Arnika 25.04.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Tawułka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.04.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 To ja już wcześniej chyba o niego pytałam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.04.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 To tawuła japońska Magic Carpet inaczej Walbuma, póżzniej ma więcej żółtego, kwitnie na różowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.04.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Dorbie, fajne łóżeczko macie! A gdzie kupione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 30.04.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 To jest seria Hemnes Ikea Moj syn stwierdził dzis ze mamy wszystko z Ikei, moze nie wszystko...ale wiadomo... Jeszcze dziś zlożyliśmy komode na 3 szuflady - na przeciwko łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 01.05.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Ale fajne łóżeczko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 01.05.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Dzięki A wygodne jest. Wzięlismy twardy materac bo na tym średnim wpadał mi łokieć jak sie na boku polozylam i podparłam. Po pierwszej nocy - zaczełam sie zastanawiac czy dobrze zrobilismy, ale po drugiej czułam się naprawde wyspana. Mamy materac Sultan Hamnvik - sprężyny kieszeniowe i lateks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.05.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Super komplecik z szafeczkami. Hej Dorbiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 02.05.2011 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Dzięki rASIU za odwiedziny. W końcu czuję sie komfortowo, bo w sypialni nie mam zbioru różnaistych mebli z odpadu od innych kompletow:-) tylko jest komplet i ten materac i wyżej śpimy niz na tym starym łóżku. Tylko będą zmiany na scianach, ten brąz będzie zastąpiony jasniejszym brązem i za łózkiem też tj Cynamonowy deser Duluxa a reszta scian caffe latte Duluxa, ktory juz jest ale na 2 scianach, bo jedna sciana jest biala i wydaje sie szara w tym świetle. Kapę na pewno zmienie na jekis brąz - taki mi odpowiada. Błękit gościł w mieszkaniu, opatrzyl się przez 10 lat, był modny przez jakis czas - mamy nawet niebieskie krzesła do wymainy oczywiscie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.05.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 No pięknie, a ty też nie śpisz jeszcze? Ja myślałam, że tylko j tu jeszcze buszuję hehehe Zajrzyj proszę do Elfir, wkleiłam prośbę o opinię na temat mojej rabaty przed domem http://forum.muratordom.pl/showthread.php?123975-Pytania-do-Elfir-forumowej-ogrodniczki&p=4709865#post4709865 Może coś też podpowiesz A tak n marginesie, krzesła można przemalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.05.2011 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Wczoraj to juz zasnęłam, z laptopem na kolanach... Odpowiedziałam Ci w Twoich komentarzach A te krzesła to stare są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.05.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 dorbie.......łóżko świetne, podoba mi się bardzo. Zresztą ja lubie mebelki z Ikea:)....zastanawiam sie czy te lampki nie szą za nisko?? nie zahaczasz o nie głową???czy to tylko takie złodzenie na zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.05.2011 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Taj, sa tuz nad szczytem, specjalnie. Jak mielismy niższe poprzednie łóżko to wkurzało to że przed wyłaczeniem trzeba było wstac. A lamki sa obrotowe i można je odwrocic jak swieca w oczy A tak przy okazji - zrobiłam metrowca, a ze nie mialam metrowej tacki to musiałam go ulokowac w trzech naczyniach. Posmarowałam, zlozylam, polałam czekolada i co teraz? Do lodowki? To nasiąknie zapachem wedliny. Kiedy mozna je kroic. Jakos wydaje mi sie ze sie rozpadnie. Alez wymyslilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.05.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Metrowiec jest super Do lodówki w woreczku foliowym , to nie przesiąknie Sypialnia wygląda ślicznie, tylko telewizora w sypialni bym nie zdzierżyła hehehe. Michał przy tym TV by spał, a ja bym nie spała, bo nie ma ciszy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.05.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 ależ pięknie u Was....do tej pory nie śledziłam, nie oglądałam a Wy takie cuda ogrodowe stworzyliście!SUPER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.05.2011 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Małgosiu, dobry pomysł z tym woreczkiem, ja wlożylam przykryte folia aluminiowa, ale dodam jeszcze woreczek. Po kilku godzinach jest pycha.U nas tv w sypialni jest ok. Generalnie oglądamy trochę wieczorem, głownie na dole, czasami w sypialni i ja ogladam sobie poranne programy ogrodnicze w weekend z herbatka do łózka:-). I tyle nam potrzeba tego telewizora, a nim uszczesliwil nas moj tato, taki tv w spadku, dlatego taki duży jest.Nie wyszliszcie dzis nawet do ogrodu z powodu pogody?U nas było rano dośc zimno, wygramolilismy sie ok 13.00 i nawet przez chwilke popadały platki sniegu, ale za chwile wyszło słonce i pozniej zrobilo sie nawet cieplo i przyjemnie, ale teraz jest +1 i na przymrozek sie zanosi. Akuś, zapraszam do mnie czesciej:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 03.05.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Piękna sypialnia, nawet z tymi kolorami na ścianach. Ja wybrałabym ten jaśniejszy na wszystkich ścianach. ...a rabaty cudnie prezentują się :)Gratulacje! pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.05.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Alu, ten jaśniejszy bedzie na 2,5 scianie, brąz ale jasniejszy cynamonowy deser bedzie na sciance kolankowej i za łózkiem, tej czekolady nie bedzie Dzięki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.05.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Fajne łóżeczko macie, mnie też wpadło w oko, tylko mąż chciał w prostszym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.05.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Aniu, długo się zastanawiałam. Chciałam Aspelund, ale jak zobaczyła tą cienka płytę, a tu mam szczyty drewniane. Fakt, ze tylko ogladalismy w Ikei. Tam mi odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts