Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Dorbie

dorbie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki :-) A wygodne jest. Wzięlismy twardy materac bo na tym średnim wpadał mi łokieć jak sie na boku polozylam i podparłam. Po pierwszej nocy - zaczełam sie zastanawiac czy dobrze zrobilismy, ale po drugiej czułam się naprawde wyspana. Mamy materac Sultan Hamnvik - sprężyny kieszeniowe i lateks

Dzięki rASIU za odwiedziny. W końcu czuję sie komfortowo, bo w sypialni nie mam zbioru różnaistych mebli z odpadu od innych kompletow:-) tylko jest komplet i ten materac i wyżej śpimy niz na tym starym łóżku. Tylko będą zmiany na scianach, ten brąz będzie zastąpiony jasniejszym brązem i za łózkiem też tj Cynamonowy deser Duluxa a reszta scian caffe latte Duluxa, ktory juz jest ale na 2 scianach, bo jedna sciana jest biala i wydaje sie szara w tym świetle. Kapę na pewno zmienie na jekis brąz - taki mi odpowiada. Błękit gościł w mieszkaniu, opatrzyl się przez 10 lat, był modny przez jakis czas - mamy nawet niebieskie krzesła do wymainy oczywiscie:-)

No pięknie, a ty też nie śpisz jeszcze?

Ja myślałam, że tylko j tu jeszcze buszuję hehehe

Zajrzyj proszę do Elfir, wkleiłam prośbę o opinię na temat mojej rabaty przed domem :)

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?123975-Pytania-do-Elfir-forumowej-ogrodniczki&p=4709865#post4709865

Może coś też podpowiesz :)

A tak n marginesie, krzesła można przemalować :)

Taj, sa tuz nad szczytem, specjalnie. Jak mielismy niższe poprzednie łóżko to wkurzało to że przed wyłaczeniem trzeba było wstac. A lamki sa obrotowe i można je odwrocic jak swieca w oczy

A tak przy okazji - zrobiłam metrowca, a ze nie mialam metrowej tacki to musiałam go ulokowac w trzech naczyniach. Posmarowałam, zlozylam, polałam czekolada i co teraz? Do lodowki? To nasiąknie zapachem wedliny. Kiedy mozna je kroic. Jakos wydaje mi sie ze sie rozpadnie. Alez wymyslilam

Małgosiu, dobry pomysł z tym woreczkiem, ja wlożylam przykryte folia aluminiowa, ale dodam jeszcze woreczek. Po kilku godzinach jest pycha.

U nas tv w sypialni jest ok. Generalnie oglądamy trochę wieczorem, głownie na dole, czasami w sypialni i ja ogladam sobie poranne programy ogrodnicze w weekend z herbatka do łózka:-). I tyle nam potrzeba tego telewizora, a nim uszczesliwil nas moj tato, taki tv w spadku, dlatego taki duży jest.

Nie wyszliszcie dzis nawet do ogrodu z powodu pogody?

U nas było rano dośc zimno, wygramolilismy sie ok 13.00 i nawet przez chwilke popadały platki sniegu, ale za chwile wyszło słonce i pozniej zrobilo sie nawet cieplo i przyjemnie, ale teraz jest +1 i na przymrozek sie zanosi.

Akuś, zapraszam do mnie czesciej:-)