Alunek 16.01.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Jak warunki pogodowe,poprawiły się? Przypomiałam sobie nasz wyjazd zimowy na narty do Słowacji. W prawdzie była to połowa lutego,ale niestety sniegu jak na lekarstwo.Żeby nie siedzieć w pokoju objechaliśmy chyba wszystkie działające ośrodki narciarski. Ostatniego dnia podliczyliśmy,że "na miejscu" zrobiliśmy ponad 500 km. Takie to były ferie miłego dzionka P.S. słodkie łobuziaki te twoje kociaki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.01.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Tu jest snieg, ale się topi. Wracaj do domu, Dorbie, narty w tym roku ciężko będzie użyć, przynajmniej w Polsce... sure.......Ty mnie nawet nie strasz:( ja zamówiłam śnieg i w lutym wybieram się na narty!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 16.01.2011 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Słuchajcie- jeżdzilismy i to nawet 4 godziny. Trasa jest super, bo wyjatkowo długa jak na polskie warunki , ma 2km, ja musialam robic przystanek z moja kondycja:-)Generalnie warunki znosne do godz 13.00, potem kasza, ale i tak dobrze ze jest snieg. podobno na tym stoku nasniezali 2 tyg, potem dopiero otworzyli wyciag i dzis byl czynny 9-21, a pobliski wyciag w Limanowej jest od kilku dni nieczynny. Troche sniegu jest. Nie jest tak zle, aczkolwiek ok 13 juz byla kasza, a wczesniej byl zmrozony sztuczny snieg, niezbyt przyjemny, ale coz. W porownaniu z naszymi kaszubskimi trasami to ta trasa jest swietna. Naprawde polecam 2km! Ale poza trasa jest trawa i blotne osuwiska, cieplo 8stopni. Ale mysle ze ta Laskowa jest jednym z atrakcyjniejszych tras w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 16.01.2011 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Tu jest snieg, ale się topi. Wracaj do domu, Dorbie, narty w tym roku ciężko będzie użyć, przynajmniej w Polsce... Niestety w tym roku stac nas tylko na polskie stoki, moze w przyszlym...Ale i tak mysle ze wypoczniemy, mi to jest bardzo potrzebne, jak w zeszlym roku nie mialam urlopu w zime to na wiosne warczalam na wszystkich:-) Oj, potzrebne jest takie 7 dni wypoczynku. A jakie widoki sa tutaj. Uwielbiam gory!!! A tu na kwaterze nie mamy w ogole zasiegu w komorkach Ery ale za to mamy Wi-Fi. I własnie dlatego Cie przywoływalam Sure, bo chcialam Cie prosic bys wyslala smsa do moich rodzicow, ale zasnelam zanim sie pojawilas, a oni jakos przezyli, domyslili sie i dzis rano do nich zadzwonilam ze stoku i jest juz ok. Moze w przyszlym roku uda nam sie wybrac do Włoch - niesamowite widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.01.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Cieszę się, ze jest śnieg i możecie sobie wypocząć. Podobno w przyszłym tygodniu się znowu ochłodzi, pewnie warunki się poprawią. Też marzę o nartach, może uda mi się bliżej wiosny, zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.01.2011 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Oto my:http://lh6.ggpht.com/_k-vnR2ke4z0/TTSGHXmM_BI/AAAAAAAACTo/CPHJpdidAak/DSCN5337.JPGhttp://lh6.ggpht.com/_k-vnR2ke4z0/TTSG4fi45EI/AAAAAAAACTw/opMI50XyZa8/s512/DSC00101.jpghttp://lh3.ggpht.com/_k-vnR2ke4z0/TTSFpa0dS5I/AAAAAAAACTk/BdogBclC9iQ/s512/DSC00093.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 17.01.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Oj, jak tam pięknie jest! Ale zabawnie wygląda za tym śniegiem, na stoku biało, w dole zielono. Dobrze, ze jest po czym jeździć przy takiej temperaturze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.01.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 W nocy były przymrozki i chyba troche naśniezyli. Generalnie stok jest super, trasa 2km, nachylenie tez spore. Naszemu Hubertowi nie jest łatwo, ale po 2 dniach jest super, wypozyczylismy mu krotsze nartki 80cm i teraz juz troszke pługiem jeżdzi, juz tylko na lejcach za Krzyskiem, a wczoraj tylko na kijku i bał sie ze tak stromo. Kuba to uczyl sie w Białce, tam jest duzo płaskich gorek, tu jest ostry stok szczegolnie na dole, dla mnie troche za ostry, bo ja to wole wolniej jezdzic, ale mam samych ostrych chłopakow i musze sie do nich dostosowac:-) Ale tam gdzie jest wyciag to sama trawa, boczne trasy gdzie sa orczyki pozamykane, pod orczykami trawa:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.01.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Dorbie, widziałam w TV że w Beskidach dziś piękne słońce. Nie wracaj do domu, bo na północy chmury i deszcz, brr, okropnie. Jeśli nawet kasza na stoku, to słońce bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.01.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Słońce, góry i odrobina śniegu - to mi wystarczy by troszke naładować akumulatory:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.01.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 17.01.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Dorbie czy koza grzeje wam tylko salon czy ciepło dostaje się też na górę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.01.2011 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 My mamy otwarta klatke schodowa i jeszcze wentylacje mechaniczna, takze na pewno cieplo idzie do gory. To tak jak od kominka, nawet wiecej bo rura tez grzeje. Na pewno jest duza roznica w porownaniu do kozy budowlanej:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.01.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 A ja nie zauważyłam, od kiedy masz taki śliczny avatarek. Chyba gapa jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 18.01.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 A dzięki za informacje Ciągle mnie ktoś przekonuje, że sprawdza się tylko kominek z dgp, a nam się podoba koza, w dodatku kaflowa. Fajnie twoja wygląda w salonie na tle tej cegiełki. Bardzo mi się podoba. Pozdrawiam i miłego urlopiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 18.01.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 My mamy otwarta klatke schodowa i jeszcze wentylacje mechaniczna, takze na pewno cieplo idzie do gory. To tak jak od kominka, nawet wiecej bo rura tez grzeje. Na pewno jest duza roznica w porownaniu do kozy budowlanej:-) Potwierdzam, u nas jest tak samo Dorbie, bawcie się dobrze na nartach, my wyjeżdżamy dopiero pod koniec lutego, mam nadzieję, że będzie śnieg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.01.2011 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Potwierdzam, u nas jest tak samo Dorbie, bawcie się dobrze na nartach, my wyjeżdżamy dopiero pod koniec lutego, mam nadzieję, że będzie śnieg... A gdzie jedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.01.2011 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 A ja nie zauważyłam, od kiedy masz taki śliczny avatarek. Chyba gapa jestem! Sure, bo widzialas juz to zdjecie - to samo tylko duze zamiescilam wyzej. Nasz poważny Strużek 1,5 roku:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.01.2011 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 A dzięki za informacje Ciągle mnie ktoś przekonuje, że sprawdza się tylko kominek z dgp, a nam się podoba koza, w dodatku kaflowa. Fajnie twoja wygląda w salonie na tle tej cegiełki. Bardzo mi się podoba. Pozdrawiam i miłego urlopiku MY chcielismy koze z dgp i wentylacje mech, ale gosc od wentyl mech nam to odradzil, poza tym u nas koza jest blisko klatki schodowej z azurowymi schodami i to powietrze idzie do gory. Jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 20.01.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Jedziemy do Czech - Szpindlerowy Młyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts