, ale tez nie bedziemy siedziec w pokoju. Dzis w deszczu chodzilismy po Krakowie, fajne wspomnienia... chyba bylam tu ostatnio jakies 14lat temu... z moim mezem obecnym, wowczas jeszcze nie mezem...Sukiennice pieknie odremontowane, ale klimat jest tutaj, a Wawel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 15.01.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Pomimo tego ze wiele osob psy wiesza na Karakowie - ja za kazdym razem wracam tam z sentymentem - jest cudnie bez wzgledu na to co mowia inni - ja osttanio bylam na wiankach w czerwcu - bylo super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.01.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Bo klimat jest zawsze ten sam, bo to Krakow, a ludzie zawsze beda gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.01.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.01.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Tu jest snieg, ale się topi. Wracaj do domu, Dorbie, narty w tym roku ciężko będzie użyć, przynajmniej w Polsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts