dorbie 06.11.2007 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Kasia a masz juz coa na oku, bo jestem ciekawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 dorbie, no niby mam A więc : Albo Harion z Tudząbina, albo płyki firmy Venus, albo nieśmietelny Inverno z Tubądzina, ewnetulanie Homme lub OPium, również Tubądzin A, łazienki mamy 2, żeby jasność była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 06.11.2007 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Dla mnie zdecydowanie Inverno, nie lubie zbyt nowoczesnych, ale ciekawe sa te kafle, nie powiem ze nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 07.11.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 gratuluję stropu i widzę, że jesteśmy dokładnie na tym samym etapie. Tylko, że Ty już masz wszystko obmyslone /łazienki, kuchnia/ a ja ciągle nie wiem na co sie zdecydować. Do nas murarze wracają w poniedzialek czyli 5 listopada. Będą robić ściany kolankowe, nastepnie przychodzi cieśła wrzuca krokowie a ekipa murarzy bedzie pod te krokwie stawiać sciany szczytowe. pożniej deskowanie, papowanie a w srodku ścianki działowe będa się robić, a w grudniu ma przyjśc dekarz i machnąć dachóweczkę A Wy jakie macie plany?? Paulina a masz swoj dziennik? jeszcze nie ale zdjęcia już przygotowane także lada dzień się ukaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.11.2007 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 To czekam na dziennik, poinformuj prosze jak zalozysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 13.11.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Coś czuję że to będzie śliczny domek. Fajny układ i ogromne zaangażowanie da pewnie wyśmienity efekt. Pozdrawiam z mojego miejsca P.s. POstaram sie pokazac Tobie gres który kupiłam na caly dom w Castoramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.11.2007 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Czekam z ciekawoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 13.11.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 dorbie Przeczytałem Twój dziennik a raczej obejrzałem (uwielbiam dzienniki w wersji fotograficznej ). Tempo budowy macie imponujące. Fajny projekt domku, żadko spotykany materiał na ściany konstrukcyjne. W pięknym miejscu usytuowana inwestycja. Widok z z sypialni bajkowy. 3mam kciuki za dalsze etapy. I będę śledził z ciekawością. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.11.2007 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Dzieki wielkie, duzo przed nami... Czarny dom, prawda? Ale z bliska wyglada sympatyczniej, tym bardziej jak jest suche, a przez to przecieka jak przez gabke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.11.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Śliczny widok z sypialni Będą Cię budzić rankiem skowronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.11.2007 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 A jaka zima tam Robotnikow ok 9.30 nie bylo. A drogi wszystkie przejezdne, snieg zepchniety, posypane, nawet na naszej osiedlowej lakowej drodze byl spychacz, a oni nie przyjechali. Krokwie wyrzezbione leza w domu. Nie bedzie wiechy w sobote raczej. Ale zamowilam drzwi i wplacilam zaliczke, czeka sie ok 5-6tyg termin wstepny ustalilam na 28.12, ciekawe co z tego wyjdzie. Pojechalam do sklepu z lazienkami, poogladalam, dostalam rabaty na stelaze podtynkowe Grohe i kabine, dobrze ze wczesniej mozna wydac pieniazki i to sobie poczeka A teraz lece do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 14.11.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 dorbie zgodnie z obietnica pokazuje tarakote. Kupiłam ja na cały dół (salon, łazienka, kuchnia, korytarz, przedsionek). http://img20.imageshack.us/img20/5720/img0173dz9.jpg http://img218.imageshack.us/img218/4608/img0167ek3.jpg Zajechałam dziś do mnie na budowę w ciagu dnia. Chłopaki zaczęli kłaść dachówkę. Się dzieje ..... p.s To moje pierwsze zdjęcia na forum wstawione osobiscie HURAAAAAAA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 14.11.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 14.11.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 dorbie ...sprowokowałaś mnie do założenia dziennika....hmmm... dziękuję i zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.11.2007 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 dorbie ...sprowokowałaś mnie do założenia dziennika....hmmm... dziękuję i zapraszam. Super, bede czytac i ogladac Hurra!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 15.11.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Dorbie...... Dlazego Twoja ekipa się ociąga??? Czyżby przez te kilka płatków sniegu? A tak przy oakzji to piękną masz okolicę, no i sąsiadów niedaleko. Trzymam kciuki żeby jutro byli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.11.2007 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Za zimno im. Dzis w nocy bylo jakies -6, w dzien ok +1, zimno jest to fakt, ale kurcze..., nosi mnie i nic nie zrobie. Maja przyjsc w poniedzialek. Pewnie maja jakas robote wewnatrz i wola to. Wkurza mnie to ze stracilismy 2 tygodnie przez te cholerne pustaki. ktorych nie bylo, bo facet ich nie naprodukowal, nie mial dla nas przygotowanych, mimo ze zaplacilismy w maju, ale co z tego. jak skoncze z nim handlowac to na pewno napisze cos niecos na stosownym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.11.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Ja pitole, ale Was zasypało Szkoda, robota stanęła Ale podobno tylko listopad ma taki byc a w grudniu juz ma byc cieplej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 17.11.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 No niezle wam tam dosypalo - no i co przyszli w koncu czy nie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 17.11.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Oj jaka zima Ale nie martw sie przyszły tydzień to totalne ocieplenie!!! Na pewno po niedzieli ruszycie z pracami. Taki jest niestety los nas, którym sie zachciało w zimę budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts